rymbaba
Użytkownik
Kolejka jak na razie bukmachersko bardzo udana. Piłkarsko? Zawodzą jak na razie główni faworyci do zdobycia supporters shield.
patrząc na tabelę konferencji wschodniej i formę poszczególnych drużyn widać kto ma nóż na gardle i musi wygrywać
http://www.flashscore.pl/pilka-nozna/usa/mls/tabela/
największym zaskoczeniem jest tu dla mnie forma nowojorczyków.
co ciekawe nas jeszcze czeka? tej nocy kolejne arcyważne spotkanie.
LA Galaxy vs FC Dallas. Kusi mnie, żeby coś postawić ale to spotkanie to totalny no bet. LA po wspaniałych wynikach po prostu się zacięło. FC Dallas drugie miejsce na zachodzie, tuż przed LA. Wiadomo jak silni Galaktyczni są na własnym stadionie, ale przy ostatniej formie i klasie przeciwnika ciężko cokolwiek przewidzieć. Szkoda, że mecz w środku nocy. Przy obecnych kursach bardziej skłonny byłbym brać x2. Nie zdziwi mnie jednak jak gospodarze odpalą i pogromią przeciwnika. Może być na prawdę ciekawie.
w perspektywie przyszłej kolejki:
- Vancouver Whitecaps przegrywają 1:2 ze zdawałoby się słabiutkim NYC. Powinno się skończyć 0:1, ale co sędzia drukował karne pod koniec meczu to głowa mała :grin:
- Red Bulls o których wcześniej wspominałem sromotna porażka z Orlando.
- Columbus Crew porażka z Portland. Zostali wygwizdani po meczu. I bardzo dobrze Drwale do playoffów !
- New England Revolution remis z Philadelphią
patrząc na tabelę konferencji wschodniej i formę poszczególnych drużyn widać kto ma nóż na gardle i musi wygrywać
http://www.flashscore.pl/pilka-nozna/usa/mls/tabela/
największym zaskoczeniem jest tu dla mnie forma nowojorczyków.
co ciekawe nas jeszcze czeka? tej nocy kolejne arcyważne spotkanie.
LA Galaxy vs FC Dallas. Kusi mnie, żeby coś postawić ale to spotkanie to totalny no bet. LA po wspaniałych wynikach po prostu się zacięło. FC Dallas drugie miejsce na zachodzie, tuż przed LA. Wiadomo jak silni Galaktyczni są na własnym stadionie, ale przy ostatniej formie i klasie przeciwnika ciężko cokolwiek przewidzieć. Szkoda, że mecz w środku nocy. Przy obecnych kursach bardziej skłonny byłbym brać x2. Nie zdziwi mnie jednak jak gospodarze odpalą i pogromią przeciwnika. Może być na prawdę ciekawie.
w perspektywie przyszłej kolejki:
- DC United - New York City - zobaczymy jak wystawią kursy, ale nie spodziewam się przesadnie wysokiego na gości. kiedy DC się w końcu odblokuje? wiadomo, że defensywa gości nie zachwyca. Tutaj trzeba będzie grać BTS
- Orlando City - Montreal Impact - tutaj walka na śmierć i zycie ! overy wszelkiej maści, zwłaszcza chciałbym zobaczyć tu bety na kartki w szczwanym !!! jeśli ktoś wypatrzy linię na kartki gdzies to niech da znać
- już widzę jakieś overki w innych spotkaniach, ale to się pomyśli