>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Europy kobiet 2015, Holandia i Belgia (26.09-04.10.2015)

Status
Zamknięty.
P 1,8K

patced

Użytkownik
Mam nadzieję, że dzisiejsza wygrana chorwacji z rosja, podbije kurs na Włoszki. Trójkolorowe dwie klasy lepsze. Chorwacja patologia totalna już zacieram ręce...

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Wiadomo ze Rosjanki odpuscily zeby niepotrzebnie nie przedłużać meczu. Maja teraz dwa dni odpoczynku a rywalki musza w srode walczyc.
Nie mamy jeszcze kursów ale wiadomo że Włoszki, Belgijki i Niemki to raczej bez problemowo. Polski obojetnie jaki kurs dadza nie ruszam bo one nic nie graja.

A 131

alwex

Użytkownik
Nie widzialem tej koncowki, ale tez mysle, ze Rosjanki nie chcialy raczej przedluzac juz tego meczu... Ze spokojem go sledzilem, bo juz po pierwszym secie wlasciwie bylo wiadomo, ze to co zagralem tzn. over 131,5 punktow, bez problemu mi siadzie. Troszke obaw mialem w pewnym momencie o swoj drugi typ na tym samym kuponie tzn. over 122,5 punktow w meczu Serbia- Rumunia, ale na styk sie jednak udalo... Piekne ako 3.32... Zaluje tylko, ze nie podzielilem sie tymi typami tutaj i nie zagralem tego troche grubiej, bo byly dla mnie pewne przynajmniej na 80%. A takich meczow na tych mistrzostwach juz raczej na pewno nie bedzie. A dlaczego tak gralem...Over 122.5 punkta w meczu Serbek oznaczalo w praktyce, ze Rumunki musza zrobic srednia w secie dokladnie 16 punktow. Zakladajac, ze grajace wlasciwie o nic Serbk,i beda grac zapewne wiekszosc meczu rezerwami, uwazalem, ze Rumunki pomimo swojej niewatpliwej slabosci maja bardzo duze szanse taka srednia osiagnac ( jak by nie bylo urwaly w koncu seta Niemkom). Jesli chodzi o mecz Rosjanek to sytuacja byla troche podobna... Tez o nic nie graly, a Chorwatki mimo sromotnej kleski z Bialorusia, to nie sa jakies tam kelnerki, zeby z 20-stki w kazdym secie nie wychodzic ( choc kto wie czy to sie jednak nie zdazy w najblizszym meczu z grajacymi na bardzo powaznie Wloszkami... haha...) A nasze dziewczyny znowu z ta Holandia, jesli Bialorus przejda... A na tyle to chyba je jednak stac. Kurs na pewno bedzie wyraznie na Polki.

berciq89 473

berciq89

Użytkownik
Włoszki w finale - NIE @ 1.18 Maraton
jak dla mnie lokata ✅✅ LOKATA VERY IZI
Już w ćwierćfinale dostaną bęcki od Ruskich, ewentualnie od Serbek w półfinale

Turcja w finale 3.04 @ Maraton
Value jak nic , pierw mają Niemki które zgniotą i wyplują potem trafiają na gospodynie Holenderki tu już cięzej ale jak na moje meldują się w finale , ewentualnie siurka można zrobić w półfinale bo pewnie z 1.3 będzie na nie w meczu z Holandią. Polecam Adam Małysz

anaruku88 102

anaruku88

Użytkownik
Belgia - Czechy
Rozpoczynamy playoffy. Czeszki to właściwie tylko Havelkova i Havlickova. Wystarczy, że któraś zagra gorszy mecz i już zaczynają się kłopoty. Gra środkiem znikoma i to jest duży minus drużyny.
Belgijki grają u siebie i dotychczasowe mecze w ich wykonaniu to solidna siatkówka. Z Turczynkami niewiele mogły zrobić bo te zagrały kapitalnie, a szczególnie Ozsoy 23pkt. Wracając do Belgijek to Leys i Vandesteene bardzo dobrze na przyjęciu. Dirickx świetnie wykorzystuje środkowe, które są w bardzo dobrej formie. Wiadomo, że sporo będzie także zależeć od Van Hecke ale raczej nie przydaży jej się już tak kiepskie spotkanie jak z Turczynkami.
Reasumując. Gospodynie mają lepsze przyjęcie, a przede wszystkim zdecydowanie lepszy środek. Wsiadamy do pociągu Belgia!
Belgia @1.50 Ónibet ✅✅✅ 3-1

applause 2,4K

applause

Użytkownik
Pytanie od siatkowego Janusza
Warto zagrać na Białoruś po kursie 3,25? Trochę oglądałem nasze no i grały generalnie dramat, natomiast nic nie wiem o Białorusi, widzicie w tym meczu value po ich stronie? ????

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Polki rzeczywiscie grały piach na przeciwko Włoszek i Holenderek. Ze Słowenkami już lepiej ale to półamatorki były.
Białorus przyjechała na ME również w roli dostarczyciela punktów. Jednak pokazały w meczach z Chorwacja i Bułgarią, że trzeba się z nimi liczyć.
Na czyste zwycięstwo nie postawie ale +8,5 pkt w kierunku Białorusi można grać po 1.9 bet365 ⛔ jednak +1.5 bylo lepsza opcja
W pozostałych parach widze pogrom w meczu Niemek z Węgierkami 3:0 1.44✅ bet365
Włoszki też powinny gładko przejść Chorwatki które sprawiły wątpliwą sensacje w meczu z Rosją wygrywając 3-0. Wiadome jest, że Rosjanki odpuscily ten mecz by nuie tracic niepotrzebnie sil, majac zapewnione I miejsce.
Włochy -2,5 2.0 bet365 ✅
Najciekawszym spotkaniem napewno bedzie mecz gospodyn Belgijek z Czeskami.
Tak jak ktos wyzej wspomnial Czechy to dwie zawodniczki. Belgia to tez nie potega, ale ma o wiele ciekawsze zawodniczki no i publicznosc. Wg mnie -1,5 na Belgie po 1.8 bet365 ✅

Otrzymane punkty reputacji: +4
A 131

alwex

Użytkownik
Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze barażowe to przewiduję bardzo pewne zwycięstwa Niemek 3:0 @1.52✅ Expekt i Włoszek 3:0✅ @2.05 Expekt, bo Chorwatki to mimo tej wygranej z Rosjankami to zespół z półki przynajmniej o jedną niższej niż Włoszki (choć seta przy odrobinie szczęścia mogą urwać).
W meczu Polek z Białorusią spodziewam się dość wyrównanej walki i przynajmniej 4 setów i wobec tego uważam, że najbezpieczniej będzie zagrać na małe punkciki tzn. over 180.5 punktów @ 1.8✅ Expekt. Linię tę pokryje wynik 3:1 obojętnie w którą stronę przy w miarę wyrównanych setach ( średnia punktów przegrywającego w secie około 20 ). Chociaż ja skłaniam się jednak zdecydowanie bardziej w stronę Polek i według mnie wynik 3:1 dla Polski @3.5⛔ Expekt jest w tym meczu najbardziej prawdopodobny.
Belgijki natomiast jakoś mnie nie przekonują, zwłaszcza po tym co zagrały w meczu z Turcją. To prawda, że są mocniejsze personalnie i grają w dodatku u siebie i raczej powinny z Czeszkami sobie poradzić, jednak na jakieś pewne zwycięstwo bym nie stawiał. Może i tutaj więc najbezpieczniej zagrać na punkty over 181.5 @1.80⛔ Expekt. Czeszki oddały ostatniego seta do 9-ciu, a i pierwszego do 12-tu... masakra

dawidbarca 6,2K

dawidbarca

Użytkownik
Białoruś +6.5 (2.20) marathonbet

Dla mnie to jest promocja tych mistrzostw. Polki są tak żałosne, że bolą mnie zęby od ich oglądania, w dodatku na ławce trenerskiej mają kompletnego debila i niedojde Nawrockiego, który jedyne co robi to przeszkadza tej drużynie i nie ma zielonego pojęcia jakimi wariantami grać, żeby jakoś to wyglądało, z reguły wybiera najgorsze możliwe opcje :]. Polki w ataku nie istnieją, jeszcze jak jakimś cudem dograją sobie do siatki to w miarę to wygląda, ale jak przychodzi im grać z wysokiej piłki to jest to po prostu porażka. Skowrońska żałosna, gra w tej kadrze tylko za urode mi się wydaje, jedyne co robi to strzela jakieś gwiazdorskie miny i atakuje na skuteczności 15%, nawet przeciwko amatorkom ze Słownii ???? Werblińska coś tam próbuje, ale ogólnie to również wygląda to żałośnie. Białorusinki z bardzo, bardzo mocnym i dobrym atakiem ze skrzydeł, w porównaniu do Polski to jest to niebo a ziemia, one po prostu potrafią mocno atakować, Polki to jest anemia, jak Białorusinki dograją sobie do siatki to nie oddadzą nam seta. Jestem pewny tego typu.

Oprócz tego:
Włoszki -1.5 (1.36) Marathon

Kurs jest promocją. Wzrosty chyba wynikające z tego, że stado Januszy podnieciło się wygraną Chorwatek z Rosjankami ???? Włoszki z 5 leveli wyżej, Chorwacja to czysta patologia, nie ma w tym meczu czego szukać.

Na podbicie:
Niemki -1.5 (1.11) Marathonbet
czysta formalność

Otrzymane punkty reputacji: +10
fazer77 2,7K

fazer77

Użytkownik
Oglądałem mecz Polek z Włoszkami i Holenderkami i jednak trzeba pamiętać, że wygrały po secie, były dobre momenty gry Polek, potencjał widzę większy w naszej reprezentacji i czuję, że dziś ten potencjał wykorzystają,
-1,5 dla Polski 1.74 Unibet

tarki16 5,2K

tarki16

Użytkownik
Holandia -2.5 seta 1.74 Pinnacle
Może nie jestem znawcą siatkówki, ale oglądam mecze Polek podczas tych ME i nic innego nie przychodzi mi tutaj do głowy.
Polki grają straszną padakę, są w koszmarnej formie. Wczoraj męki z słabiutką Białorusią i wygrana dopiero po tiebreaku. Coś nie gra w zespole, brakuje ewidentnie zawodniczki, która pociągnie drużynę do przodu, Kasia już najlepsze lata ma za sobą, jest chyba najbardziej wyróżniającą się zawodniczką w zespole, ale masę ataków nie potrafi skończyć, Werblińska podobnie, w dodatku wczoraj nabawiła się kontuzji i jej występ w dzisiejszym meczu stoi pod znakiem zapytania, więc tym bardziej będzie ciężko ugrać tego seta, mogą jedynie Polki liczyć na rozluźnienie w szeregach gospodyń turnieju, ale tym razem będzie naprawdę ciężko na ugranie tego jednego seta. Holandia jest w gazie, wygrane wszystkie mecze grupowe, przede wszystkim ogranie Włoszek bez straty seta pokazuje, że są głównymi faworytkami w walce o medale. Przykro patrzeć na formę naszych rodaczek, zmęczenie ze wczorajszego meczu na pewno wyjdzie. Nie ma co szukać niespodzianki, bo szykuje się szybkie 3:0 dla Holandii.

wawo 15,1K

wawo

Użytkownik
Wyniki wczorajszych spotkan mnie nie zaskoczyly. Szkoda Bialorusinek bo patrzec na nasze fruzie juz sie nie da.
Dzis przeczuwam gadkie zwyciestwa Turcji, Holandii rzecz jasna oraz serbii. Typy podam w tym poscie troszke pozniej po glebszej analizie wiec prosze o nie usuwanie.
Co do meczu Rosjo z Wlochami buki nadmiernie faworyzuja Rosjanki wuec pewnie pojde w jakies handi punktowe w kierunku Valentiny i kolezanek
Pojde jednak wpierwszym meczu e over pkt 179,5 1.72 bet365 ✅
Mecz powinien byc.na styku, Rosjanki sa mocne ale nie mozna zapominac z kim graja. Wygrac moze jena i druga. Bardziej oplacalny jet over niz zwyciestwo Rosjanek co wcale nie jest takie pewne

A 131

alwex

Użytkownik
Ja też nie jestem jakimś znawcą i jestem tu od dość niedawna, ale kiedy widzę takie posty jak ten tam pode mną, gościa o randze &quot;znawca&quot;, to zastanawiam się czy jest sens w ogóle tutaj zaglądać... Powiem tylko tyle: Boże chroń nas przed takimi znawcami!
Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze to na pewno przy takim kursie zagram na Włoszki,a resztę typów też podam później, bo mam teraz totalny mętlik po poście tego &quot;znawcy&quot;... ha ha...
Mam nadzieję, że i mój post nie zostanie usunięty.
Rosja- Włochy 2 @3.1⛔ Expekt
Zespoły moim zdaniem na podobnym poziomie i w tym turnieju prezentujące się również bardzo podobnie. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami...

M 6,2K

mirrar

Użytkownik
Ja też nie jestem jakimś znawcą i jestem tu od dość niedawna, ale kiedy widzę takie posty jak ten tam pode mną, gościa o randze &quot;znawca&quot;, to zastanawiam się czy jest sens w ogóle tutaj zaglądać... Powiem tylko tyle: Boże chroń nas przed takimi znawcami!
Ja to bym tego znawcę zgłosił za regulamin ???? trener może i jest słaby ale wyzywanie go i używanie takich słów jak w obu postach w tym dziale świadczy tylko o wielkim buractwie użytkownika DawidBarça ???? a na buractwo jest punkt 1 regulaminu o kulturze i zakazie używania wulgaryzmów i słów obraźliwych.

S 22

szpak

Użytkownik
Prawda jest taka że Włoszki są obecnie w słabej dyspozycji , zostały rozjechane przez Holenderki i wczoraj męczyły się ze słabą Chorwacją. Co do meczu Rosja Chorwacja to Rosjanki odpuściły mecz żeby Chorwatki napsuły jak najwięcej krwi Włoszkom i im się to udało . Mimo że było 3:0 mecz był wyrównany i o zwycięstwie Włoszek zadecydowało dośwadczenie w końcówkach każdego seta. Dzisiaj obstawiam bezproblemowe zwycięstwo faworytów
Rosja - Włochy -2,5 seta 2,65

Holenderki nie powinny mieć większych problemów z naszą reprezentacją. Obecnie są w bardzo dobrej formie potwerdziły to w meczach grupowych i powinno być gładko i spokojnie.
Holandia - Polska - 2,5 seta 1,50

i ostatni mecz ode mnie

Serbia - Belgia - 2,5 seta 1,85
tu podobnie jak wyżej Belgijki nie mają czego szukać

Ostatniego meczu nie ruszam bo uważam że będzie najbardziej wyrównany ze wszystkich ćwierćfinałów.
po meczach okaże się kto miał rację . pozdrawiam

guernica 584

guernica

Użytkownik
Jeśli chodzi o dzisiejsze mecze to na pewno przy takim kursie zagram na Włoszki,a resztę typów też podam później, bo mam teraz totalny mętlik po poście tego &quot;znawcy&quot;... ha ha...
Mam nadzieję, że i mój post nie zostanie usunięty.
Rosja- Włochy 2 @3.1 Expekt
Zespoły moim zdaniem na podobnym poziomie i w tym turnieju prezentujące się również bardzo podobnie. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami...
Hmmm.
Nie macie czasem wrażenia, że niektórzy &quot;znawcy&quot; na tym forum są opłacani przez firmy bukmacherskie żeby siać zamęt i naciągać co bardziej podatnych na tego typu wypociny? Przecież gościu, to co napisałeś nie trzyma się ani kupy ani tym bardziej dupy. Jakim trzeba być ignorantem żeby twierdzić, że Włoszki odpuściły mecz z Holandią. Po co? W jakim celu? Żeby w ćwierćfinale wpaść na Rosję? Bzdura goni bzdurę. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami... Tylko, że Rosja już przed meczem z Chorwacją miała zapewnione pierwsze miejsce w grupie. Włoszki wiedziały, że przegrywając z Holandią skazują się na grę w 1/4 z ruskimi. No chyba, że twierdzisz, że Włoszki wolą grać z Rosją niż z &quot;mega silną&quot; Polską. Dawno nie czytałem większych bzdur i uważam, że albo jesteś kompletnym dyletantem albo w sposób bezczelny próbujesz mącić.

Na marginesie. Oglądałem wczoraj mecz Włoszek z Chorwacją. To coś można określić jednym słowem - TRAGEDIA!!! Ogólnie poziom siatkówki na tych mistrzostwach jest żenujący. Mecze na poziomie spartakiady międzyszkolnej. To tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +2
A 131

alwex

Użytkownik
Hmmm.
Nie macie czasem wrażenia, że niektórzy &quot;znawcy&quot; na tym forum są opłacani przez firmy bukmacherskie żeby siać zamęt i naciągać co bardziej podatnych na tego typu wypociny? Przecież gościu, to co napisałeś nie trzyma się ani kupy ani tym bardziej dupy. Jakim trzeba być ignorantem żeby twierdzić, że Włoszki odpuściły mecz z Holandią. Po co? W jakim celu? Żeby w ćwierćfinale wpaść na Rosję? Bzdura goni bzdurę. Włoszki co prawda przegrały w grupie wyraźnie z Holenderkami, ale nie przywiązywałbym do tego jakiejś większej wagi... W końcu Rosjanki też puściły mecz z Chorwatkami... Tylko, że Rosja już przed meczem z Chorwacją miała zapewnione pierwsze miejsce w grupie. Włoszki wiedziały, że przegrywając z Holandią skazują się na grę w 1/4 z ruskimi. No chyba, że twierdzisz, że Włoszki wolą grać z Rosją niż z &quot;mega silną&quot; Polską. Dawno nie czytałem większych bzdur i uważam, że albo jesteś kompletnym dyletantem albo w sposób bezczelny próbujesz mącić.

Na marginesie. Oglądałem wczoraj mecz Włoszek z Chorwacją. To coś można określić jednym słowem - TRAGEDIA!!! Ogólnie poziom siatkówki na tych mistrzostwach jest żenujący. Mecze na poziomie spartakiady międzyszkolnej. To tyle.
Otóż gościu... Zle się chyba wyraziłem... Sorry, jeśli to coś komuś namąciło. Powinienem był napisać &quot;Rosjanki też przegrały&quot; a nie &quot;też puściły&quot;, bo faktycznie można to było tak zinterpretować jak napisałeś. Włoszki po prostu były dużo słabsze i wyraźnie przegrały z Holenderkami. Nie puściły meczu. To tyle.

A 131

alwex

Użytkownik
No to krótko... Sądzę, że dzisiejsze spotkania (oprócz meczu Polek) będą dość zacięte i dlatego też gram na swoje ulubione małe punkty. Uważam, ze to najbezpieczniejsza opcja, bo według mnie te 3 spotkania nie mają aż tak zdecydowanych faworytów jak widzą to bukmacherzy i we wszystkich jest duża szansa na przynajmniej 4 sety.

Rosja-Włochy over 181,5 @1.85 Expekt ✅
Turcja-Niemcy over 180.5 @1.85 Expekt ✅
Serbia-Belgia over 175.5 @1.85 Expekt ✅

Ktoś policzył może AKO... ?

Otrzymane punkty reputacji: +2
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom