>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MLB 18.04.2007

Status
Zamknięty.
grzesio 92,4K

grzesio

Forum VIP
Dzisiejsze mecze :

Detroit Tigers - Kansas City Royals
Tampa Bay Devil Rays - Baltimore Orioles
Oakland Athletics - Los Angeles Angels
Florida Marlins - New York Mets
New York Yankees - Cleveland Indians
Washington Nationals - Philadelphia Phillies
Toronto Blue Jays - Boston Red Sox
Cincinnati Reds - Houston Astros
Atlanta Braves - Chicago Cubs
Milwaukee Brewers - Pittsburgh Pirates
Chicago White Sox - Texas Rangers
Colorado Rockies - Los Angeles Dodgers
San Diego Padres - Arizona Diamondbacks
Seattle Mariners - Minnesota Twins
San Francisco Giants - St. Louis Cardinals

Prawdopodobni piczerzy : http://mlb.mlb.com/news/probable_pitchers.jsp?c_id=mlb&amp;amp;ymd=20070418

Jedenm mecz w chwili obecnej już trwa

wlochu8 0

wlochu8

Użytkownik
- San Diego Padres - Arizona Diamondbacks 1,85 2-5 ✅
Ako.1,85
- San Diego Padres - Arizona Diamondbacks (+1.5/-1.5) 2,45 2-5 ✅
Ako.2,45

Mecz ciężki do wytypowania, ale ja stawiam na dzisiejszych gości. Według mnie są lepszą drużyną i to oni dzisiaj zwyciężą. Po stronie godpodarzy rzucać dzisiaj będzie David Wells. Jak narazie bardzo słabo się spisuje w tym sezonie. Jego ERA wynosi aż 7.00 a przez 2,1in. w ostanim meczu rywalon pozwolił na 5runów. Nie jest on teraz w najlepsze formie. Ten miotacz już powoli kończy swoją kariere miał za sobą naprawdę udane lata, ale teraz to już nie to samo. Po stronie Arizony rzuca dzisiaj Brandon Webb. Na pewno znana wszystkim gwiazda drużyny, ale ten sezon również nie zaczoł najlepiej. Jego ERA wynosi 5.21, przez 19in. zrobił tylko 15SO (jak na niego to mało) On musi wkońcu zacząć rzucać lepiej i dzisiaj myślę, że nie pozwoli rywalom na wiele. San Diego wczoraj szczęśliwie wygrało z Cubsami dopiero w 14in. zakończyli mecz wynikiem 4-3, za to Arizona przegrała 6-4, ale moim zdaniem powinna wygrać, bo grała lepiej. Po dwóch przegranych gości muszą się wziąść w garść i zacząć wygrywać, wkońcu początek sezonu był obiecujący. Arizona to drużyna z ambicjami i wydaje mi się, że w tym sezonie zajdą daleko. Dlatego nie mogą sobie pozwalać na takie serie przegranych. Obaj pitcherzy z podobnym skutkiem rzucali przeciwko rywalom. Mecz na pewno będzie wyrównany, ale ja myślę, że zakończy się on na kożyść Arizony. W meczu będzie też over, ale już od dłuższego czasu takiego czegoś nie ruszam. Sam stawiam na gości i mam nadziję, że wygrają więcej niż jednym punktem.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom