4,5K benek_27 Forum VIP Styczeń 28, 2016 #21 Jest gdzieś licznik stanu obrotu? Bo nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... Z tego co wiem nie ma takowego. Jak jednak zagadasz na czacie do suportu, to szybko Ci odpowiedzą
Jest gdzieś licznik stanu obrotu? Bo nie widzę. Kliknij aby rozwinąć... Z tego co wiem nie ma takowego. Jak jednak zagadasz na czacie do suportu, to szybko Ci odpowiedzą
S 0 sobiesz88 Użytkownik Styczeń 31, 2016 #22 tydzień temu wysłałem email o dodanie bonusu 50zł i ani wtorek ani czwartek nic się nie dzieje. ?????
tydzień temu wysłałem email o dodanie bonusu 50zł i ani wtorek ani czwartek nic się nie dzieje. ?????
B 8 baldrick Użytkownik Luty 4, 2016 #25 Witam, dziś postawiłem swój zakład, ale jeden typ przegrał. Rejestrowałem się z linku, jutro dostanę zwrot? A jak z zakładem bez ryzyka?
Witam, dziś postawiłem swój zakład, ale jeden typ przegrał. Rejestrowałem się z linku, jutro dostanę zwrot? A jak z zakładem bez ryzyka?
29K al_capone Gangster Luty 24, 2016 #27 Bonusy dzisiaj zostały przyznane. Ostatni dzień promocji! Zgarnij extra 50PLN!