>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

Model na wybiegu..

modelinho 7,6K

modelinho

Użytkownik
!!!!! NBA !!!!!!
Bulls +8.5 + Raptors v Bucks over 194.5
@~2.88
//
Chciałbym Panów zaprosić do dyskusji na temat tego dubla ???? Pomówmy o tym razem.

U 0

Usunięty użytkownik 147020

Gość
Nikt niechce ponieważ niechcą śmiecić w temacie a rozmawiają w dyskusji na żywo tam jest specjalny dział
Pozdrawiam i powodzenia z typkami życzę

modelinho 7,6K

modelinho

Użytkownik
Nikt niechce ponieważ niechcą śmiecić w temacie a rozmawiają w dyskusji na żywo tam jest specjalny dział
Pozdrawiam i powodzenia z typkami życzę
Nie mam 50 postów, żeby tam rozmawiać, dlatego zachęcałem tutaj ???? )
Dziękuję i powodzenia z tym hokejem w nocy ! ????

U 0

Gość
Dziękuje dasz rade spokojnie a umnie słabo idzie coś się wszystko posypało od pewnego momentu ,Jeden hokej siedzi Noranda ale Lanus potrzebuje 1 gola cisną i nie mogą stzrelić ,znowu popłyne na piłce
Futsal sibirak da zarobić moim zdaniem kurs 1.40 powinni śmiało wygrać tak jak wczoraj 3-2 a myślę że będzie 2 bramki przewagi ale niegram już -1,5 jak wczoraj 1.70 i uwalili ,siatka tez live ,dlatego staram się unikać juz live niemam szcześcia do niego
Pozdrawiam i już nie zaśmiecam tematu
Przepraszam jak coś to pv mozemy Pogadać jak zechcesz

U 0

Gość
Umnie też MEDICA dramat chyba wrypią i Noranda dogrywka ,boje się że znowu kase wtopie ,nic nie idzie jak byśmy chcieli ,kurcze Medica mają 2 tercje na wyrównanie już lipa 1-3 niestety cieńko grają ,szkoda kasy trza poczekać na Futsal i zaryzykowac za sporo ,za dużo przegrywam dzisiaj ,już niewiem co się dzieje
Medica 1-3 :-( trudno strace sporo ,futsala gram ostatni typek bo nic nie wchodzi

modelinho 7,6K

modelinho

Użytkownik
!!!! NBA !!!!
Wczoraj w masełko, dziś gram to:
Wizards -5,5 + Rockets -7,5 + Warriors -10.5 (-11,5)
@~5.20

Ponownie zapraszam do dyskusji.

U 0

Gość
Ja bym zagrał st luis kurs 2.80 bez dogrywki ale myślę że wygrają i będzie stan 4-0 po dzisiejszym spotkaniu kurs kuszący nawet z dogrywką spory 2.07 tak mi się wydaje ,ale Nhl jest cieżkie dlamnie dlatego gram piłke która też mi zawala niestety Medica się nie popisała odpadła w dogrywce ,trudno takie życie
Usa faworyt jutro u 18 i finowie ,canada cieżki mecz i Ruscy z gospodarzami słowakami
Słowacy pokazali klase z Canadą 3-3 po dogrywce przegrali i z Finami 4-5 tylko
Dlamnie usa pewniaczek na gole bo handi to dają -3 1.68 niewiem czy tyloma wygrają ,można spróbować overka 4,5 i 5,5
Pozdrawiam i Powodzenia z Nhl
Sorka że się rozpisałem

modelinho 7,6K

modelinho

Użytkownik
Szczerze mówiąc Tomcio nie interesuje mnie młodzieżówka hokeja ???? Natomiast co do NHL i Twojej propozycji - bardziej skłaniałbym się ku zwycięstwu Minnesoty ????
No dziś trzymamy kciuki za NHL i Twój Salvador ????

U 0

Gość
Ja niegram Nhl już się przejechałem na kursie 1.60 Waszyngton u siebie przegrał i pingwiny też jak pograłem po mniejszych kursach
Dziękuje salvadorsk zaryzykowałem wszystkie meczyki po minimalnej stawce ,ale czuje flamengo odwalają Kobietki trudno nie przejmuje sie tym tak
Czekam na hokeje na mś u 18
Tobie też życzę powodzenia w Nba i żeby weszło nocka tamta ma być odrobiona
Pozdrawiam i miłej Nocki jak coś będziemy pisac na pv jak mozesz pisać tu niech będą typki widoczne anie naszą rozmowe bo typki zasłaniamy

modelinho 7,6K

modelinho

Użytkownik
No Tomcio, NBA bez zarzutów póki co i NHL na razie też idzie jak po maśle !
Spoko, jutro edytuje wątek, będzie wszystko przejrzyste jak ta lala ????

U 0

Gość
Capitals możesz już odznaczać jeszce Boston potrzebny gol
Mi flamengo strzeliło ale over raczej nie wejdzie kurde 2 raz gram kobietki i 2 raz brak overa
Gratulacje za Waszyngtona Nba coś marnie Wizards mieli przewage sporą i stracili ,oby ci wygrali 6 pk trzymam kciuki jak i za Boston
Mi za 15 min startuje meczyk Bolivia oby padło szybko 1,5 overek
Narazie idzie nieźle tylko szkoda tych kobitek ,trudno jutro al in wrypie na Usa ,szkoda z emi strone zablokowali
Luknij na tą stronke http://videostream.dn.ua/videopage/videoPage.php?g=dmx4aXdoK2FzaG5mcWhv&amp;amp;c=en&amp;amp;i=eWlwYWRpcGJxZw%E2%84%96f%E2%84%96f
Nie działają mecze jak daje nanie wyskakują 2 okienka LOGING kurde jak chcem nacisnac 2 to mi plik chce zapisać na dysku ,stronka się popsuła a wczoraj jeszce ogladałem kurde musze na innej ogladac z reklamami ,a natej nie było reklam
Jak możesz sprawdż ją może będziesz wiedział co się stało czy całkiem blokneli ogladanie za friko
Dziękuje

Do góry Bottom