Widzisz aby być moderatorem trzeba podporządkować się regulaminoiwi i świecić przykładem wsd userów. Masz na koncie dwa ostrzeżenia, bliski byłeś trzeciego... Hmm... Może keidyś ale moim zdaniem napewno nie teraz!Ja się zgłaszam, ale raczej tylko do skoków narciarskich.
???? a o saneczkarstwie zapomniałeś?? Przecież się znasz na wszystkich dyscyplinach zomowych :| a jazda na muldach?? i bobsleje?? czyżbyś się na tym nie znał??? :|Berbeć nie dość że masz 2 ostrżeżenia to jeszcze się znasz tylko na skokach narciarskich.Takie sporty zimowe to:skoki narciarskie,kombinacja norweska, itd. itp.
Haha Berbeć co Ty myślsiz? Dostaniesz moda i dopiero później będziesz pisać analizy?Miałem zamiar pisać swoje analizy, lecz niestety za wcześnie się dowiedziałem, że nie mam szans na moda Rolling Eyes
Widzisz temat założył Damian - Administrator tego forum!A co do wybierania modów,admin powinien sam go wybrać a nie że pyta się o top moderatorów.
Hola hola, bo dawno nie dałem komuś ostrzezenia :|Berbeć daj se siana lepiej .... Razz
Pozostawie to bez komentarza :wink:Hola hola, bo dawno nie dałem komuś ostrzezenia
Widzisz już to skomentowałeś :|Pozostawie to bez komentarza Wink
Jeśli masz niekomentowac to poco pisałeś posta ?? Yoshi no no noPozostawie to bez komentarza :wink:Hola hola, bo dawno nie dałem komuś ostrzezenia