wojnodrake
Użytkownik
Kansas City Royals - Houston Astros Gracz Łączna Liczba Hitów+Runów+RBI Rozpoczynający Pitchers (miotacze): Yordano Ventura - Dallas Keuchel: Jose Altuve powyżej 1.5 @1.72 Betsson
0 na 4. Co gorsze przed nim chłopaki odbijali ładnie...
Przyznam się, że wielkim fanem grania ludzi którzy odbijają jako 1 nie jestem. Wiadomo, że zaczynając spotkanie o RBI bardzo ciężko. Tu też trzeba zaznaczyć, że Altuve jakimśwybitnym HR Hitterem nie jest, ALE !!!!!!!
Pierwszą ważną rzeczą jest to, że notuje on Nine game hitting streak.
1/1/2/1/2/1/4/2/1.
Warto również wspomnieć, że podczas tego streaku aż 4x zdobył double i 2 HR.
Wspominałem o RBI, a tu okazuje się, że zdobył ich aż 7.
Jeszcze ważniejsza rzecz, że podczas ostatnich 42 PA tylko raz został SO.
Kolejna ważna rzecz! Ostatnie 7 dni to średnia odbijania .440, a w lipcu ma aż .350.
Na górkę Royals wysyłają Venturę, a przeciwko niemu Jose jest 1-3 + 2BB.
Ciekawą rzeczą dotyczącą tego typu jest to, że Ventura został wysłany do minor kilka dni temu aby poukładać wszystko pod względem fizycznym jak i psychicznym jednak Vargas doznał kontuzji i KC znów przywrócili swojego pitchera. Czy to dobra decyzja? Wgł mnie nie. W kilka dni nie da rady przywrócić kontroli, mechanizmu czy pewności siebie. W ostatnich czterech startach Yordano nie wyszedł nawet na 6 inning. Dwukrotnie kończył swoje spotkanie po 3 innach.
5.19 ERA w sezonie, a w domu :
5.86 ERA z 37 hitami,23 ER i 3 HR w 35.1 inningach
Ventura is 1-3, 9.00 in his last four starts
0 na 4. Co gorsze przed nim chłopaki odbijali ładnie...
Przyznam się, że wielkim fanem grania ludzi którzy odbijają jako 1 nie jestem. Wiadomo, że zaczynając spotkanie o RBI bardzo ciężko. Tu też trzeba zaznaczyć, że Altuve jakimśwybitnym HR Hitterem nie jest, ALE !!!!!!!
Pierwszą ważną rzeczą jest to, że notuje on Nine game hitting streak.
1/1/2/1/2/1/4/2/1.
Warto również wspomnieć, że podczas tego streaku aż 4x zdobył double i 2 HR.
Wspominałem o RBI, a tu okazuje się, że zdobył ich aż 7.
Jeszcze ważniejsza rzecz, że podczas ostatnich 42 PA tylko raz został SO.
Kolejna ważna rzecz! Ostatnie 7 dni to średnia odbijania .440, a w lipcu ma aż .350.
Na górkę Royals wysyłają Venturę, a przeciwko niemu Jose jest 1-3 + 2BB.
Ciekawą rzeczą dotyczącą tego typu jest to, że Ventura został wysłany do minor kilka dni temu aby poukładać wszystko pod względem fizycznym jak i psychicznym jednak Vargas doznał kontuzji i KC znów przywrócili swojego pitchera. Czy to dobra decyzja? Wgł mnie nie. W kilka dni nie da rady przywrócić kontroli, mechanizmu czy pewności siebie. W ostatnich czterech startach Yordano nie wyszedł nawet na 6 inning. Dwukrotnie kończył swoje spotkanie po 3 innach.
5.19 ERA w sezonie, a w domu :
5.86 ERA z 37 hitami,23 ER i 3 HR w 35.1 inningach
Ventura is 1-3, 9.00 in his last four starts