>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Mistrzostwa Świata w Trondheim

typerskoki 721,9K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Skocznia normalna:

Wtorek, 25.02.2025

20:00 - Odprawa techniczna kobiet

Środa, 26.02.2025
14:00 - Oficjalny trening kobiet HS102

Czwartek, 27.02.2025
19:30 - Seria próbna kobiet HS102
20:30 - Kwalifikacje kobiet HS102

Piątek, 28.02.2025
11:00 - Odprawa techniczna mężczyzn
13:00 - Seria próbna kobiet HS102
14:00 - Konkurs indywidualny kobiet HS102
17:00 - Oficjalny trening mężczyzn HS102

Sobota, 01.03.2025
16:00 - Seria próbna kobiet HS102
17:00 - Konkurs drużynowy kobiet HS102
19:15 - Seria próbna mężczyzn HS102
20:30 - Kwalifikacje mężczyzn HS102

Niedziela, 02.03.2025
16:00 - Seria próbna mężczyzn HS102
17:00 - Konkurs indywidualny mężczyzn HS102

Skocznia duża:

Wtorek, 04.03.2025

8:30 - Odprawa techniczna kobiet
9:00 - Odprawa techniczna mężczyzn
13:30 - Oficjalny trening kobiet HS138
17:00 - Oficjalny trening mężczyzn HS138

Środa, 05.03.2025
15:00 - Seria próbna drużyn mieszanych HS138
16:00 - Konkurs drużyn mieszanych HS138

Czwartek, 06.03.2025
15:20 - Seria próbna mężczyzn HS138
16:20 - Konkurs drużynowy mężczyzn HS138
19:30 - Seria próbna kobiet HS138
20:30 - Kwalifikacje kobiet HS138

Piątek, 07.03.2025
11:00 - Seria próbna mężczyzn HS138
12:15 - Kwalifikacje mężczyzn HS138
15:15 - Seria próbna kobiet HS138
16:15 - Konkurs indywidualny kobiet HS138

Sobota, 08.03.2025
14:45 - Seria próbna mężczyzn HS138
15:45 - Konkurs indywidualny mężczyzn HS138

* wszystkie godziny według czasu polskiego

lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Thomas Thurnbichler wybrał skład Polski na MŚ w narciarstwie klasycznym w Trondheim. Polskę reprezentować będą: Paweł Wąsek, Aleksander Zniszczoł, Dawid Kubacki, Jakub Wolny i Piotr Żyła

djkruko 101K

djkruko

Użytkownik
I tak będziemy tylko tłem
Post automatycznie złączony:

Do wywalenia jest trenere jak i prezes
Post automatycznie złączony:

Bo inaczej będzie druga Finlandia na dluuuuuugie lata

typerskoki 721,9K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Kraft poniżej 0,5 medala indywidualnego @ 1.95 @ Forbet

Super kurs jak dla mnie. Kraft od 8 skoku w ramach TCS się kompletnie posypał i w żadnym konkursie od tego czasu nie stawał na podium:
1740745260344.png

Dlaczego inaczej miało by być na Mistrzostwach gdzie presja jest jeszcze większa i nawet jak odbudował formę na top3, to w 2 serii walcząc o medal będzie mu w głowie siedziało Bischo i powtróka z rozrywki. Jakby tego było mało, po powrocie z Sapporo miał problemy z bólem pleców, a potem jeszcze został pogryziony przez kota xD. O ile koty bym na poważnie nie brał o tyle info o odnawiającej się kontuzji historycznie Kraftowi nie służyło w najbliższych konkursach bo to nie pierwszy raz kiedy ma problem z plecami.

Do tego rywale bardzo mocni. Tschofenig i Hoerl jak skoczą swoje to są poza zasięgiem Krafta o ile nie wrócił do formy powiedzmy z Innsbrucku w co wątpie. Forfang tak samo przy dobrych próbach jest bardzo mocny, a skacze u siebie. To samo Lindvik Sundal mają ostatnio przebłyski o wysokie lokaty i także mają atut znajmości obiektów. Na małą Niemcy Wellinger i Geiger będą mega przygotowani by ratować sezon. A na dużej dojdą pewnie Słoweńcy, na lotnym obiekcie (Lanisek, Zajc, Domen). A jest przecież też Ryoyu który pozamiatał u siebie resztę stawki. Konkurencja jest mega wysoka i nie widzę tutaj medalu Krafta.

Rozumiem, że kurs podbił dobry występ w Sapporo, ale po pierwsze on tą skocznie bardzo lubi, czego nie można powiedzieć np. o małej w Trondheim. A po drugie też tam obsada i dyspozycja skoczków nie była taka jaka będzie na MŚ.

Typ można łączyć z parami na konkurs na skoczni małej, gdzie dobrze wygląda kilka par i wychodzi mi coś takiego:

Kraft poniżej 0,5 medala
Wellinger - Deschwanden 1 (Wellinger ma formę przyzwoitą i to jest ostatnia szansa na uratowanie sezonu. Deschwandne ostatnio słabnie więc WEllinger powinien to luźno wygrać)
Kubacki - Żyła 1 (Piotrek raczej więcej problemów niż błysków, a Dawid ostatnio na fali wznoszącej. Do tego skocznia mała więc perła w koronie Dawida. Wiem, że Piotrek na małej też wypadał dobrze ale jak był w życiowej formie. Jak się męczy to raczej woli mamuty niż małe obiekty)

AKO 5,30 Forbet

typerskoki 721,9K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
To jeszcze typy pod treningi (1 trening) bo po treningach może być po ptakach z kursami:

Kubacki - Żyła 1 @ 1,65 @ Forbet
argumentacja jak wyżej. Dodatkowo Żyła treningi skacze rekreacyjnie a Dawid na treningach bywa najlepszy

Raimund - Kos 1 @ 1,70 @ Forbet
Niemcy szykują się na tą małą, mają zawodników pod małą. Jednym z nich jest Raimund, który moim zdaniem w treningach może postraszyć że się liczy w walce o top10. Słoweńcy żadnymi lotnikami nie są i Kos który nie mógł ostatnio wejść do 2 serii w Sapporo powinien tą rywaliazacje przegrać.

Wąsek - Paschke 1 @ 1,62
Wiem, że Niemcy się szukują, ale akurat Paschke ostatnio ma tak lipne wybicie bez mocy i niską prędkość, czym na małej będzie tracił podwójnie. Na lotach czy w wietrze pod narty miewa przebłyski ale jak trzeba się wysoko odbić to w ostatnich konkursach Paschke wygląda marnie. Tak samo miewa 1 trening przeważnie na przetarcie bardzo słaby.

Sundal - Deschwanden 1 @ 1,6
Sundal jest u siebie i też ma łatkę króla treningów. Deschwanden jak pisałem post wyżej nieco gaśnie. I też raczej motywuje się na konkursy a treningi nieco na pół gwizdka.

Coś z tego pod treningi fajnego można złożyć.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1706
megeczupal 13,9K

megeczupal

Użytkownik
Polecam zobaczyć oferte na betclicu , ponieważ po treningach nie zostały zmienione kursy i można wyłapać pare dobrych kursów . Na win na małej skoczni dobrze w treningach Lanisek , Wellinger, Forfang kursy rzędu 8,10,18 napewno spadną na innych bukach . W drużynówce można sprobować norwegie za 6 bo dość równo i dobrze skaczą , a austriacy nie błyszczą.

Otrzymane punkty reputacji: +396
lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Wellinger Top 3
Kurs: 2,20
Forbet

Niemiec może i nie zachwyca formą w tym sezonie ale jak przyjdą skoki na normalnej skoczni zawsze trzeba brać go pod uwagę. Na poprzednich MŚ w Planicy przed dwoma laty zdobył srebrny medal przegrywając z Wiewiórem o niespełna 1,5 pkt. Przed rokiem w ramach zawodów PŚ odbył się konkurs na normalnej skoczni w Trondheim, gdzie Andi zajął 4 lokatę. Piątkowe próby treningowe potwierdzają wysoką dyspozycję na tym obiekcie Niemieckiego skoczka, gdyż w pierwszej próbie był czwarty a w dwóch kolejnych zajmował drugie miejsce ustępując tylko Laniskowi. W mojej ocenie jest jednym z głównych faworytów do medalu i powinien dziś potwierdzić swoje aspiracje.

Lanisek- Forfang - 1
Kurs: 1,7
Fortuna

Słoweniec to mistrz sesji treningowych i kwalifikacji, niestety niejednokrotnie w konkursach zawodzi głowa. Wczoraj wygrał dwie sesje treningowe i jest moim zdaniem dziś faworytem kwalifikacji. Forfang w pierwszej serii nieco wyżej od Słoweńca, w drugiej skoczył gorzej od Anze a trzeci trening odpuscił. W mojej ocenie Anze jest lepszym zawodnikiem na normalnych obiektach od Norwega, któy preferuje większe obiekty, stąd też moja propozycja.

Ryoyu Kobayashi- Philip Raimund - 2
Kurs: 1,96
Fortuna

Ryoyu zabłysnął u siebie "we wsi" w Sapporo ale czy podtrzyma dyspozycję na MŚ? Na chwilę obecną nic na to nie wskazuje, sesje treningowe bardzo słabe bo lokaty 15, 13 i 26. Ryoyu przed rokiem wygrał tutaj konkurs PŚ ale nie oszukujmy się że poprzedni sezon miał świetny a w obecnym mu do tego daleko.
Raimund przed rokiem na miejscu 6, wczorajsze lokaty w treningach to miejsca 3, 7, 8 więc sporo lepiej od samuraja, dziś prolog więc wielkiej presji raczej nie będzie więc typuję tutaj wyższą lokatę młodego Niemca.
Poza tym można zaryzykować Raimunda w Top 6 po @ 3,00 w Forbet

Lindvik- Kraft - 2

Kurs: 1,96
Fortuna

Ani Norweg ani Austriak mnie nie przekonują jednak uważam że Kraft jest solidniejszy i rzadziej przytrafiają mu się wpadki. Poza tym Kraft dostaje najwyższe noty w stawce co na normalnej skoczni ma kluczowe znaczenie. Stefan słynie z dynamitu w nogach i w mojej ocenie może tutaj w końcu odpalić.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3183
lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Paschke- Żyła - 2
Kurs: 2,38
STS

Paschke nie był nawet w Top 20 w żadnym z dotychczasowych 4 skoków, Piter raz przebił się wyżej od Niemca a pozostałe próby minimalnie gorzej. Przy tym kursie ide w kierunku obrońcy tytułu.

Geiger- Wąsek- 2
Kurs: 2,22
STS

Karl nie prezentuje w Norwegii nic wielkiego, Paweł miewa przebłyski i wierzę że w końcu odpali. W mojej ocenie odwrotna proporcja kursów, wyżej stawiam Polaka.

Ostatnia edycja:
typerskoki 721,9K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
Faubert top 22 @ 1,85 @ Fortuna zawalił w 2 serii

Szukam zakładów właśnie typu top 20 ileś. Z racji że każda repra może wystawić tyko 4 zawodników i kilku lotników na małej sobie radzi tak sobie to miesjce typu top22 jest stosunkowo łatwo zająć. No i moim faworytem jest Francuz który wygląda dobrze na małych skoczniach co potwierdził wczoraj bardzo dobrymi kwalifikacjami. No ale, nie opieram się na jednej próbie więc rzut oka na uśrednione rezultaty ze wszystkich skoków tutaj:

1740907241915.png

No i jak widać jest to 17 miejsce. DOdatkowo widać rosnącą tendecję. W każdym skoku miał coraz więcej punktów wiec widać że zaczyna czuć skocznie i moim zdaniem te top22 powinno chodzić bardziej po kursie 1,50 niż 1,85, co też staram się wykorzystać w dublach z jakaś piłką.

Ostatnia edycja:
lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Skoki Trondheim MŚ skocznia normalna
Godzina: 17:00
Spotkanie: KRAFT
Typ: TOP 3
Kurs: 4.50
Bukmacher: Superbet

Poniżej historia zawodów ma MŚ na skoczni normalnej od MŚ w Predazzo w 2013 roku, patrząc na wyniki kwalifikacji i konkursu. To co rzuca się w oczy to fakt że żaden ze zwycięzców kwalifikacji nie wygrał konkursu, dwa nawet żaden z pierwszej trójki w kwalifikacjach nie wygrał konkursu. Skocznie normalne są bardzo specyficzne, zazwyczaj są bardzo niewielkie różnice między zawodnikami co powoduje duże roszady pomiędzy skoczkami. Patrząc na poniższe wyniki skłaniam się dziś ku grze przeciwko Forfangowi, któremu wczoraj raz ze sprzyjał wiatr a dwa oddał świetny skok. W mojej ocenie powinniśmy dziś zobaczyć spore przetasowania w Top 15 bo widzę pole do poprawy u Laniska, którego wczoraj wykluczyły warunki wietrzne a właściwie ich brak, drugim zawodnikiem na którego będę typował to Kraft, u którego zauważam progres, druga kwestia jest taka że to bardzo doświadczony zawodnik i potrafi się skoncentrować na najważniejsze skoki, stał w ostatnich latach wielokrotnie na podium, od 2015 roku tylko raz na Normalnej skoczni na MŚ był poza Top 4. Uważam że patrząc na wczorajsze wyniki oraz historię konkursów to z Top 6 wylecą Peier, Foubert, Geiger, uważam że Tschofenig zleci z podium, podobnie obawiam się Forfanga i jego głowy. Natomiast Wellinger powinien utrzymać się w Top 3, licze na awans do Top 3 Laniska i Krafta, któremu w mojej ocenie może zagrozić najwyzej Forfang lub Hoerl. Po kursie zaproponowanym przez Fobet w Top 6 śmiało można atakować, poza tym ja próbuję jeszcze odważniej skorzystać z kursu wystawionego przez Superbet na podium Austraiaka po @ 4,50.

MŚ w Predazzo 2013
Kwalifikacje: Hilde, Takeuchi, Stjernen
Konkurs: Bardal, Schlirenzaure, Prevc

MŚ w Falun 2015
Kwalifikacje: Amman, Takeuchi, Bardal
Konkurs: Velta, Freund, Kraft

MŚ w Lahti 2017
Kwalifikacje: Kubacki, Żyła, Ahonen
Konkurs: Kraft, Wellinger, Eisenbichler

MŚ w Seefeld 2019
Kwalifikacje: Kraft, Ryoyu, Stoch
Konkurs: Kubacki, Stoch, Kraft

MŚ w Obersdorf 2021
Kwalifikacje: Granerud, Lanisek, Kraft
Konkurs: Żyła, Geiger, Lanisek

MŚ w Planica 2023
Kwalifikacje: Lanisek, Kraft, Zajc
Konkurs: Żyła, Wellinger, Geiger

KRAFT w TOP 6 @ 2,00 Forbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1749
tarki_16 354K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Ja bym dziś uważał z typowaniem. Deszcz i do tego mocno ma podwiewać, niby mała skocznia, ale może być loteryjnie...

lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Zwycięzca zawodów będzie z dwójki: Wellinger, Lanisek @ 2,15
Fortuna

Tak jak pisałem wyżej, nie wierzę dziś w tak dobry dzień Forfanga, Wellinger w każdej z prób ścisłym topie więc myślę że na pudle będzie, Lanisek wczoraj nie miał szans w tych warunkach, dziś liczę że wróci do ścisłej czołówki i powalczy o złoto o ile głowa mu na to pozwoli. Austraicy tutaj nie skaczą wybitnie, mam nadzieję że poza Kraftem nie będą tutaj się liczyć w walce o pudło.

Kraft 8 lub lepszy @ 1,68
Fortuna

Do dubla typ złoto, tak jak pisałem Kraft nadrabia zdecydowanie notami, skacze solidnie ale bez błysku ale w konkursie stać go na dwa wielkie skoki. od 5 MŚ tylko raz był poza Top 4 (raz na 10 miejscu). Uważam że dziś powalczy o podium. Poza tym w tym sezonie warunki wietrzne są coś winne Kraftowi za konkurs w Bisofschofen, a że w naturze musi być równowaga to liczę że dziś mogą mu się przydać.

Lanisek 4 lub lepszy @ 1,75
Fortuna

Kolejny typ dubla (szkoda że nie można łączyć ze skokami), Lanisek w dotychczasowych próbach w Trondheim miejsca 5,1,1,2,11 czyli bardzo powtarzalnie nie licząc wczorajszych kwalifikacji gdzie nie pozwoliły mu na to warunki. Uważam że stać go na podium, a na wet na zwycięstwo.

Żyła 32 lub lepszy @ 1,85
Fortuna

Konsekwentnie idę w kierunku Pitera, który jest nieobliczalny i stać go tutaj na pewno na przynajmniej jeden wybitny skok. Wczorajsze próby kończył na 37 miejscu, a treningi na 8,33 i 32. Uważam że stać go śmiało na awans do Top 30 bo stawka mocno okrojona widzę szansę poporawy względem kwalifikacji bo takich skoczków jak Wasser, Ipcioglu, Zografski, Sakutaro, Belschaw czy Aalto Wieewiór jest w stanie pokonać.

Najlepszy Polak: Kubacki @ 3,00
Fortuna

Przy obecnej formie Wąska szkoda ryzykować typowania Pawła jako najlepszego Polaka po 1,85, kurs na Dawida bardzo atrakcyjny a wcale nie mniej prawdopodobny. Po dotychczasowych próbach jest 3-2 dla Dawida z tym że jak lepszy był Dawid to o niemal 10 punktów na skoku, a jak lepszy był Paweł to o 1,5-3 pkt. Biorąc pod uwagę że Panowie oddadzą dwa skoki większe szansa daję Dawidowi.
Poza tą dwójką tylko przebłysk Pitera jak dla mnie może zagrozić temu typowi.

Ostatnia edycja:
adik1992 634,7K

adik1992

Moderator
Członek Załogi
Żyła awans do TOP 30 TAK @2,05
STS

Piotrek w kwalifikacjach 37, jednak do 30 Paschke stracił ok 3 pkt czyli na tej skoczni 1,5 . W treningach 8, 33, 32 więc jak się odpowiednio skoncentruje to awans jest realny, a kurs dość spory. Żyła wygrywał ostatnie dwa konkursy na MŚ na skoczni normalnej, jednak bez większych szans na obronę tytułu. Być może mogą to być ostatnie MŚ w wykonaniu Piotrka i pasuje pożegnać się w godny sposób. Forma słaba jak u większości doświadczonych reprezentantów. Walka o wejście do drugiej serii będzie wyrównana i różnice będą niewielkie. Liczę, że Piotrek pokaże w 1 serii skok, który da mu awans do drugiej serii konkursowej.

inne propozycje:
przynajmniej 3 Polaków w drugiej serii TAK @1,4
Belshaw E. awans do TOP 30 NIE @1,37
Forfang wygra @4,0 lub TOP 3 @1,75

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +268
pinio1111 260,4K

pinio1111

Użytkownik
Ciekaw jestem czy te zawody się odbędą, bo w Trondheim dziś deszcz i wichura.
Jeśli nawet na siłę je rozegrają to wyniki mogą być bardzo loteryjne.

lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Sprawdziła się reguła że nikt z podium w kwalach nie wygra konkursu, niestety jednak inni zawodnicy wskoczyli a nie Ci których się spodziewałem. Forfang wypadł nawet z Top 4, ale dzisiejszy występ Lindvika to dla mnie ogromne zaskoczenie o ile Hoerla można było się spodziewać to Mariusa nie przewidziałem, zresztą Geiger też w konkursie odpalił mimo ze w treningach bywał poza Top 30.
Zaskoczenia in minus na pewno Tschofenig oraz Lanisek. Ciekawe jak potoczy się sytuacja na dużym obiekcie....

tarki_16 354K

tarki_16

Moderator
Członek Załogi
Konkurs drużyn mieszanych HS 138

Niemcy 1-3 @2.75 Fortuna

Krótko , bo z telefonu. Kurs kosmiczny na naszych zachodnich sąsiadów. Panie mają dwie zawodniczki, które cały sezon kręciły się wokół podium. Panowie to zagadka na większym obiekcie , bo na treningach słabo wczoraj wypadli , ale nie przywiązywał bym do tego dużej wagi - Raimund może tutaj zawalić jeden ze skoków , ale też nie musi. Niemcy 5 razy pod rząd wygrywali miksty podczas MŚ, oczywiście w tym sezonie skaczą poniżej oczekiwań, ale żeby od razu wypadli z pudła ? Nie widzę tego , bo nagle przytrafi się słabszy skok w innej reprezentacji czy nawet dyskwalifikacja jak w przypadku Zajca w Willingen i Niemcy wskoczą na pudło. Po takim kursie żal nie spróbować.

Ostatnia edycja:
adrianabch 2,2K

adrianabch

Użytkownik
Konkurs drużyn mieszanych HS 138

Niemcy 1-3 @2.75 Fortuna

Krótko , bo z telefonu. Kurs kosmiczny na naszych zachodnich sąsiadów. Panie mają dwie zawodniczki, które cały sezon kręciły się wokół podium. Panowie to zagadka na większym obiekcie , bo na treningach słabo wczoraj wypadli , ale nie przywiązywał bym do tego dużej wagi - Raimund może tutaj zawalić jeden ze skoków , ale też nie musi. Niemcy 5 razy pod rząd wygrywali miksty podczas MŚ, oczywiście w tym sezonie skaczą poniżej oczekiwań, ale żeby od razu wypadli z pudła ? Nie widzę tego , bo nagle przytrafi się słabszy skok w innej reprezentacji czy nawet dyskwalifikacja jak w przypadku Zajca w Willingen i Niemcy wskoczą na pudło. Po takim kursie żal nie spróbować.
Superbet 3.2 kurs

lukas88 735,6K

lukas88

Forum VIP
Dyscyplina: Skoki Trondheim MŚ konkurs drużynowy
Godzina: 17:00
Spotkanie: Norwegia
Typ: Wygra
Kurs: 4.50
Bukmacher: Superbet

Link:

Pójdę dziś w kierunku gospodarzy, z uwagi na irracjonalnie niskie kursy na faworyzowanych Austriaków. Spójrzmy na wyniki dotychczasowych serii:

I trening 326,7 : 300,3 na korzyść Austriaków
II trening 326,3 : 307,3 na korzyść Austriaków
III trening 241,3 : 243,1 na korzyść Norwegów (nie skakali liderzy Forfang i Hoerl)
Seria próbna (Hoerl + Kraft vs. Forfang + Lindvik) 105 : 118,0 na korzyść Norwegów
Konkurs MIXTÓW (Hoerl + Kraft vs. Forfang + Lindvik) 533,6 : 550,2 na korzyść Norwegów

W mojej ocenie szanse są tutaj bardzo wyrównane, owszem może i Austriacy mają bardzo równą czwórkę, u Norwegów Forfang jest pewniakiem, Lindvik solidny a Sundal z Pedersenem to na dwa razy zawsze, jednak poszczególne próby pokazują że Norwegowie na własnym terenie przy splocie sprzyjających okoliczności są w stanie powalczyć. Wczorajsze skoki pokazały że Fofrang z Lindvikiem są w stanie nieco nadrobić nad Hoerlem i Kraftem, więc jest pewien bufor na skoki Sundala i Pedersena. Ładowanie się w kurs na Austrię 1,40 gdzie wystarczy 1 zepsuty skok na 8 prób i wszystko idzie się sypać to nieporozumienie. Zdecydowanie wolę po lepszym kursie ryzyko i grę na gospodarzy.

Otrzymane punkty reputacji: +164
typerskoki 721,9K

typerskoki

Ekstraklasa Expert
Członek Załogi
1741262391250.png

To ja w kierunku takiego typu. Zniszczoł był wyraźnie najlepszym Polakiem przedwczoraj. Wczoraj mimo gorszych prób również wygrał z Kubackim. Wiadomo Wąsek może się obudzić ale notuje taki zjazd formy, że nie bez powodu nie załapał się do Miksta. Nawet jak się poprawi to Olek się tu dobrze czuje i ma szanse być lepszy od Wąska. Lanisek wiadomo skacze tu najlepiej z całej stawki więc i kolegów powinien pokonać. Zostaje walka Forfang Lindvik. Wyżej cenie formę Forfanga. Przedwczoraj był lepszy od kolegi, wczoraj równiez. Liczę, że to samo będzie i dziś.

Otrzymane punkty reputacji: +164
Do góry Bottom