larksi bezsensu jest temat na live typy, live dział wiesz gdzie jest, Twoja sprawa, ale uważam, że tu PRE jak najbardziej, ale Live uwazam, że bezsensu.pozdro
zderzok , dzieki za sugestie jednak powiem tak. Zalozylem ten temat zeby podawac wszystko co mam i z czego korzystam , gielda schmaty itp czyli zarowno bedzie tutaj live jak i pre . Podsumowuje wszystko tzn rozliczam starannie.
PRZYPOMNE ZE CELEM DLA MNIE W TYM TEMACIE JEST POKAZANIE OSOBOM ZE TAKIE COS JAK SCHEMATY ISTNIEJE I WARTO JE WYSZUKIWAC I POD NIE GRAC , PODOBNIE Z GIELDA , TUTAJ GLOWNIE LIVE. SKUTECZNOSC WIADOMO JEST NAJWAZNIEJSZA ALE W TYM MOMENCIE SCHODZI NA DRUGI PLAN BO GRAJAC POD SCHEMAT IDZIE NIEKIEDY ZLAPAC PIEKNE KURSY !
ja jestem za, tylko , wiesz jak podsumujesz to widac to i owo, ja nie neguję Twojego sposobu gry, sam h2h czesto sie sugeruje, przełamania etc, także rozumiem twój punkt widzenia, ten typ na Rangers byl kozak, szkoda że przeoczyłem bo bym przykur.... grubo: ???? ja szanuje kazdy sposób gry , wazne by niszczy buka wspolbymi siłami
bezpieczniejsza opcja mozna cos probowac w strone x2 po rownie pieknym kursie @2.65 gdyby zakonczylo sie remisem
SChemat jak widac pieknie wyglada , remis za remis , wygrana za wygrana
bezpieczniejsza opcja x2 @2.00 albo cos ogolnie w strone gosci lekko
h2h wyglada bardzo ciekawie , Hudder spadnie zapewne wiec choc honorowo 3pkt moga przywiezc