>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

MMA Attack 1: Przemysław Saleta - Marcin Najman 05.11.2011

Status
Zamknięty.
S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
Teoretycznie Polacy w kazdej walce sa slabsi niz swoi przeciwnicy tylko nie wiadomo czy nie bedzie ustawek jakis. na ostatnim ksw o dziwo to zagraniczni powygrywali wiekszosc walk dlatego mam nadzieje ze wszystko bedzie fair. k1 jest dla mnie nie wiadoma, gdyby to bylo ksw to raczej grubiej gralbym ponizsze typy ale tak to jedynie dla emocji.
Saleta-Najman - Saleta buc jeszcze wiekszy niz Najman jak sie okazuje, niby k1 lepsze dla niego ale jak pamietam to wygral z Najmanem dzieki jakiemus smiesznemu duszeniu ktore dzisiaj jest zabronione a wiec dorzucajac nogi mam nadzieje ze rzuci sie jak Pudzian na Najmana. Do tego sprawy marketingowe czyli rewanz wygrywa Najman i moga walczyc 3 walke z czego oboje sa zadowoleni. Najman 2,65 ????????????
Gorski-Barrentes - Robi sie wielka otoczke wokol Highlandera jaki to on dobry nie jest. Ze jest przecietny pokazal pojedynek z Puhakka na ostatnim KSW gdzie jego karate nie mialo nic do zaoferowania.. Kostarykanczyk wytrzymal do 2 rundy z rewelacyjnym Nazare. Kurs zdecydowanie zawyzony bo milenium proponuje nam 2,45. Value ogromne ! Barrentes 4,25 ✅✅✅
Rodriguez-Kita - ogromne doswiadczenie Rodrigueza (47-12-0), walczy czesto w przeciwienstwie do Polaka. Kita pokonywal juz takich ale ostatnie 3 walki to 3 porazki, mam nadzieje ze nie bedzie to ustawiona walka zeby poprawic staty Polakowi bo Rodriguezowi bo moze zwisac... najmniejsza stawka z moich typow ale gram go i licze na uczciwa walke. Rodriguez 1,90 ???? gruba swiania kompletnie nienadajaca sie do walki...

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Witam, może mi ktoś odpowiedziec na pytanie mniej więcej o której godzinie może zacząc się Extra Fight Przemysław Saleta - Marcin Najman?
Gala MMA ATTACK rozpocznie się o godz. 19.30 - w karcie jest 7 walk w formule MMA i Extra Fight - będzie ósmą z kolei potyczką na Torwarze. Saleta i Najman wejdą na ring przed 22...?

x_design 450

x_design

Użytkownik
Witam, może mi ktoś odpowiedziec na pytanie mniej więcej o której godzinie może zacząc się Extra Fight Przemysław Saleta - Marcin Najman?
Gala MMA ATTACK rozpocznie się o godz. 19.30 - w karcie jest 7 walk w formule MMA i Extra Fight - będzie ósmą z kolei potyczką na Torwarze. Saleta i Najman wejdą na ring przed 22...?
http://www.tvn.pl/news/6781/view

&quot;Gala potrwa ponad 3 godziny&quot;

Tak jak pisałeś, początek przewidziany jest na 19:30.
W mojej ocenie Saleta z Najmanem rozpoczną o 22:15, gdyż w programie TVN Turbo wówczas jest wyróżniony 3. odcinek całej gali.

http://www.tvnturbo.pl/epg/currentChannel

Otrzymane punkty reputacji: +3
salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Ricco Rodriguez - Michal Kita

Granie na Rodrigueza po 1.9 nie jest złe.
Z jednej strony nie wiadomo jak będzie z sedziowaniem. Na KSW sedziowanie było fair. Tutaj będzie inna ekipa i sie okaże jak z bezstronnością.
Na ważeniu Rodriguez wyglądał dobrze. Jest to zawodnik z wielkim doświadczeniem i wciąż z przyzwoitą formą sportową.
Kita ładnie walczy ale przegrywa w jakies głupie sposoby. To daje się kopnąć tzw pedelada i wypada za ring, to daje sobie założyć dżwignie, która mało kto daje sobie założyc, często bywał nieprzygotowany kondycyjnie.

Kita: przewaga w stojce i teoretycznie w zapasach
Rodriguez przewaga warunkow fizycznych, doswiadczenia i w parterze.

Najman - Saleta
Jak Najman to wygra to zjem własne kapcie.

savi 52

savi

Użytkownik
Dobrze z tym Barrentesem trafiliście ;) I tak żenadą jest to co robili sędziowie i samo doprowadzenie do dogrywki. Albo ciągłe podnoszenie zawodników do góry i &quot;bierność&quot; już po kilku sekundach. Widać było, że sędziowie w 100% za Górskim jednak dogrywkę widział każdy i werdykt inny to byłoby już zupełne ośmieszenie całej federacji.

mamtalent 14

mamtalent

Użytkownik
Ogólnie cała gala niski pozom organizacji jak i walk... pojedynek który przed nami Saleta - Najman jeszcze obniży ten poziom.MMA Attack raczej bez zagrożenia dla federacji KSW.
Co to za baba w tym studio???Co to za koles w ringu????
Gdzie Krzysiek Ibisz?? ????

B 493

bodescu_wampir

Użytkownik
Ricco Rodriguez - Michal Kita

Granie na Rodrigueza po 1.9 nie jest złe.
Z jednej strony nie wiadomo jak będzie z sedziowaniem. Na KSW sedziowanie było fair. Tutaj będzie inna ekipa i sie okaże jak z bezstronnością.
Na ważeniu Rodriguez wyglądał dobrze. Jest to zawodnik z wielkim doświadczeniem i wciąż z przyzwoitą formą sportową.
Kita ładnie walczy ale przegrywa w jakies głupie sposoby. To daje się kopnąć tzw pedelada i wypada za ring, to daje sobie założyć dżwignie, która mało kto daje sobie założyc, często bywał nieprzygotowany kondycyjnie.

Kita: przewaga w stojce i teoretycznie w zapasach
Rodriguez przewaga warunkow fizycznych, doswiadczenia i w parterze.

Najman - Saleta
Jak Najman to wygra to zjem własne kapcie.
ok. wiec walka saleta+najman

tak czesto kiedy widze najmana to zastanawiam sie jak mu nie wstyd nazywac sie sportowcem lub wojownikiem. Przemek dobrze powiedzial, ze najmanowi nikt nie zrobil krzywdy, gdyz poddawal walke, gdy robilo sie glosno...
Saleta wie sporo na temat boksu i kickboksu. Byl prawdziwym zawodnikiem.Jedyna niewiadoma jest forma Salety... To nie Najman moze wygrac walke tylko saleta przegrac. Jrdli Saleta jesy choc w polowie przygotowany do walki to nie widze szans na wygrana walke Najmana.

Saleta 10/10

a jesli bedzie inaczej to trenuje po 2 treningi dziennie do czwartku...

powodzenia

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Mamtalent oglądałeś pierwszą galę KSW? To radzę zobaczyć zamiast komentować. Oni dopiero zaczynają, i jak każdy uczą się na błędach. Wiadomo każdy będzie się czepiał, ale ja uważam, że jak na pierwszy raz nie jest źle. Jeśli nadal będą organizować to pogadamy za kilka miesięcy. Na pewno przyda się rywal dla KSW. To jest biznes, jeśli przyniesie zysk będą dalej się rozwijać.

S 2,4K

soltysiao

Użytkownik
rownolegle ogladam gale ufc.. przepasc chyba 50 lat organizacji i atmosfery... po 2 walkach z ufc nie jestem w stanie ogladac dalej tego chłamu na tvn turbo

P 522

paulattryda

Użytkownik
Wg mnie gala MMA ATTACK trzymała poziom, trochę przypominała Strikeforce, choć zastrzegam, że widziałem tylko walki Grabowskiego, Drawala i Kity.

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
hehe no nie wierzę :grin: Saleta go wyśmiał, polewka na całą Polskę. Dosyć, że próbował low kicki, ale nawet nogi nie mógł podnieść. Takie kopnięcia uderza się w udo, a nie w piszczel haha. Nie no parodia na maksa...

lipers 102

lipers

Użytkownik
No niestety... Moim zdaniem, Saleta mial wiecej szczescia niz przewagi umiejetnosci w obydwu walkach... Wygral - ok, ale strasznie denerwuje mnie to jak ironicznie wszyscy podchodza do Najmana... Rozumiem, ze Saleta moze mu mowic co mu sie podoba, ale taka ironia od komentatorów a nawet od tego co zapowiadal mnie strasznie irytowala... Kolejna walka, ktora moim zdaniem nie udowodnila tego jakim wybitnym sportowcem jest Saleta, ani tego, ze Najman &quot;tylko chcialby byc sportowcem &quot;... Nie wiem jakby sie potoczyla dalej ta walka, gdyby nie kontuzja nogi, ale pewnie jakby Najman nie walczyl, a Przemek w koncu by wygral jakis trafem to by znow bylo, ze sie Marcin osmieszyl itd... Miał duzego pecha chlopak, ze tak to sie wszystko potoczylo, i ze tak media podburzaja ludzi przeciw niemu...

Otrzymane punkty reputacji: +5
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Wiadomo było, że Najman rzuci się na Saletę. Jednak nikt nie przypuszczał, że w ten sposób zakończy się walka. Saleta chciał przetrzymać ataki przeciwnika i dopiero zaatakować jak ten opadnie z sił. Jednak nic nie musiał robić, bo sam Najman się rozsypał. Szkoda komentować tej walki, zarówno w pierwszej jak i drugiej walce Marcin Najman się ośmieszył. Nie ma co go bronić, ale również nie ma co go atakować. Taki jest sport, że jeden przegrywa, drugi wygrywa. Cała gala ogólnie podobała mi się. Jest kilka nazwisk które mogą związać się na dłużej z federacją MMA Attack. Ciekawe jakie było zainteresowanie tą galą, czy ludzie chcą dalej ich oglądać w telewizji. Myślę, że odniosła mały sukces. Zobaczymy co czas przyniesie.

salonowiec 616

salonowiec

Użytkownik
Przemysław Saleta - Marcin Najman

Saleta ✅
1.42
10/10

Tomasz Drwal - Gary Padilla

Gary Padilla⛔
3.8
4/10

Maciej Gorski - Juan Barrantes

Juan Barrantes✅
4.25
4/10

wynik:

+13.2 j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Open.: Przemysław Saleta pok. Marcina Najmana przez TKO
Główna karta (MMA):
Open.: Michał Kita pok. Ricco Rodrigueza przez jednogłośną decyzję
84 kg.: Tomasz Drwal pok vs. Garego Padillę przez jednogłośną decyzję
Open.: Damian Grabowski pok. Joaquima Ferreire przez poddanie (gilotyna) Runda 1
70 kg.: Juan Barrantes pok. Macieja Górskiego przez niejednogłośną decyzję
77 kg.: Borys Mańkowski pok. Petera Sobotte przez decyzję
66 kg.: Johnny Frachey pok. Sebastiana Grabarka przez niejednogłośną decyzję
70 kg.: Piotr Niedzielko pok. Macieja Sikońskiego przez TKO (uderzenia w parterze) Runda 1

snoopdogg 369

snoopdogg

Forum VIP
Emocję opadły po gali MMA Attack, więc można napisać kilka słów na temat tej pierwszej, i miejmy nadzieję, że nie ostatniej gali organizowanej przez Dariusza Cholewę. Jeśli chodzi o oświetlenie, wystrój i cały wizerunek jak na pierwszy raz było dobrze. Podobała mi się atmosfera, efekty i komentatorzy. Koleś z brodą ( nie wiem jak miał na nazwisko i kto to był) bardzo fajnie komentował. Wiedział co mówi i przekaz miał dobry. Fajnie kobiety wprowadzały zawodników na ring ;) W skrócie wszystko było na wysokim poziomie jeśli chodzi o organizację. Jedynie co mi się nie podobało, to facet od proszku do prania. Nie nadaję się na człowieka, który wywołuje zawodników i ogłasza werdykt. Musi być ktoś inny, ktoś kto wywoła większe emocję u telewidzów. Sędziowie też nie stali na najwyższym poziomie, było widać, że faworyzują Polaków. Walka Górskiego już powinna zakończyć się po dwóch rundach na korzyść Juana Barrantesa. Gdyby po dogrywce wygrał Maciej, na pewno sędziowie by się ośmieszyli. Ricco Rodriguez bogate CV, jako jedyny pokonał Juniora Dos Santosa, jednak to co pokazał było nie na miejscu. Nie chciał się bić, tylko ciągle zapraszam Michała do parteru. Nic nie zrobił żeby dać show publiczności. Natomiast Tomasz Drwal pokazał, że potrafi rozgrzać publiczność. Moim zdaniem najlepszą walkę dał i szkoda, że nie skończył wcześniej swojego byłego sparingpartnera. Kondycja słaba, ale umiejętności wciąż duże. Damian Grabowski udowodnił, że jest najlepszym ciężkim w Polsce. Nie bał się walki w parterze z zawodnikiem, który na papierze był lepszy w tej płaszczyźnie. Mimo to jeszcze poddał przeciwnika na ziemi, brawo! KSW ma swoich zawodników i myślę, że MMA Attack będzie miało swoich. Ciekawe może kiedyś doczekamy się gali KSW kontra MMA Attack ;)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom