>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

MIX BET - typy over&win ZAPRASZAM

zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
larksi bezsensu jest temat na live typy, live dział wiesz gdzie jest, Twoja sprawa, ale uważam, że tu PRE jak najbardziej, ale Live uwazam, że bezsensu.pozdro

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
ISLANDIA LIVE
Grotta - Haukar
over 0.5 do przerwy @1.50 Unibet

polecam wchodzic ! :bell:
✅✅✅✅
tak jak mowilem , pewniak dla mnie

zderzok , dzieki za sugestie jednak powiem tak. Zalozylem ten temat zeby podawac wszystko co mam i z czego korzystam , gielda schmaty itp czyli zarowno bedzie tutaj live jak i pre . Podsumowuje wszystko tzn rozliczam starannie.
PRZYPOMNE ZE CELEM DLA MNIE W TYM TEMACIE JEST POKAZANIE OSOBOM ZE TAKIE COS JAK SCHEMATY ISTNIEJE I WARTO JE WYSZUKIWAC I POD NIE GRAC , PODOBNIE Z GIELDA , TUTAJ GLOWNIE LIVE. SKUTECZNOSC WIADOMO JEST NAJWAZNIEJSZA ALE W TYM MOMENCIE SCHODZI NA DRUGI PLAN BO GRAJAC POD SCHEMAT IDZIE NIEKIEDY ZLAPAC PIEKNE KURSY !
IRLANDIA LIVE
Cork - Waterford
over 1.5 FT @1.65 Unibet

..
takze ✅✅
92min i 0:2
BRAZYLIA
Mirassol - Sao Bento
over 1.5 FT @1.56 Unibet

na bf poand 6000e przyjete w tym rynku , pobieram

Otrzymane punkty reputacji: +8
zderzok 3,5K

zderzok

Użytkownik
ja jestem za, tylko , wiesz jak podsumujesz to widac to i owo, ja nie neguję Twojego sposobu gry, sam h2h czesto sie sugeruje, przełamania etc, także rozumiem twój punkt widzenia, ten typ na Rangers byl kozak, szkoda że przeoczyłem bo bym przykur.... grubo: ???? ja szanuje kazdy sposób gry , wazne by niszczy buka wspolbymi siłami

Otrzymane punkty reputacji: +13
larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
Na dziś to tyle. Bardzo ładnie szło
Jutro wracam i wrzucę kilka typów pod schematy, jest sobota i mam parę propozycji
Pozdrawiam

larkspur 465,5K

larkspur

Użytkownik
NIEMCY
Lubeck - Norderstedt
REMIS @4.75 Unibet
⛔
https://www.betexplorer.com/soccer/germany/regionalliga-north/lubeck-eintracht-norderstedt/Wx6IzHaJ/

bezpieczniejsza opcja mozna cos probowac w strone x2 po rownie pieknym kursie @2.65 gdyby zakonczylo sie remisem
SChemat jak widac pieknie wyglada , remis za remis , wygrana za wygrana

ANGLIA

Newcastle - Huddersfield
Huddersfield win @5.00 Unibet
⛔
https://www.betexplorer.com/soccer/england/premier-league/newcastle-utd-huddersfield/ny3I9eDK/#1x2

bezpieczniejsza opcja x2 @2.00 albo cos ogolnie w strone gosci lekko
h2h wyglada bardzo ciekawie , Hudder spadnie zapewne wiec choc honorowo 3pkt moga przywiezc

Do góry Bottom