jozzy22
Użytkownik
MLB nam się powoli rokręca więc zaczynamy granie na serio.Zobaczymy co z tego wyjdzie.
Na dziś 2 typy z mojej strony
Baltimore Orioles(Hess D.) - NY Yankees(German D)
Typ: 1 Kurs: 2.55 wtopa
Typ: 1(-1.5) Kurs: 4.05 wtopa
Osobiście pograłem handi ale 1 na czysto dla nie lubiących ryzyka. W sumie to już 6 spotkanie między ekipami w ostatnim czasie jeśli chodzi o lige bo zagrali również tuż przed rozpoczęciem sezonu i co widzimy?!W każdym zestawie spotkań Baltimore było lepsze od Yankees wygrywając dwa spotkania z trzech. Tym razem ich teren w dodatku 2 porażki za pasem tak więc licze dziś na sprężenie i wygranie spotkania tak więc czystą 1 proponuje bardzo. Ja jednak lubie ryzyko dlatego wchodze w handi po fajnym kursie.Jak się już chłopaki rozchulają to różnica może byc spora a taki kurs biore z pocałowaniem ręki. Obaj miotacze mają już po 1 winie tak więc sie ma się co nad nimi rozczulać.Licze,że cała ekipa Orioles stanie dziś na wysokości zadania i pokonają gości z Nowego Jorku
e: kompletne nieporozumienie
Wynik: 3:15
Arizona Diamondbacks(Kelly M) - Boston Red Sox(Velasquez H)
Typ: 2 Kurs: 1.70 trafione
Tutaj również ide w gości którzy jak na siebie to strasznie niemrawo zaczęli sezon.Z oakland 1 win z Seattle 1 win teraz z Arizoną 2 przegrane więc dziś czekamy na lepszą grę.
Velasquez zaczyna sezon i miejmy nadzieje,że będzie to jego zwycięski występ.Z Arizona raczej im się dobrze grywało i nie mieli nigdy wyraźnych problemów tak więc dziś miejmy nadzieje pokażą na co ich stać.
Wynik: 0:1