>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Może uda się coś wygrać :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Dzisiaj rozegrana zostanie ostatnia kolejka fazy grupowej Ligi Mistrzów, ostateczne rozstrzygnięcia poznamy w grupach A,B,C i D.
Według mnie ciężko jest dzisiaj typować wyniki gdyż w większości spotkań nie wiadomo jakie wyjdą podstawowe jedenastki oraz jaka będzie motywacja zawodników do gry. Karty w większości zostały już rozdane, teraz została tylko walka o 1 miejsca w grupach. Ja pod lupę wziąłem mecz Werder Brema - Inter Mediolan. Niemcy grają już o pietruchę, bo i tak będzie ostatnie miejsce w grupie. Inter walczy jeszcze o pierwsze miejsce z Tottenhamem, choć nie wszystko zależy od włochów. Ale żeby mieć chociaż jakiekolwiek szanse na 1 miejsce nie mogą tego meczu przegrać.
Mój typ na ten mecz to: Eto strzeli bramkę. Dlaczego?
Bo tak jak już wcześniej pisałem, Niemcy już o nic nie grają w tej edycji LM. I jest możliwość, może nie na odpuszczenie, ale na potraktowanie tego meczu trochę ulgowa ze strony bremeńczyków bo już w weekend czeka ich ważny mecz ligowy z Borussią.
A dlaczego Eto? Przez statystyki.
-Kameruńczyk nie zdobył bramki tylko w 1 meczu tej edycji Ligi Mistrzów, i był to ostatni mecz z Twente.
-Eto ma 7 bramek w 5 spotkaniach tej edycji w tym 3 zdobyte w pierwszym meczu tych drużyn.
-Werder ma trzecią najgorszą obronę w LM (12 bramek straconych), gorsi są tylko Bursaspor (15) i Żylina (17). Nie lepiej radzi sobie też w Bundeslidze, 2 najgorsza obrona w lidze (31 bramek straconych w 15 spotkaniach). Statystyki wyjazdowe są jeszcze gorsze, 21 straconych w 8 meczach.
Dochodzi do tego jeszcze głód gry w piłkę Samuela. Dla niepoinformowanych, Eto dostał karę zawieszenia na 3 mecze ligowe za uderzenie przeciwnika głową a&#39;la Zidane. Dzięki swoim wybrykom miał 2 tygodnie wolnego więc jest świeży i wypoczęty. Benitez (strasznie nie lubię tego trenera:?) zapowiada walkę o 3 pkt w tym meczu, Eto w składzie jest gwarancją wali bo biega jak mało kto a i w pojedynkę może zapewnić 3 pkt drużynie.

Mecz: Werder Brema Vs Inter Mediolan (3:0)
Typ: Eto strzeli bramkę
Kurs: 2,40
Buk: Unibet
Stawka: 70zł
To co grał Inter to istna masakra. Ciekawe kiedy Benitez wyleci, stawiam że po słabym występie w Klubowych Mistrzostwach Świata może nadejść jego koniec.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
A teraz zagram na przeczucie. Czytałem ofertę na mecze i ten zakład jakby do mnie przemówił, po meczu zobaczymy czy ja dobrze zrozumiałem co do mnie mówił. ????
Chodzi tu o zakład, że Barcelona strzeli bramkę z rzutu karnego.
Mimo że nie ma Messiego i Iniesty w podstawowej jedenastce to nadal jest to groźny przeciwnik zwłaszcza na swoim stadionie. Młodzi zawodnicy będą chcieli się pokazać z jak najlepszej strony więc możemy być świadkami indywidualnych akcji. Wtedy wystarczy mała niedokładność obrońcy i sędzia może być zmuszony użyć gwizdka. A może mecz ułoży się tak że to Rosjanie będą prowadzili a wtedy Guardiola sięgnie po swoich asów, a Messiego czasami nie da się inaczej zatrzymać, tylko faulem.:p A może jakaś efektowna symulacja albo karny z kapelusza w nagrodę dla gospodarzy, zobaczymy. Czasami trzeba zaryzykować.:cool:
Barcelona wykorzysta rzut karny? - Tak (nie, 2:0)
Kurs: 5,50
Stawka 30zł
Nie oglądałem meczu więc ciężko mi powiedzieć czy może gdzieś tam się należał karny dla Barcelony.
No ale niestety nie było, więc kolejny ⛔

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Dzisiaj jedziemy ostro.
Arsenal Londyn - Partizan Belgrad, mecz grupy H, który zadecyduje poniekąd o dalszych losach Kanonierów w europejskich pucharach.
Arsenal ma proste zadanie, wystarczy wygrać ten mecz a na pewno nie odpadną z LM a o tym z którego miejsca wyjdą zadecyduje drugi mecz w grupie. A żeby było jeszcze łatwiej, to na Emirates Stadium zmierzą się z fatalnie prezentującą się drużyną z Belgradu. Serbowie zajmują ostatnie miejsce w grupie z zerowym dorobkiem punktowym i bilansem bramek 1:10. Jak widać szału nie ma ???? , niby Werder też szału nie robił ale nie ma co porównywać tych spotkań bo gracze z Londynu mają o co grać.
Jak każdy pewnie wie w Arsenalu zawsze są jacyś zawodnicy kontuzjowani, nie inaczej jest i tym razem, w składzie zabraknie Fabregasa, Vermaelena, Abou Diaby i Koscielnego. Trzeba szczerze powiedzieć, że nie raz bywało gorzej, i tym razem Wenger będzie mógł wystawić silną jedenastkę. O Serbach nic nie napiszę, bo nic nie wiem. Warto tylko odnotować, ze prowadzą w rodzimej lidze z przewaga 5pkt i masakrują kolejnych rywali wbijając po kilka bramek. Jednak Serbskiej ligi do silnych zaliczyć nie można.
Reasumując, Arsenal dzisiaj szybko, gładko i przyjemnie przejedzie się po swoich rywalach strzelając przy tym na pewno kilka bramek. Przynajmniej mam taką nadzieję, bo chciał bym żeby wrócił ten Arsenal z początku roku, który wbijał przeciwnikom po 4-5 bramek i nie zostawiał żadnego &quot;ale&quot; kto był lepszy.
2 mecz to Real Madryt - Auxerre. Królewscy mają już zapewniony awans z pierwszego miejsca w grupie więc teoretycznie mogli by dzisiaj w ogóle nie wychodzić na boisko. Ale jednak wyjdą i to (podobno) wcale nie w takim mizernym składzie jak się mogło by wydawać. Oto lista powołanych:
Pełna lista powołanych na mecz z Auxerre:
Bramkarze: Dudek i Adán
Obrońcy: Arbeloa, Albiol, Mateos, Carvalho, Pepe, Garay i Marcelo
Pomocnicy: Diarra, Granero, Özil, Lass i Pedro León
Napastnicy: Morata, Sarabia, Benzema oraz Cristiano Ronaldo.
Kontuzjowani: Higuaín, Kaká, Gago, Canales, Khedira i Di María
Zawieszeni: Alonso i Ramos
Nieobecni decyzją trenera: Casillas.
Kto by nie wyszedł dzisiaj na boisko na pewno mobilizacji mu nie zabraknie. Jedni będą chcieli zrobić dobre wrażenie na trenerze, drudzy zmazać plamę porażki z Barceloną a wszyscy będą chcieli zapewnić spektakl tym 80 tyś ludzi na trybunach.
Wypadało by napisać że Auxerre walczy jeszcze o Ligę Europejską ale szanse są nikłe. W składzie przyjezdnych zobaczymy dzisiaj Dariusza Dudkę, za to nie ma co liczyć na występ jelenia (kontuzja). Auxerre radzi sobie w lidze dość średnio, 13 miejsce i ostatnie 3 mecze bez zwycięstwa. Na pewno wyjdą dzisiaj na boisko po to żeby walczyć, ale na ile to wystarczy? Moim zdaniem na niewiele.
Real w dzisiejszym meczu poprowadzi Karanka gdyż Mourinho został zawieszony przez UEFA i obejrzy mecz na trybunach. Jako że gram za duża, jak dla mnie w tym momencie, stawkę daje bezpieczne 1x na podbicie kursu.
Arsenal Vs Partizan Typ: Arsenal (-1,5) Kurs 1,33 (3:1)
Real Madryt
Vs Auxerre Typ: Real lub remis Kurs 1,10 (4:0)
Ako: 1,46
Stawka: 500zł (✅224zł)
E: Oj Oj w 86 minucie prawie dostałem zawału, byłem niemal pewny w pierwszym momencie że jest karny... ogólnie mecz trudny do oglądania był, już byłem pogodzony z porażką ale jednak się jakoś udało.
A Real zgodnie z planem, pokazał że ma MOC, chciałbym w 1/8 finału mecz Real - Arsenal. :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Dzisiaj coś takiego:
Mazembe - Pachuca, mecz Klubowych Mistrzostw Świata rozgrywanych w Zjednoczonych Emiratach Arabskich.
Musze powiedzieć, że te kluby to kompletna egzotyka dla mnie, ale od czego jest &quot;wikipedia&quot;. ???? Nie no o Meksykańskim klubie coś nieco się słyszało, 4 razy zdobyli Ligę Mistrzów CONCACAF co jest 3 wynikiem w historii. Klub złożony z zawodników o których można było gdzieś kiedyś usłyszeć, jest tam kilku reprezentantów swojego kraju. Więc tragedii nie ma ;) A co można powiedzieć o ich przeciwnikach ?? Hmm... TP Mazembe to klub piłkarski z Demokratyczne Republiki Konga, 10 - krotny zwycięzca ligi i 3 - krotny zdobywca Afrykańskiej Ligi Mistrzów (1967, 1968, 2009). Zespół złożony w większości z obywateli Konga, ciężko mi powiedzieć czy oni grają w reprezentacji kraju bo nie sprawdzałem, ale nawet jeśli tak, to Kongo jest na 129 miejscu Rankingu FIFA (trzeba przyznać że pewnie niedługo wyprzedzą naszą reprezentacje ???? ale o naszych za chwilę :p).
Podsumowując, obie ligi jakie te kluby reprezentują, a co za tym idzie również oba kluby, dzielą lata świetlne! Nie wyobrażam sobie że Meksykanie przyjechali tutaj, żeby odpaść już po pierwszym meczu z drużyną z &quot;głębokiej Afryki&quot;;). Kurs w granicach 1,50 pozytywnie mnie zaskoczył (choć kilka dni temu można było złapać wyższy), myślałem też nad hc ale jakoś zrezygnowałem.

Polska - Bośnia i Hercegowina
, to towarzyski mecz rozgrywany w Turcji.
Obie reprezentacje zagrają w ligowych składach, więc nie ma co liczyć na gwiazdy światowej piłki biegające po boisku. Nasi jednak w dość solidnym składzie, w końcu pojechali &quot;najlepsi&quot; z naszej ligi, tylko ciekawe jak będzie ze zgraniem. Z drużyny przeciwnej nie znam nikogo gdyż nie śledzę ich ligi ale z tego co można wyczytać nawet na tym forum to nawet nie są to czołowi zawodnicy ligi. Większość gra pierwszy raz w reprezentacji i zapewne ostatni. Jak to zawsze powtarza Roman Kołtoń, &quot;nie widzę sensu rozgrywania takich spotkań&quot; i zupełnie się z nim zgadzam, większość zawodników pojechało tam pewnie po to żeby zwiedzić nowy kraj i &quot;łyknąć&quot; trochę promieni słonecznych. Jak w pamiętnej wycieczce do Tajlandii ????
Ale jednak mam nadzieję że z orzełkiem na piersi, zawodnicy postarają się i poświęcą te 90min swojego &quot;urlopu&quot; i pokażą coś ciekawego na tym boisku. Jednak nie ufam im aż tak bardzo, więc stawiam 1 DNB. Miejmy nadzieję że nie będzie to kolejny blamaż i nie przegramy z Bośnią D czy nawet E. ????
Mazembe Vs Pachuca Typ: 2 Kurs: 1,45
Polska Vs Bośnia i Hercegowina Typ: 1 (zakład bez remisu) Kurs: 1,36
Ako: 1,97
Stawka: 83,53zł

Dorzucam jeszcze za piątkę że Grosicki strzeli 2 bramki. Szkoda że Sobiech nie wybiegnie w pierwszym składzie bo pewnie bym stawiał bym na niego, uważam że jest naszą nadzieją na przyszłość. Ale Grosicki też &quot;młody i zdolny&quot;;)
Mecz: Polska Vs Bośnia i Hercegowina
Typ: K. Grosicki strzeli przynajmniej 2 bramki
Kurs: 20
Stawka: 5zł

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Katalonia - Honduras Typ: 1 (-1,5) @2,00 (?!?!) (wynik 4:0)

Patrząc na skład Katalonii wydaje się że nie może być innego rozwiązania niż zdecydowane zwycięstwo &quot;Hiszpanów&quot;. Jestem tylko ciekaw jak będzie z zaangażowaniem w tym spotkaniu, ale biorąc pod uwagę wypowiedzi Katalończyków o ich przywiązaniu do swojego regionu, i to że chcieli nawet utworzenia własnego państwa i oficjalnej reprezentacji, to w tym meczu powinni zagrać na 100%.
Na piłce Hondurańskiej się nie znam ale wyniki osiągają bardzo różne, potrafili wygrać z USA, zremisować ze Szwajcarią czy przegrać tylko 0:2 z Hiszpanią, ale zdarzały się takie wpadki jak remis z Azerbejdżanem czy z Salwadorem.
Jest to tylko mecz towarzyski i wszystko może się wydarzyć, jednak po tym kursie żal nie spróbować. Liczę na 3:0 lub 4:1. :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Manchester City Vs Aston Villa (wynik 4:0)
O tym meczu krótko, dużo już zostało napisane, więc ja nie będę tego powtarzał.
Oglądałem cały ostatni mecz Villi z Tottenhamem i byłem mile zaskoczony... postawą Tottenhamu. Mam wrażenie że sedzia pokazując czerwoną kartkę Defoe, uratował tym Ville od bolesnej, wysokiej porażki. Ich gra, mimo przewagi jednego zawodnika nie robiła wrażenia. Było ich stać tylko na dość szczęśliwą bramkę.
Ostatniego meczu City nie widziałem więc nic nie napiszę.:smile:

Zwycięzca tego meczu może być tylko jeden. Biorąc po uwagę wyjazdowy bilans Villi wynik musi oscylować w granicach 3:0.

Teraz kilka &quot;ciekawych&quot; typów na to spotkanie:

Manchester City wygra - @1,43
Manchester City (-1,5) - @2,20

Manchester City (-2,5) - @4,40
(dla odważnych:razz ????
Manchester City Over 1,5 - @1,45

Manchester City Over 2,5 - @2,53

Over 3.0 - @2,36

Tevez strzeli - @2,00 (zwrot, nie zagrał)
Tevez over 1,5 - @5,60 (zwrot, nie zagrał)
(w tamtej kolejce upolowałem 2 bramki Teveza za @8,00, ciężko będzie to powtórzyć ale zobaczymy)

W większości można znaleźć wyższe kursy na te zdarzenia ale w Betsafie niestety są trochę niższe.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Wszyscy piszą że w meczu Mu będzie mało bramek. Niewykluczone. Ja jednak jakoś &quot;czuje&quot; że czerwone Diabły jednak postrzelają dzisiaj. Podstawowa jedenastka z 2 napastnikami wiec ma kto strzelać. W tym sezonie MU jeszcze nie odniósł przekonywującego zwycięstwa na wyjeździe (z resztą tylko 1 zwycięstwo poza domem) i moim zdaniem dzisiaj mogą polepszyć statystyki w rubryce AWAY. Może nie będzie to 7:1 jak z Blackburn ale jakoś mam przeczucie:wink:.
Oto kilka typów, z wysokimi kursami, zagrane za &quot;drobne&quot;:

Manchester United (-1,5) - @2,31
Manchester United (-2,5) - @4,70

Over 3,00 - @2,59

Anderson strzeli - @6,20
(można znaleźć i po @8,00, ale niestety u mnie tylko tyle)
Nani strzeli - @3,55
(nie zagrał)
Karny - Tak - @3,75
Wynik 1:1

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
No to pora na ostatni post w tym roku.
Jako że oferta dzisiejszego dnia jest &quot;dość&quot; uboga, jestem zmuszony zagrać NBA.
Chicago Bulls Vs New Jersey Nets to pierwsze spotkanie jakie wybrałem. Bullsi naprawdę dobrze spisują się w tym sezonie zajmując 3 miejsce w swojej konferencji, wyprzedzają ich tylko Bostończycy oraz Dream Team z Miami. Zwłaszcza wyśmienitym bilans na własnym boisku (12W - 3L) robi wrażenie.
Ich dzisiejszy przeciwnik, New Jersey to obecnie jedna z najsłabszych drużyn NBA. Dla porównanie zajmują 3 miejsce od końca w swojej konferencji z bilansem ogólnym W9 - L23. Na wyjazdach jest jeszcze gorzej bo W3 - L14. Reasumując, nie widzę dzisiaj szans żeby Netsi opuścili halę byków z bagażem mniejszym niż 10pkt. Duet Rose - Boozer powinien spokojnie zapewnić swojej drużynie wysokie zwycięstwo. Typ: Bulls -10pkt
Boston Celtics Vs New Orleans Hornets drugi mecz zapowiada się naprawdę ciekawie. Niby Boston , lider swojej konferencji i 2 drużyna całych rozgrywek, grając na swoim parkiecie powinien się uporać z ligowymi średniakami. Ale niestety dzisiaj Boston będzie dość boleśnie osłabiony brakiem Rondo oraz Garnetta, obaj to podstawowi zawodnicy pierwszej piątki. Jednak, jak przystało na jednego z kandydatów do wywalczenia w tym sezonie mistrzostwa NBA, Boston będzie walczył. Żeby dzisiaj wygrać, Ray Allen i Paul Pierce będą musieli dzisiaj zagrać na swoim najwyższym poziomie, co za tym idzie powinni zdobyć dość sporo punktów. I dlatego stawiam że Paul Pierce zdobędzie dzisiaj więcej niż 19,5pkt.
Charlotte Bobcats Vs Golden State Warriors, trzeci i zarazem ostatni mecz mojego Sylwestrowego kuponu.
Tutaj dość ryzykownie zagrałem, że będzie powyżej 207pkt w meczu. Obie drużyny są na podobnym poziomie, mają niemal identyczny bilans gier a co za tym idzie mecz może, lecz nie musi być, dość wyrównany. Ale dlaczego Over? Mimo wysoko ustawionej linie przez buki? Dlatego że w meczach z udziałem Warriors zawsze pada dużo punktów. Maja oni jedna z najsłabszych obron w lidze i jeśli tylko Bobcats zagra dzisiaj skutecznie w ataku to powinniśmy być świadkami dość wysokiego wyniku.

Chicago Bulls Vs New Jersey Nets -- Handicap ( 0 : 10 ) , Stawiasz na:1 @1,96 ⛔ Wynik: 90:81
Boston Celtics Vs New Orleans Hornets -- Paul Pierce powyżej 19.5 punkty @1,75 ⛔ Wynik: 12pkt
Charlotte Bobcats Vs Golden State Warriors -- powyżej 207.0 punkty @1,91 ⛔ Wynik: 191pkt
ako: 6,55
Stawka: 30zł
Buk: Betsson

W przyszłym roku postaram się podawać więcej kuponów które gram w rzeczywistości. Niestety nie zawsze jest czas napisać coś odnośnie meczu więc w 2011 pojawi się pewnie więcej suchych typów, bez dodatkowego komentarza.
Pozdrawiam i do zobaczenia za rok :razz:.

????

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Sylwestrowy kupon, masakra. Jednak zagrałem jeszcze jeden kupon na mecze NBA które zaczynały się już po północy i udało się wygrać.

Niestety nie miałem kiedy go tutaj wstawić.
Podobno &quot;jaki Nowy Rok, taki cały rok&quot;, miejmy nadzieję że się sprawdzi. :]

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Na początek, mecz Premier League który zostanie rozegrany o 13,45 -West Brom Vs Manchester United.
Gospodarze to drużyna zajmująca obecnie 14miejsce w tabeli, jednak ich defensywa plasuje ich na pierwszym miejscu jeśli chodzi o liczbę straconych bramek (tylko Aston Villa ma tyle samo straconych bramek - 34 w 19 meczach). Goście to lider tabeli oraz, dla odmiany, drużyna która strzeliła jak dotąd najwięcej bramek w lidze (39 w 18 spotkaniach). West Brom zanotował ostatnio 3 porażki z rzędu i nie będzie niespodzianką jeśli dzisiaj polegną po raz 4. Mimo tego że Czerwone Diabły na wyjeździe radzą sobie dosyć kiepsko (1-7-0, bramki 12-11), to na pewno w dzisiejszym meczu będą mieli wyraźną przewagę nad rywalami. I jeśli tylko odrobinę poprawią skuteczność w porównaniu do ostatniego ligowego spotkania, z wywiezieniem 3 pkt nie powinno być problemu.
Z ciekawostek można dodać że Sir Ale Ferguson obchodził wczoraj swoje 69 urodziny, tak więc dzisiejsze zwycięstwo będzie bardzo dobrym prezentem.
Stawiam na to spotkanie HC azjatycki - 1, tak więc w przypadku zwycięstwa MU 2:1 będzie zwrot.
West Brom Vs Manchester United (Wyniki 1:2)
Typ: MU (-1) azjan (zwrot)
Kurs: 2
Buk: Betsson

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Manchester City Vs Blackpool
Ale dziwny terminarz ma Blackpool, do tej pory rozegrali 17 spotkań w tym 11 na wyjeździe (5-2-4, 15:18). Dzisiejszy mecz z City będzie ich 4 meczem na wyjedzie z rzędu. Dzisiaj jednak z dobrze grającym MC nie powinni zdobyć punktu. W pierwszej 11stce mamy Teveza, więc siła ognia jest. ????
Z racji tego ze mało czasu do rozpoczecia meczu a oferta Betssona uboga na to spotkanie jestem zmuszony zagrać pospolity HC -1,5. ⛔ (wynik 1:0)

Do tego Tottenham - Fulham over 2,5 ⛔ (wynik 1:0)
Ako: około 3

Ehh, co podam tu jakiś kupon to nie wchodzi.:razz:

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
W meczu Arsenalu spróbujemy upolować strzelca bramki. Jednak nie będzie to Van Persie ani Nasri tylko wracający po kontuzji Fabregas. Nie ukrywam że liczę tutaj na jakiś stały fragment gry, może karny, dawno też nie było bramki z wolnego w wykonaniu Hiszpana. A i kurs w miarę rozsądny, @3,25, dla porównania Persie @2,35 a Nasri @3,00. Ze stawką oczywiście nie szalejemy. ;) ⛔

Ehhh... oczywiście dwaj pozostali których wymieniłem strzelili po bramce. A kiedy przyszła kolej na Fabregasa to musiał wyjść z tego gol samobójczy:|. Ale wyczułem ten stały fragment gry, tylko nie wiem dlaczego większość wykonywał Van Persie i to jemu udało się zdobyć bramkę z wolnego.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Falkirk Vs Stirling (Wynik 4:2) Musze przyznać że zastanawiałem się dość długo czy inwestować pieniądze w ten mecz, czy to przypadkiem nie będzie jakaś lipa i nie zdarzy się dzisiaj ten przysłowiowy &quot;cud&quot;. Jednak ostatecznie zdecydowałem się zaryzykować.
Wszystko co wiem na temat tego meczu jest z postów innych użytkowników forum. Goście &quot;podobno&quot; mają do dyspozycji tylko 6 zawodników z pola + 2 bramkarzy z pierwszej drużyny. Bodajże jakiś wirus, czy coś w tym stylu, ogarnął zespół. Jako że ligowe władze nie zgodziły się przełożyć meczu na inny termin byli zmuszeni na siłę skompletować skład. A wiadomo jak to bywa w takich sytuacjach, zawodnicy zapewne nie będą najwyższej klasy. Jakich zawodników udało im się znaleźć, nie wiem. Czy są to zawodnicy ze szkółki, czy może dzisiaj zagra personel odpowiedzialny za przygotowania przed meczem a może są to przypadkowi ludzie z ulicy:grin:. Naprawdę tego nie wiem. Jednak mimo tej niewiedzy postawiłem na ten mecz.:razz:
Warto odnotować że oba zespoły grały ze sobą niespełna 3 tygodnie temu, na boisku dzisiejszych gości padł wynik 0:5. Nie wiem tez czy w tamtym spotkaniu drużyna Stirling dysponowała całym podstawowym składem. Jednak jeśli nie tak dawno temu roznieśli przeciwnika na wyjeździe to tym bardziej dzisiaj, u siebie, biorąc pod uwagę osłabienia przeciwnika, wynik powinien się powtórzyć.
Ja nie szalałem, jak niektórzy, z tym hendicapem i stawiam &quot;skromnie&quot; zwycięstwo &quot;tylko&quot; dwoma bramkami. Niestety taki już mój pech, że gdy właśnie zdecydowałem się grać i szukałem tego zakładu w betsafie kurs spadł z 1,69 na 1,61. Stawka na to spotkanie &quot;rozsądna&quot;. :]

Typ: Falkirk (-1,5)
Kurs: 1,61
Buk: Betsafe
Stawka: 170zł
✅ (103,70zł)
E: Chyba sporo ludzi to gra bo kurs już 1,55
E: I nie poszło wcale tak gładko, tylko 4:2. Bardzo dobrze że nie połakomiłem się na większy HC.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Getafe Vs Radl Madryt (Wynik 2:3)
Typ: 2 (-1.0/-1.5)
(Zwrot 50%)
Kurs: 2.01
Buk: Expekt
Stawka: 120zł

Kursy na Real o dziwo rosną. Nie wiem do końca czemu bo o żadnych osłabieniach nie słychać. Ale to lepiej dla mnie bo kurs na zwycięstwo Realu jest już 1,40 i więcej. Na temat meczu może napiszę coś później, a typ podaje już teraz bo przy takich wahaniach kursu ten zakład może zniknąć, i Expekt może wystawić tylko zwykłe -1, po niższym kursie.

No to coś o samym meczu.
Relacje klubów przed meczem dobrze oddaje ten oto cytat:
Krąży jednak po Hiszpanii opinia, którą streścić by można stwierdzeniem: cokolwiek się stanie, ani Real Madryt, ani FC Barcelona nie skończy sezonu z mniej niż sześcioma punktami na koncie. Dlaczego? Dlatego, że Duma Katalonii zawsze może liczyć na dwa razy po trzy oczka w meczach z Atlético, my zaś – w meczach z Getafe. Sporo w tym oczywiście przesady, ale jest też i ziarnko prawdy, podlewane dodatkowo w przypadku Los Blancos sympatiami klubowymi prezesa Getafe; Ángel Torres Sánchez to w końcu jeden z nas, kibic Realu Madryt.
www.realmadryt.pl
Oczywiście nie twierdze że 3pkt są już przed meczem rozdane, potraktujmy to jako ciekawostkę/żart.
Trzeba przyznać że Getafe radzi sobie w tym sezonie nadzwyczaj dobrze, 7 miejsce w tabeli i w razie zwycięstwa możliwość awansowania na 5. zwłaszcza ostatnie rezultaty robią wrażenie, 4 zwycięstwa w lidze z rzędu i 5 spotkań bez porażki z rzędu. Jednak ostatnie ich zwycięstwo było dość szczęśliwe, wymęczona wygrana na wyjeździe ze słabiutka Almerią gdzie przegrywali już 0:2 by ostatecznie wygrać 3:2.
Real ostatnio męczył się w lidze i wygrał skromnie z Sevillą u siebie, 1:0. Jednak po tym spotkaniu przyszedł czas na Puchar Króla i bardzo efektowne zwycięstwo 8:0 nad Levante. W tamtym spotkaniu naprawdę było widać zaangażowanie i błysk w grze Królewskich. Osobiście mam nadzieję że nie stracili tego podczas przerwy świątecznej i pokażą dzisiaj że są w stanie w lidze dotrzymywać kroku Barcelonie. Real będzie musiał sobie dziś poradzić bez dwóch podstawowych środkowych obrońców, Pepe pauzuje za 5 żółtych kartek w lidze, Carvalho odpocznie zaś za czerwona kartkę obejrzana w spotkaniu z Sevillą. Obrona w dzisiejszym meczu zagra w składzie Albiol, Ramos, Arbeloa, Marcelo, pozostałe pozycje powinny być bez niespodzianek.
Wart odnotowania jest dzisiejszy powrót do składu Kaki po 238 dniach przerwy. Nie ma szans na występ od pierwszej minuty ale ostatnie 10-15min może należeć do niego ;).
Stawiając ten zakład biorę pod uwagę możliwość &quot;tylko&quot; jednobramkowej wygranej. W takim wypadku dostanę zwrot 50% stawki.​

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Tragiczny mecz , tragiczny sędzia. Żółte kartki rozdawane zupełnie bez sensu, czerwona z kapelusza, nie wiem jak tak można, dochodzą do tego 2 odgwizdane spalone których nie było w 1 połowie. Po tym jak Real nie umiał podwyższyć na 4:1, a mogło by być i 5/6-1, czułem że to się tak skończy. Była pewna wygrana skończyło się na -50% stawki.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Na dzisiaj taka &quot;taśma&quot;:

Tenis powinien wejść bez problemu, a w Skrę dzisiaj nie wierze, moim zdaniem stać ich dzisiaj maksymalnie na jednego seta. Za dużo ostatnio grali i tak naprawdę już nie mają o co walczyć bo pozycja w grupie jest wyśmienita. A nawet bez tego ciężko było by powalczyć z Włochami w ich hali.

/// To jest naprawdę żałosne, co podam tutaj jakiś kupon to w dupę.
Wyniki:
Tomas Berdych - Ivan Doding -- 6:2, 6:4
Antonio Veic - Ernest Gulbis -- 3:6, 1:6
Sergei Bubka - Ja Wilifred Tsonga (-1,5 seta) -- 2:6, 4:6
Rafael Nadal (-1,5 seta)- Lukas Lacko -- 7:6, 0:6, 6:3
Itas Diatec Trentino (-1,5 seta)
- PGE Skra Bełchatów -- 3:1

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Chyba nigdy nie wybaczę Nadalowi tego 0:6...
Jeszcze coś takiego poszło:

Wyniki:
Everton - Tottenham -- 2:1
Wolves - Chelsea (-1) -- 1:0
SSA Rzeszów - Evivo Duren -- 3:0
Itas Diatec Trentino (-1,5 seta) - PGE Skra Bełchatów -- 3:1
Ale Chelsea daje dupy, masakrycznie ???? to samo Liverpool.
Nie wiem kto tam zdobędzie mistrzostwo, (pewnie MU) bo żadna drużyna na nie na razie nie zasługuję.

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Odświeżamy temat.
Gram na różnych bukach, obecnie jednak kursy pochodzić będą raczej z betfair.

Olimpiada 100m Semi Final 2
Zwycięzca: Usain Bolt
Kurs: 1,21
Stawka: 43
✅9,03

los.blancos 61

los.blancos

Użytkownik
Olimpiada 100m MEN Finał
Under 10 seconds?
6 lub więcej
Kurs: 1,32
Stawka: 30
✅
9,6
Szybcy ludzie, szybkie pieniążki. ???? siedmiu zeszło poniżej 10sek.

Do góry Bottom