P 6 patrykut Użytkownik Grudzień 4, 2010 #1 Witam. Chciałem anulować wypłatę zleconą wczoraj która na konto jeszcze nie doszła. Czy jest taka możliwość?
Witam. Chciałem anulować wypłatę zleconą wczoraj która na konto jeszcze nie doszła. Czy jest taka możliwość?
I 4 inkognito1 Użytkownik Luty 12, 2012 #2 Witam. Chciałem anulować wypłatę zleconą wczoraj która na konto jeszcze nie doszła. Czy jest taka możliwość? Kliknij aby rozwinąć... no wlasnie o to samo chcialem zapytac.. oczywiscie chodzo o bwina..
Witam. Chciałem anulować wypłatę zleconą wczoraj która na konto jeszcze nie doszła. Czy jest taka możliwość? Kliknij aby rozwinąć... no wlasnie o to samo chcialem zapytac.. oczywiscie chodzo o bwina..
646 simons Forum VIP Luty 12, 2012 #3 Zależy z jakiego bukmachera, napisz do supportu bądź livechat. Myślę, że jak nie jest "w trakcie realizacji" to powinni zatrzymać wypłatę, w końcu to im na rękę ????
Zależy z jakiego bukmachera, napisz do supportu bądź livechat. Myślę, że jak nie jest "w trakcie realizacji" to powinni zatrzymać wypłatę, w końcu to im na rękę ????