Zdecydowanie na Czeszki. Tylko do jutra myślę że kursy się odwrócą bo nie wydaje mi się żeby ktoś stawiał na Białoruś.Czy nie wydaje wam się że kurs na Czeszki ponad 2 jest super okazja? Czeszki w grupie śmierci pokonały Belgijki, powalczyly z Holenderkami i przegrały 3-0 z Serbią lecz nie jest to żadną ujma a i tak w 2 setach mocno powalczyly Czeszki. Bialorusinki łatwa grupa, wygrana z Gruzją,porażka z Wloszkami i wielkie męczarnie z Chorwatkami które przegrały bardziej na własne życzenie. Według mnie granie Czeszek to okazja ale chciałbym poznać zdanie innych.
Tak tylko że Azerkom wystarczą 2 sety i mają juz 7 pkt i wychodzą z pierwszego miejsca. Więc po 2 setach mogą wystawić inne zawodniczki i będzie mecz o pietruchę. Ryzykowny typ bo nie wiadomo co eis potoczy po 2 setach. Prędzej może over 3.5 seta.Azerki powinny pokonać Niemki nawet grając tylko dwoma siatkarkami ????
Azerbejdżan - Niemcy 1 kurs 1.5 STS
Oczywiście, że maja szanse... W sumie to bardziej zależy od postawy Rosjanek... Jak zagrają swoją najlepszą siatkówkę to może być 3:0 ale szczerze wątpię aby było 3:0, Rosjanki niewyraźne mimo wszystko są.. Lecz wygrać mimo wszystko powinny.zibi a co myslisz o meczu Rosja - Bulgaria na punkty?? Bułgarki spokojnie mogą ugrać seta a nawet i 2 sety..
Kto ma dużo kasy może spokojnie próbować to grać bo za chwilę może mieć x7. Nikt oprócz Rosji i Serbii nie ma aż tak mocnych skrzydeł, a z tymi zespołami raczej dopiero Azerki mogłyby się spotkać w finale. Myślałem że Azerki to głównie Mammadova i Rahimova, ale ta trzecia Samadova to fajna dziewczyna, nie znałem jej wcześniej.Azerbejdżan miejsca 1-2
Kurs: 7!!! Fortuna
Dla mnie to ogromne value. Azerki wyglądają tu bardzo dobrze grają u siebie i będą grały do końca w Baku. Ostatnie wyniki bardzo dobre, zespół z wielką gwiazdą Rahimową, ale to nie tylko ona świadczy o sile tego zespołu. Mammadowa, Poznjak, Samadowa grają bardzo dobry turniej. Widać że jest to drużyna i chcą coś osiągnąć grając u siebie. Przyjęcie trochę kuleje i tutaj mają sporo do poprawy, ale w ataku są chyba najlepszym zespołem na tym turnieju. W ćwierćfinale najprawdopodobniej zagrają z Bułgarkami(oby nie z Rosją), które jak najbardziej są w ich zasięgu, a moim zdaniem nie powinny mieć z nimi większego problemu. W półfinale Włoszki albo Holenderki i tu również duże szanse na wygraną. Ogólnie poziom na tych mistrzostwach bardzo wyrównany i nie ma tu łatwych meczy, poza kilkoma wyjątkami. Kurs 7 to jakiś kosmos, po tym co do tej pory zobaczyłem na tych mistrzostwach.
Nie oglądałem ani jednego meczu tych druzyn więc nie wiem jak się prezentują siatkarsko. Natomiast po wynikach nie sądzę żeby ten mecz poszedł na 3-0 dla Turcji. Nie wiem może jakieś +2,5seta na Ukrainę jak to ma jakiś buk. Też mi się wydaje że Niemki mogą ugrać z jednego seta dziś z Azerbejdżanem. Azerki zarówno z Węgierkami jak i Polską wyciągnęły prawie przegranego seta, dziś Azerbejdżan może nie wyjdzie w najmocniejszym składzie, moze trener odpuści już wiekowej Mammadovej co by na pewno trochę ułatwiło sprawę ambitnym Niemkom.pablo a co sądzisz o meczu Turcja - Ukraina?? Nawet z niskim kursem, co warto tu zagrać??
Tylko po co Azerkom sztuczne przedłużanie meczu? Nie widzę sensu. Grały tu tylko 6 setów, więc zmęczone nie są, a w razie wygranej mają dwa dni odpoczynku. Grają u siebie, prezydent na trybunach, organizacja tego turnieju to dla nich coś wielkiego, nie tylko sportowo ale i politycznie, więc nie sądzę by odpuszczały.Tak tylko że Azerkom wystarczą 2 sety i mają juz 7 pkt i wychodzą z pierwszego miejsca. Więc po 2 setach mogą wystawić inne zawodniczki i będzie mecz o pietruchę. Ryzykowny typ bo nie wiadomo co eis potoczy po 2 setach. Prędzej może over 3.5 seta.
dlatego to tylko na zywo jest do gry , przy 2-0 dla Azerek sledzic sklady i wtedy zdecydowac.Tylko po co Azerkom sztuczne przedłużanie meczu? Nie widzę sensu. Grały tu tylko 6 setów, więc zmęczone nie są, a w razie wygranej mają dwa dni odpoczynku. Grają u siebie, prezydent na trybunach, organizacja tego turnieju to dla nich coś wielkiego, nie tylko sportowo ale i politycznie, więc nie sądzę by odpuszczały.
Ma to,jakiś sens. Tyle tylko, że to ruskie pociotki i zawsze mogą skorzystać z okazji żeby dopier...lić Polsce . Wg mnie klasyczny no bet.Tylko po co Azerkom sztuczne przedłużanie meczu? Nie widzę sensu. Grały tu tylko 6 setów, więc zmęczone nie są, a w razie wygranej mają dwa dni odpoczynku. Grają u siebie, prezydent na trybunach, organizacja tego turnieju to dla nich coś wielkiego, nie tylko sportowo ale i politycznie, więc nie sądzę by odpuszczały.
Gdzie można znaleźć ten zakład? Bo w dziale siatkówka nie widzę.Azerbejdżan miejsca 1-2
Kurs: 7!!! Fortuna
Dla mnie to ogromne value. Azerki wyglądają tu bardzo dobrze grają u siebie i będą grały do końca w Baku. Ostatnie wyniki bardzo dobre, zespół z wielką gwiazdą Rahimową, ale to nie tylko ona świadczy o sile tego zespołu. Mammadowa, Poznjak, Samadowa grają bardzo dobry turniej. Widać że jest to drużyna i chcą coś osiągnąć grając u siebie. Przyjęcie trochę kuleje i tutaj mają sporo do poprawy, ale w ataku są chyba najlepszym zespołem na tym turnieju. W ćwierćfinale najprawdopodobniej zagrają z Bułgarkami(oby nie z Rosją), które jak najbardziej są w ich zasięgu, a moim zdaniem nie powinny mieć z nimi większego problemu. W półfinale Włoszki albo Holenderki i tu również duże szanse na wygraną. Ogólnie poziom na tych mistrzostwach bardzo wyrównany i nie ma tu łatwych meczy, poza kilkoma wyjątkami. Kurs 7 to jakiś kosmos, po tym co do tej pory zobaczyłem na tych mistrzostwach.