Dziś mecze o tej samej porze jak wczoraj.
Dania (1.35)
lub
Dania -3.5 bramki
(1,85)
Znakomicie!
Wygrana Dunek 7 bramkami!
Dania ++++
Wiadomo, że Polki wyjdą maksymalnie zmobilizowane na ten mecz bo nie ma co ukrywać, że tylko zwycięstwo pozwoli zachować szanse na wyjście z grupy jednak to Dunki dopiszą do swojego konta kolejne dwa punciki. Spodziewam się dosyć mocnego otwarcia meczu Dunek a później kontrolowanie wyniku. W ekipie Polek często wkrada się duży chaos , dużo pracowały nad elementem obronnym jednak nie dadzą rady z przeciwnikiem lepszym o conajmniej dwie klasy. Dunki mają niesamowicie mocne zawodniczki ,podoba mi się bardzo szybkie przejście z defensywy w ofensywę. Dużo będą miały problemów Polki i warto pójść tutaj również w zwycięstwo ponad 4 bramkami, nie jest to za duże ryzyko i uważam że bez żadnego problemu wygrają to spotkanie conajmniej 4 bramkami.
Francja - Słowenia
powyżej 48,5 bramek w meczu
(1.8)
Brawo! 51 bramek w meczu
++++
W tym spotkaniu zobaczymy wiele bramek, Francuzki zdecydowanie mają coś do udowodnienia przed własną publicznością, przede wszystkim zobaczymy większą skuteczność po ich stronie i po cichu liczę na przebudzenie
Lacrabere .
Slowenki bardzo słabo w defensywie, będą próbowały iść na wymianę ciosów jednak gospodynie szybko odskoczą i będą powiększały przewagę. Nie trzeba się tutaj rozpisywać, wszystkie atuty po stronie gospodyń i dziś pokażą prawdziwe oblicze.
Rosja (1.6)
Brawo Rosjanki .
+++++
Rosjanki po wygranej nad gospodynami są na fali wznoszącej i jestem przekonany, że dziś zdobędą kolejne 2 punkty.
Przede wszystkim Rosjanki mają bardziej poukładany zespół, z przyjemnością ogląda się je w akcji i świetnie grają z kontrataku ,dziś potwierdza, że są lepszym zespołem. Czarnogórki mają w swej kadrze kilka świetnych nazwisk jednak one nie za bardzo potrafią grać równo, często ich gra faluje co dziś Rosjanki wykorzystają.
Na pewno będzie to interesujące spotkanie, jednak podopieczne Trefiłowa wyjdą z tego pojedynku zwycięsko.
Szwecja (2.00)
Brawo brawo brawo. W pełni zasłużone zwycięstwo.
++++
Zapowiada się arcyciekawe spotkanie i Szwedki w tym spotkaniu będą górą.
Nie ukrywam, że liczę na Hagman która ma na pewno w głowie sytuację gdzie nie wykorzystała karnego w ostatniej akcji meczu na remis z Dunkami. Oczywiście wszystkie oczy będą zwrócone na będącą w świetnej formie
Gullden , jednak osobiście bardzo podoba mi się gra Mässing która dysponuje piekielnie silnymi rzutami. Szwedki mają bardzo ale to bardzo zgraną drużynę i dziś nie widzę innego wyniku niż wygrana.
Serbki głównie opierają grę na Cvijić oraz Lekić jednak one nie będą miały dziś za dużo do powiedzenia w starciu z dobrze broniącymi i atakującymi Szwedkami.
Wszystko siedzi
+++!