Ja to bym tego znawcę zgłosił za regulamin ???? trener może i jest słaby ale wyzywanie go i używanie takich słów jak w obu postach w tym dziale świadczy tylko o wielkim buractwie użytkownika DawidBarça ???? a na buractwo jest punkt 1 regulaminu o kulturze i zakazie używania wulgaryzmów i słów obraźliwych.Ja też nie jestem jakimś znawcą i jestem tu od dość niedawna, ale kiedy widzę takie posty jak ten tam pode mną, gościa o randze "znawca", to zastanawiam się czy jest sens w ogóle tutaj zaglądać... Powiem tylko tyle: Boże chroń nas przed takimi znawcami!
Hmmm.Ja też nie jestem jakimś znawcą i jestem tu od dość niedawna, ale kiedy widzę takie posty jak ten tam pode mną, gościa o randze "znawca", to zastanawiam się czy jest sens w ogóle tutaj zaglądać... Powiem tylko tyle: Boże chroń nas przed takimi znawcami!
Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze to na pewno przy takim kursie zagram na Włoszki,a resztę typów też podam później, bo mam teraz totalny mętlik po poście tego "znawcy"... ha ha...
Mam nadzieję, że i mój post nie zostanie usunięty.
Rosja- Włochy 2 @3.1 Expekt
Zespoły moim zdaniem na podobnym poziomie i w tym turnieju prezentujące się również bardzo podobnie. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami...
Otóż gościu... Zle się chyba wyraziłem... Sorry, jeśli to coś komuś namąciło. Powinienem był napisać "Rosjanki też przegrały" a nie "też puściły", bo faktycznie można to było tak zinterpretować jak napisałeś. Włoszki po prostu były dużo słabsze i wyraźnie przegrały z Holenderkami. Nie puściły meczu. To tyle.Hmmm.
Nie macie czasem wrażenia, że niektórzy "znawcy" na tym forum są opłacani przez firmy bukmacherskie żeby siać zamęt i naciągać co bardziej podatnych na tego typu wypociny? Przecież gościu, to co napisałeś nie trzyma się ani kupy ani tym bardziej dupy. Jakim trzeba być ignorantem żeby twierdzić, że Włoszki odpuściły mecz z Holandią. Po co? W jakim celu? Żeby w ćwierćfinale wpaść na Rosję? Bzdura goni bzdurę. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami... Tylko, że Rosja już przed meczem z Chorwacją miała zapewnione pierwsze miejsce w grupie. Włoszki wiedziały, że przegrywając z Holandią skazują się na grę w 1/4 z ruskimi. No chyba, że twierdzisz, że Włoszki wolą grać z Rosją niż z "mega silną" Polską. Dawno nie czytałem większych bzdur i uważam, że albo jesteś kompletnym dyletantem albo w sposób bezczelny próbujesz mącić.
Na marginesie. Oglądałem wczoraj mecz Włoszek z Chorwacją. To coś można określić jednym słowem - TRAGEDIA!!! Ogólnie poziom siatkówki na tych mistrzostwach jest żenujący. Mecze na poziomie spartakiady międzyszkolnej. To tyle.