>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Temat z analizami Mistrzostwa Europy Kobiet - Austria, Węgry, Szwajcaria (28.11 - 15.12.2024)

chamberlain 603,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Macedonia Północna - Węgry
Macedonia Północna Handicap +10.5 bramek @ 1.92
Macedonia Północna Handicap +8.5 bramek @ 2.56
Fortuna

Węgierki na dobrą sprawę wygrały już swoją grupę, nawet jeśli dzisiaj przegrają z Macedonkami, ponieważ tylko Szwedki mogą się z nimi zrównać punktami, a w pojedynku bezpośrednim lepsze były Węgierki. Miło zaskoczyły jedne z gospodyń turnieju, przed startem typowałem, że Węgierki zajdą daleko i wygrają swoją grupę, więc już w połowie prognozy się sprawdziły. Dzisiaj jednak mecz bez historii i choć fakt, że grają u siebie, trochę odsuwał mnie od typu w stronę Macedonii, jednak tak wysokie handicapy spróbuję. Macedonki i tak mogą być zadowolone ze swojego występu, bo nie były faworytkami z żadnym ze spotkań, a urwały punkt Turcji, ze Szwedkami nie miały za dużych szans ulegając 10 bramkami, ale i tak pokazały charakter, bo mogło skończyć się o wiele wyżej, Szwedki w pewnym momencie prowadziły przecież 16 bramkami. Gdyby ten mecz był na innym etapie turnieju, raczej bym nie próbował tego typu, ale w tym momencie gram przeciwko Węgierkom.

chamberlain 603,4K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Polska - Hiszpania
Polska under 23.5 bramek @ 1.90 Fortuna

Konsekwetnie przeciwko Polkom, a raczej przeciwko ich ofensywie, która nie imponowała przed turniejem i nie imponuje dalej, bo o ile z Francuzkami wynik 22 bramek trafionych nie wygląda jakoś tragicznie (oczywiście jeśli nie spojrzymy na ilość bramek trafionych przez rywalki), tak już 22 bramki z Portugalkami to bardzo słaby wynik, nie mówiąc o tym, że ten mecz ledwo wygrały. Przed turniejem grałem na top 2 Polski w grupie, teraz moim zdaniem będzie ciężko, widać, że Hiszpanki podniosły się po słabych Igrzyskach, ograły już łatwo Portugalki, a z Francuzkami przegrały tylko 2 bramkami, dzisiaj niestety mogą zdominować naszą reprezentację, pod względem ofensywnym i defensywnym. Ja gram dzisiaj under Polek, nie przekroczyli jej już z Portugalkami i Francuzkami, również trudno będzie dzisiaj z Hiszpankami, grałbym tu również under w całym spotkaniu, ale nie ryzykuje, bo Hiszpanki mogą się rozkręcić, a linie bardzo niskie.

Do góry Bottom