Moje propozycje na dzisiaj :
NYM +3,5 (1,7)
Arizona + 2,5 (1.9)
Edycja:
Administracja kazała mi powiedzieć dlaczegoż tak i owak więc już tłumaczę.
NYM - obecnie jedna z najlepszych drużyn,które grają w miarę równo (11 zw/ 2por)... oglądając ich ostatnie mecze (10 ostatnich) 85% ugranych punktów na +3,5 . Grają dzisiaj 3ci mecz przed swoją publicznością (pierwszy 6:5, drugi 1:5). Biorąc pod uwagę ich formę od początku sezonu (11:2) + skład jakim dysponują uważam iż +3,5 punkta nie powinno zaskoczyć oglądających ten mecz.
Arizona: Kolejna drużyna,która ma bombowy start sezonu (11:3) ,na dodatek punktuje dobrze więc przelicznik +2,5 nawet przy przypadkowym Home Runie daje praktycznie pewność. Nie wiem czemu bukamcherzy straszą kursami ... (-2,5 <- 1.7 // +2,5 ,- 1.9). Przeglądając obecną formę strzelecką ostatnich 10 spotkań arizony to 9/10 mieli +2,5 punkta. Grając dzisiaj trzeci mecz vs LAD i ostanie ich punkty w pierwszym meczu (8),a w drugim wczorajszym (9) ..+2,5 wydaje mi się peniakiem. Nie ma co się bać Kershawa u LAD,bo słabo zaczął ten sezon.
Wiadomo to jest sport i analizy mogą czasem iść do kosza..bo jakby wszystko wchodziło to zakłady
bukmacherskie by upadły.
..................................................................................
edycja po meczach....
nym 3, arizona 2...... wg statystyk wygrało 15% i 10% ... także my tu sobie możemy gadać a sport po raz kolejny pokazuje,że nic nie ma pewnego.... zbliżone wyniki...ale nie trafione tak czy owak. Co do meczu Arizony... pierwszy mecz dobrze rozegrany przez Kershawa w tym sezonie... no cóż kiedyś to musiało nastąpić... myślę,że głowa do góry i gramy dalej.