grzesio
Forum VIP
Skuteczność od początku Lipca , kiedy znalazłem więcej czasu po sesji na MLB 48-34 , czyli 58,5 %
Miami @ 1.71
Jonhson stabilniejszy ostatnim czasy + na ostatnie 10 meczy 3 z liczbą run 4 lub więcej [dwa wyjazdy].
Kendrick ostatnio miotał w domu i szło mu przeciętnie.
Można spróbować
Yankees @ 1.71
Pisałem przy meczu z Tigers
Kuroda ostatnim czasu gra rewelacyjnie.
Poradził sobie z ofensywą Detroit , która ten mecz mogła wygrać w ostatnim inningu.
Teraz przyjeżdża ofensywa Texasu - groźniejsza.
Harrison ma dobry bilans na wyjeździe , ale bądźmy szczerzy że w innej ekipie byłby w gorszej sytuacji.
Bullpen Yankees stabilniejszy oraz ofensywa wygląda lepiej ostatnim czasy [tutaj nieznacznie].
Walka o home field advantage , obecnie na korzyść Yankees o 0.5 meczu , bo rozegrali o mecz więcej
Reds @ 1.50
wygląda dobrze , ale kurs zniechęca
Miami @ 1.71

Jonhson stabilniejszy ostatnim czasy + na ostatnie 10 meczy 3 z liczbą run 4 lub więcej [dwa wyjazdy].
Kendrick ostatnio miotał w domu i szło mu przeciętnie.
Można spróbować
Yankees @ 1.71

Pisałem przy meczu z Tigers
Kuroda ostatnim czasu gra rewelacyjnie.
Poradził sobie z ofensywą Detroit , która ten mecz mogła wygrać w ostatnim inningu.
Teraz przyjeżdża ofensywa Texasu - groźniejsza.
Harrison ma dobry bilans na wyjeździe , ale bądźmy szczerzy że w innej ekipie byłby w gorszej sytuacji.
Bullpen Yankees stabilniejszy oraz ofensywa wygląda lepiej ostatnim czasy [tutaj nieznacznie].
Walka o home field advantage , obecnie na korzyść Yankees o 0.5 meczu , bo rozegrali o mecz więcej
Reds @ 1.50