powiedzcie mi jakie dokumenty sa wymagana by podpisac umowe w plusie w mixie ??? to prawda, ze wymagany jest jedynie dowod osobisty bez zadnych gwarancji dochodu ???? prosze poinformowanych o pomoc
powiedzcie mi jakie dokumenty sa wymagana by podpisac umowe w plusie w mixie ??? to prawda, ze wymagany jest jedynie dowod osobisty bez zadnych gwarancji dochodu ???? prosze poinformowanych o pomoc
W erze do podpisania umowy w mixie potrzeba dowodu oraz zaświadczenia o zatrudnieniu/dochodach lub legitymacji studenckiej. Więc prawdopodobniej tak samo jest w Plusie.
W razie przedłużenia umowy tylko dowód. Jeśli chcesz dopiero podpisać nową umowę, to jakiekolwiek zaświadczenie o zatrudnieniu. Ja akurat niedawno przedłużałem
Heh, zabawię się w archeologa. Wykopuję temat, ponieważ poszukiwałem odpowiedzi na te pytanie i akurat trafiłem na właśnie nasze forum bukmacherskie ???? Może ktoś potwierdzić czy to nadal aktualne: dowód + zaświadczenie o dochodach/zatrudnieniu lub legitymacja studencka?
28 września podpisywałem umowe z Play ale przeniosłem numer z Plusa i chcieli tylko dowód osobisty. Gdy jednak podpisujesz umowe z jakimś operatorem bez przenoszenia numeru z innej sieći to chcą też zaswiadczenie o zarobkach.