>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MLB 29.07.2007

Status
Zamknięty.
redrum 0

redrum

Użytkownik
Cleveland Indians - Minnesota Twins
Minnesota Twins -1.5
2.60 @ BAH ✅ 4-1

Dziso 19.05 polskiego czasu spotkaja sie dwie druzyny Cleveland Indians - Minnesota Twins .Faworytem bukmacherow jest Cleveland Indians natomiast moim Minnesota Twins . Dlaczego ? poniewaz po fatalnej seri wreszczie wczoraj sie przelamali wygrywajac 3:2 z Cleveland Indians i mam nadzieje ze teraz nie wyjda z udezenia .

Start pitcherzy :

Minnesota Twins Matt Garza, RHP (1-2, ERA 1.33)
Cleveland Indians C.C. Sabathia, LHP (13-5, ERA 3.70)

Minesota wystawila moim zdaniem bardoz dobrego pitchera Matta Garzai lepszego od graczy Indians Sabathia.

Bedzie to bardzo ciekawy mecz ale sadze ze gora bedzie druzyna Minesoty ;-)

mateusz209 0

mateusz209

Użytkownik
Dziś jest kilka ciekawych meczy które postaram się opisać :) Dzisiejsza kolejka MLB zapowiada się dosyć ciekawie i sam postanowiłem wrzucić znaczną część swojego kapitału na dzisiejsze mecze :)
Baltimore-NY Yankees
Dzisiejsze obstawianie rozpocząłem od tego meczu,bo naprawdę warto go obstawić choć kurs na Yankees jest dosyć niski...
Po meczach z Tampą wszyscy myśleli że obudzili się dawni Yankeesi, dużo punktów zdobytych, wygrane 3 z 4 meczów- wszystko wyglądało bardzo dobrze. Potem nadeszła seria meczów z Kanas City i też tą serię drużyna Yankeesów zaliczyła do wygranych - 3 z 4 choć już ofensywa nie wbijała aż tyle punktów co Tampie, ale ofensywa i tak grała bardzo dobrze. Ostatni mecz serii wygrała drużyna Kanas City i jak się okazało ta przegrana rozpoczęła słabą formę Yankeesów. Przyszła seria z Baltimore i drużyna z Nowego Jorku jak narazie bardzo słabo się prezentuje w tej serii- jak narazie 2-0 dla Orioles. Wczoraj drużyna Yankeesów przegrała swój 3 mecz z rzędu. Więc dziś czas na odblokowanie bo raczej Alex Rodríguez i spółka nie pozwolą drużynie Orioles wygrać wszystkich meczów w tej serii. Dziś drużyna Yankeesów desygnuje do gry Chien-Ming Wang który w tym sezonie spisuje się świetnie- 11-5;3.57 choć z meczu na mecz gra coraz słabiej to jednak trzyma swój poziom :) Baltimore do gry wystawia dzisiaj Daniel Cabrera który 24 lipca rozegrał świetny mecz z Tampą- w 7 iningach pozwolił na zdobycie 0 punktów jednak pamiętajmy że to tylko Tampa. Poprzednie mecze z Białymi skarpetami i Marynarzami nie szły mu już tak dobrze. W domu posiada Ere 5.40.Myślę że drużyna Yankeesów a konkretniej ich ofensywa dzisiaj rozwinie skrzydła i zdobędą ponad 9 punktów. Ostatnio to są inni Yankeesi i ta seria 3L do nich nie pasuje i za wszelką cenę dzisiaj muszą pokazać że chcą jeszcze walczyć o play offy i dzisiaj spokojnie wygrywają,nawet handicapem!

NY Mets-Washington
Kolejna drużyna na którą warto dziś postawić to następna drużyna z Nowego Jorku- NY Mets. Drużyna Metsów w tej serii meczów spisuje się słabo no bo u siebie przegrywać z katastrofalnie grającym na wyjeździe(21-30) Waszyngtonem? Nie spodziewałem się że tak się ułoży ta seria meczów ale dziś napewno drużyna z Nowego Jorku pokaże na co ją stać.
W tej serii meczów prowadzi Waszyngton - 2-1 a dziś drużyna Metsów wyrówna i będzie 2-2 :) Dziś drużyna Metsów do gry wystawia J. Maine (11-5, 3.04) ostatnio rozegrał dobry mecz z piratami i 7 iningów i 2 run. Drużyna z Waszyngtonu do gry wystawia dziasiaj: B. Traber (2-1, 4.09)-swojego rezerwowego pitchera! Najwięcej z ostatnich 10 meczów grał z Colorado- 4 iningi w których pozwolił na zdobycie 2 punktów, u siebie posiada Ere: 6.92.
Dryżyna Metsów musi uważać na goniącą ją w tabeli Philadelphie a takie mecze jak ten dzisiejszy musi wygrywać.

Arizona-Atlanta
Kolejny mecz który dzisiaj wchodzi to mecz Arizona-Atlanta, wczoraj zastanawiałem się czy uda się przełamać doskonałą serię Arizony bo wczoraj Atlanta wystawiała bardzo dobrego w tym sezonie John Smoltz,rozegrał bardzo dobry mecz pozwolił w 7 iningach na zdobycie 3 run. Wiedziałem że nastąpi przełamanie wspaniałej serii Arizony albo w sobote albo w niedziele,wczoraj się nie udało więc dziś murowanym faworytem jest Atlanta. To 3 mecz tej serii 2 poprzednie kończyły się minimalnym zwycięstwem Arizony- 1 punktem. Drużyna Arizony posiada wspaniałą serię zwycięstw- 8 z rzędu! Nie przegrała od 21 lipca. Drużyna Braves posiada serię 4L choć w każdym z ostatnich 4 meczów przegrywała minimalnie. Dziś Atlanta jako start pitchera wysyła człowieka który skończy wspaniałą serię Arizony- T. Hudson (10-5, 3.24) który ostatnio jest w fantastycznej formie!- 3 ostatnie mecze: 22 iningi Era: 1.59 w swojej karierze rozegrał spotkania przeciwko Arizonie-wszystkie 3 to zwycięstwa i bardzo dobra Era: 1.91 w 37 iningach! Napewno jest w stanie dzisiaj samemu wygrać mecz! Drużyna Arizony do gry wysyła dzisiaj L. Hernandez (6-6, 4.59) który dołączył do Arizony z Waszyngtonu,moim zdaniem nie poradzi sobie dzisiaj z ofensywą Atlanty choć jest to dość dobry zawodnik.
Drużyna Braves musi dzisiaj się przełamać a Arizona musi wreszcie przegrać napewno Tim Hudson jest w stanie rozegrać dziś znakomity mecz.

PS. Nie polecam grać dzisiaj na Bliźniaków,prędzej polecałbym grać na Indian bo wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że to oni dziś wygrają...Od kiedy to Matt Garza jest lepszym zawodnikiem od C.C. Sabathia przecież Sabathia to jeden z najlepszych pitcherów w MLB! Wczoraj drużyna Indian minimalnie poległa a drużyna Bliźniaków wygrała tylko dlatego że świetnie zagrał Santana a nie spodziewałbym się po Matt Garza takiej gry jak u Santany!

zaszkins 5

zaszkins

Użytkownik
Spotkanie: LA Angels - Detroit Tigers
Typ: 1
BUK: BetGun
Kurs: 2,13
Analiza: Naprawdę zachęcam do grania na przeciwne drużyny niż stawiam. 85% typów wam wejdzie. Dzis w nocy kolejna wtopa i dziś pewnie następna. Ostatnio na faworytów dawałem i przegrywali więc jak dziś dam przeciwko faworytowi to on wygra. Tak to już mam. Dziś wy6grali Angels więc dziś Bonderman i wszytko przemawia za Detroit ale nie takie pewniaki nie wchodziły. Ale jak znam MLB znów nie wjedzie. Trudno.
Pitcherzy: Dustin Moseley (LA), Jeremy Bonderman (DET).

:baseball: :baseball: :baseball:

grzesio 91,5K

grzesio

Forum VIP
Minesota wystawila moim zdaniem bardoz dobrego pitchera Matta Garzai lepszego od graczy Indians Sabathia.
Czym sie przy tym kierowales ?? LOL , Ze ma mniejsza ERE to nieraz nieoznacza ze jest lepszy , widziales bilasn Sabathi ??

redrum 0

redrum

Użytkownik
Widzialem ..... mowie ze lepszy to nie oznacza ze dla wszystkich userow jest lepszy ale zobaczymy po meczu ... poza tym ja pisze co ja sadze nie kazdy musi sie z tym zgadzac . :jezora:

Tak jak mowilem 0:1 minesota i dwa inningi przed zakonczeniem 4:1 Bravo ✅

mateusz209 0

mateusz209

Użytkownik
Tak jak mowilem 0:1 minesota i dwa inningi przed zakonczeniem 4:1 Bravo
&#39;
W baseballu wszystko się może zdarzyć,oglądałem ostatnie 2 iningi tego meczu i Cleveland przegrał na własne życzenie- wystarczyło złapać piłkę a leciała prosto w ręce, nawet ja złapałbym to ale gracz Indian się pomylił i wtedy coś siadło u Cleveland a Minnesota poszła za ciosem...pechowa porażka.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom