>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzowska Promocja w Sportingbet: 2 bonusy przy pierwszej wpłacie! 100PLN + 400PLN

K 87

k95

Użytkownik
Dostalem bonus, wszystko Ok ale mam jeszcze jedno pytanie. Jaki jest czas na obrot ta setą za bonus 100% bo wiem, ze za darmowy zaklad 30 dni

sportingbet_pl 216

sportingbet_pl

Użytkownik
Pytanie #
Czyli jesli wplace przykladowo 100 zl zagram za 100 kupon wejdzie to np kase moge odrazu wyplacac czy musze obrocic i jak znow postaiwe za 100 to juz mi bonus zwrotu nieprzysluguje?
2: Jesli przykladowo przegram dostane zaklad przykladowo za ta sama stawke to jak wygram trzeba obracac jakos?
1. Bonus dotyczy tylko pierwszego zakładu. Po wygranej można od razu wypłacić środki.
2. Przy porażce sytuacja wygląda następująco: Bonus należy obrócić 5-krotnie po kursie 1.5 lub wyższym zanim będzie można go wypłacić (w przypadku zakładów wielokrotnych, każda składowa akumulatora musi mieć kurs minimum 1.5),

Dostalem bonus, wszystko Ok ale mam jeszcze jedno pytanie. Jaki jest czas na obrot ta setą za bonus 100% bo wiem, ze za darmowy zaklad 30 dni
Czas na obrót to również 30 dni.

Pozdrawiam.

warciarz 21

warciarz

Użytkownik
Podłącze się pod temat, bo mam kilka niejasności.
1. Wpłacam 400zł i stawiam swój pierwszy zakład za całą kwotę. Jeśli wygrywam mogę od razu wypłacić pieniądze, a jeśli przegram to dostaje zwrot 400zł i przed jego wypłatą muszę go obrócić 5 krotnie (czyli w sumie postawić ileś tam kuponów za 2000zł) na mecze z kursami 1.5 ?
2. Czy stawiając ten pierwszy darmowy zakład za 400zł i zgłaszając się do tej drugiej promocji dostaje od razu ten bonus na start 100zł? Czyli w przypadku przegranej mam 500zł bonusu na koncie, który muszę obrócić 5-cio krotnie?
3. Na obrót jednego i drugiego mam tylko 30 dni, a jak nie zdążę to wszystko przepada?
Z góry dzięki ????

K 87

k95

Użytkownik
Podłącze się pod temat, bo mam kilka niejasności.

1. Wpłacam 400zł i stawiam swój pierwszy zakład za całą kwotę. Jeśli wygrywam mogę od razu wypłacić pieniądze, a jeśli przegram to dostaje zwrot 400zł i przed jego wypłatą muszę go obrócić 5 krotnie (czyli w sumie postawić ileś tam kuponów za 2000zł) na mecze z kursami 1.5 ?
2. Czy stawiając ten pierwszy darmowy zakład za 400zł i zgłaszając się do tej drugiej promocji dostaje od razu ten bonus na start 100zł? Czyli w przypadku przegranej mam 500zł bonusu na koncie, który muszę obrócić 5-cio krotnie?
3. Na obrót jednego i drugiego mam tylko 30 dni, a jak nie zdążę to wszystko przepada?

Z góry dzięki ????
1.dokladnie jak napisales
2.zwrot dostajesz od razu a bonus 100 zl we wtorek lub czwartek ( ja maila wyslalem w niedziele, dostalem we wtorek)
3.przepada ale miejmy nadzieje, ze pierwszy zaklad wygrasz i bedziesz musial obrocic tylko bonusem 100%

Powodzenia

warciarz 21

warciarz

Użytkownik
Tak, odnośnie drugiego chodziło mi właśnie o dodanie tego we wtorek lub czwartek. Dzięki za wyjaśnienie. Wszystko już wiem i szkoda nie spróbować ????

W 2

wojti1111

Użytkownik
Chciałem skorzystać z bonusu, ale gdy chcę wejść na stronę to wyskakuje mi komunikat, że strona internetowa jest niedostępna. Czy ktoś może pomóc?

L 0

loocas

Użytkownik
Witam. We wtorek wpłaciłem 100 zł na konto Sportingbet, zagrałem pierwszy zakład i wysłałem właściwego maila, ale nadal bonus 100% nie pojawił się na moim koncie. W czym rzecz?

al_capone 29K

al_capone

Gangster
Nie były dopisywane dzisiaj bonusy, gdyż nie wysłałem listy.
Postaram się, aby zgłoszenia wysłane do czwartku zostały jutro dopisane.

Otrzymane punkty reputacji: +6
al_capone 29K

al_capone

Gangster
W poniedziałek została wysłana ostatnia lista. Bonusy powinny już na kontach.
Z dniem 31.12.2014 kończy się podwójna promocja w Sportingbet!

Do góry Bottom