marcinpp
Użytkownik
dziś wieczorem? FEN jest za dwa tygodniePanowie, pomocy. Jestem w Anglii i chciałbym wieczorem obejrzeć galę FEN transmitowaną przez Polsat Sport. How?
jak coś to będziesz musiał iple wykupić
dziś wieczorem? FEN jest za dwa tygodniePanowie, pomocy. Jestem w Anglii i chciałbym wieczorem obejrzeć galę FEN transmitowaną przez Polsat Sport. How?
Sory za pytanie, bo może to ironia, ale Ty serio piszesz, że Kołecki musi się lepiej przygotować do Akopa jak do Pudziana ?Kołeckiego nieskreślałbym. Na pewno musi się lepiej przygotować niż do walki z Pudzianem.
cytat z dnia 31 marca 2019 16:35 przez mjaurvcein
Nie wiem jaki sens ma dla Koleckiego ta walka. Rozumiem jakby to był jego debiut albo nawet drugi pojedynek ale teraz? Jak dla mnie 3 kroki w tył zrobi.
Idzie przetartą drogą Ugonoha, w sumie nie ma wiele do stracenia, a wiele do zyskania (kasa) więc to nawet dość racjonalny ruch. Poza tym: kto by odrzucił kilkanaście tysi za odcinek, a mniej więcej tyle, albo ciut więcej dostawał za walkę mma? I nikt cie na bije po twarzy tylko musisz się trochę powygłupiać na parkiecie. Wygrana dla obu stron, Akop dostanie kasę za nic, Polsat ma odfajkowanego uczestnika ze sportów walki, tak jak jeszcze muszą mieć jakiegoś jutubera, szafiarkę, piosenkarkę a resztę uzupełnią nieznanymi aktorami z seriali i pogodynkami.cytat z dnia 22 lipca 2019 17:49 przez karciarzJak już wiecie Akop Szostak wystąpi w programie Taniec z gwiazdami. Co o tym wszystkim myślicie? Chwyta życie, czy może pieniądze?
Właśnie przeczytałem, że Akop nie planuje walczyć. Jakiś czas temu mówił, że to kocha, że chce się bić. Po nieudanym starcie w KSW, nagle bierze się za taniec mówić, że bierze wszystko od życia. Od kulturysty, poprzez trenera, fightera do tancerza.
Jakie jest Wasz zdanie na ten temat?
Czyli znów będzie okazja do zarobkucytat z dnia 30 lipca 2019 16:06 przez soczyWstyd nawet o tym mówić, zawsze można się pośmiać.????
Teraz to i tak można odłożyć na pół roku takie dywagacje, bo Janek dostał zakaz walczenia przez 180 dni, a to szmat czasu.cytat z dnia 20 listopada 2019 12:59 przez karciarz
Czy uważacie, ze Jan Blachowicz zasługuje na walkę o pas? Jakie jest wasze zdanie na ten temat? Jesli zasługuje, to czy dajecie mu jakikolwiek szanse z Jon Jonesem?