>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Under 20 - Kolumbia 2011

Status
Zamknięty.
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Kamerun U20 - Meksyk U20
Kameruńczycy ,fizycznie bardzo dobrze się prezentują w każdym ze swoich meczy byli drużyną lepszą ,defensywa mało traci .Meksyk mnie nie przekonuję ,męczy swoje zwycięstwa ,grają bezbarwnie nie przekonuje mnie ich gra wcale .Ten mecz według mnie będzie strasznie zacięty Kameruńczyków w ogóle nie lekceważę co więcej zagram na nich handi.Tu nie ma już łatwych meczy i można się zdziwić ja liczę na parę niespodzianek .Obie ekipy mają takie same staty w tabeli 1win 1los 1 draw.Meksykanie niby też mało tracą ale oprócz Argentyny z nikim ciekawym nie grali ,zremisowali ze strasznie słabymi Anglikami .
Typ:
Kamerun U20 + 0.5 1.81 Pinnacle ✅
edit
1-1 ;) bez większego zagrożenia siadło ;)

Kto zagrał Kolumbie ten ma sporo szczęści przegrywali 1-2 do 80min ,potem 2-2 i 93min karny dla gospodarzy hehe 3-2 FT.Nie widziałem karnego z chęcią go zobaczę ,czy aby na pewno był słuszny ? czy jednak gospodarz MŚ ma jakieś większe przywileje choć jeszcze z tą opinią się wstrzymuje.

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Portugalia+Kolumbia+Hiszpania+Brazylia @ 2,59 Tobet
Moim zdaniem nie ma się co tutaj bawić, tylko po prostu pójść po najprostszej drodze i pograć faworytów tych meczów. Portugalczycy mają zdecydowanie najsłabszego rywala więc problemów być nie powinno. Kolumbia ma Kostarykę, która trochę problemów robiła chociażby Hiszpanom ale jedynie w ofensywie, bo w obronie prezentują się fatalnie. Brazylia się rozkręca z meczu na mecz i teraz te ich akcję ogląda. Arabowie myślę, że i tak osiągnęli swój cel czyli 1/8 finału. Hiszpanie póki co wyglądają bardzo mocno i taki rywal jak Korea Płd. nie powinna na nich zrobić wrażenia. To tak pokrótce, bo nie chce mi się szczegółowo opisywać wszystkiego. Jutro coś o Brazylii pewnie napiszę. Również warto przyjrzeć się handicapom na wszystkie te ekipy. Ja zagrałem właśnie wszystko to co tutaj z handicapem i ako mi wyszło 8,91 i nie powiem, że szanse są spore na wejście tego betu.

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Brazylia U20 - Arabia Saudyjska U20
Obie ekipy radzą sobie dobrze ,ofensywnie Brazylia dobrze sporo strzelają ,Arabia z Nigerią nic nie trafiła wcześniej 6-0 z Gwatemalą i 2-0 z Chorwacją .Brazylia poza remisem z Egiptem ,dwie wygrane 3-0 i 4-0 .Bardzo dużo okazji obie ekipy tworzą ,nie lekceważę gości bo na pewno zagrają na 100% i są w stanie coś strzelić .Liczę na szybki mecz i sporo bramek a kurs na over jest bardzo dobry według mnie.Obie ekipy tworzą bardzo dużo sytuacji ze stałych fragmentów gry ,których jest mnóstwo(można się przyjrzeć liniom na over rożnych) i okazji będzie bardzo dużo.
Typ:
over 2.5 1.75 Betsafe✅

skrót do Kolumbii z Kostaryką sami oceńcie ten karny:
http://www.fifa.com/u20worldcup/highlights/video/video=1489814/index.html
edit
Druga połowa elegancka ;)

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Ćwierćfinały:
Sun 14/08/11
  • Portugal U20 - Argentina U20
  • Mexico U20 03 : 00 Colombia U20
  • France U20 22 : 00 Nigeria U20

Mon 15/08/11

• Brazil U20 01 : 00 Spain U20

Tak wyglądają ćwierćfinały .Jak widać mecze nie będą łatwe ,mamy hit Brazylia-Hiszpania ,większość wyobrażała sobie taki finał .Według mnie ,Francja z Meksykiem nie zasłużyli na ćwierćfinał ,zobaczymy jak to się potoczy .Analizy napiszę w dniu meczu już mam coś na oku ,ale się wstrzymam.Zapraszam do pisania.

maui 83

maui

Użytkownik

Tak przedstawiają się kursy na mecze ćwierćfinałowe.

Bardzo podoba mi się tutaj reprezentacja Nigerii i spróbuję na nich zagrać bo i kurs ciekawy. Wygrali z Anglią (1-0), której to na tych MŚ &quot;strzelać nie kazano&quot;, nie mieli też tracić bramek, ale ekipa z czarnego lądu przełamała ich blokadę pod bramką. Rywalizują z Francją i tak jak wyżej kolega napisał uważam, iż nie zasłużyli na możliwość grania o najlepszą czwórkę. Poza Nigerią ciekawie wygląda mecz Brazylia - Hiszpania. Kursy niemal równe, ekipy silne w ofensywie i cóż może over 2,5? Poważnie też przemyślę granie na gospodarzy czyli Kolumbie! Grają u siebie, niepowtarzalna szansa na półfinał a rywalem &quot;tylko&quot; Meksyk...
Jednak jest to piłka juniorska, czasami nieprzewidywalna a może raczej mniej przewidywalna niż seniorska. Pożyjemy zobaczymy, to tyle moich przemyśleń. Pozdrawiam

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Portugalia U20 - Argentyna U20
Ciekawe spotkanie faworytem są goście ,choć w sumie obie ekipy nie przegrali ani jednego spotkania .Portugalia idzie po najniższej linii oporu każdy mecz to under co najwyżej wpadała 1 bramka ,ale nie grali z nikim szczególnym ,Argentyna ofensywnie zdecydowanie lepiej wygląda od wcześniejszych rywali Portugalii .Wiadomo ćwierćfinał każda bramka się liczy ,znalazłem ciekawy kurs na over 1.5 , bo wydaję mi się że przy takich drużynach i potencjale 2 bramki powinny wpaść głównie liczę na gości .Ryzyko jest ale kto nie ryzykuje ten nie wygrywa.
Typ:

over 1.5 1.50 Bet365 ⛔
Jednak Portugalia dalej underowa ,ogólnie słaba skuteczność

trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Brazylia U20 - Hiszpania U20
Najciekawsze spotkanie tych MŚ .Obie ekipy bez porażki ,Brazylia ostatnio sporo strzela ,wygrywają 3 lub 4-0 .Hiszpania w ostatnim meczu zagrała bardzo słabo jak na nich .Dziś mobilizacja bardzo duża,Brazylijczycy w obronie błędów mimo wszystko popełniają więcej od Hiszpanów ,Arabia miała sporo okazji do strzelenia bramki.Ja skłaniam się ku gościom bo kurs według mnie na DNB jest przesadzony ,na mnie lepsze wrażenie robią goście (chodzi o cały turniej) Brazylia potrafi zachwycić ale gdy goście są dobrze ustawieni taktycznie ,dobra defensywa to jest problem ataki są na hura ,sporo akcji nie przemyślanych ,straty w środku boiska .Liczę tu na Alvaro ,Canalesa (po słabym meczu z Koreą),Pacheco ,Koke w sumie można wszystkich wymienić .Tutaj nie ma odpuszczania a kurs na Hiszpanie mnie przyciąga.
Typ:
Hiszpania DNB 2.00 Bet365 ZWROT 1-1
według mnie Hiszpania była lepsza szkoda ,bardzo fajną piłkę grali sporo okazji,

Otrzymane punkty reputacji: +2
maui 83

maui

Użytkownik

Takie kursy są dostępne na mecze półfinałowe.

Faworytem do awansu wydaje się Brazylia, ale Meksyk zapewne łatwo nie odpuści 3-1 z gospodarzem zrobiło małe wrażenie. W drugiej parze nie widać faworyta... może znowu 0-0 i karniaki?

Otrzymane punkty reputacji: +1
koziol-42603 1

koziol-42603

Użytkownik
Według mnie Brazylia wydaje się być pewniakiem do awansu, mecz na pewno dostarczy sporo emocji, ale oglądając młodzieżową reprezentację Meksyku w meczu z Anglikami można się było zdrzemnąć, w ogóle nie przekonywujaca byla ich gra. Fakt mieli rzut karny, niewykorzystany przez zawodnika z nr 9, ktory na tle reszty ekipy z Ameryki prezentował się ciekawie. Meksyk sprawił dużą niespodziankę, przynajmniej wg mnie, eliminując w ćwierćfnale gospodarza turnieju, durżynę Kolumbii, z Jamesem Rodriguezem w składzie. Widać, że jest to drużyna nie obliczalna. Brazylia z Hiszpanią też nie prezentowała ciekawej piłki, Hiszpanie przeważali cały regulaminowy czas gry, a Brazylijczycy wyprowadzili zabójczą kontrę oraz mieli w bramce bardzo pewnie broniącego zawodnika(Gustavo?). Jak dla mnie kurs 1,72 to troche mało w tym meczu, myślę, że over 2, 5 byłby ciekawszym rozwiązaniem, a 1,5 już najlepszym. (nie znam kursów)

Otrzymane punkty reputacji: +1
trackbank 1,8K

trackbank

Użytkownik
Brazylia U20 - Meksyk U20
Kto oglądał mecze ten wie jak obie drużyny się spisują.Więc ,tak obrona Brazylii według mnie jest słaba i sporo błędów popełnia ,ofensywnie dobra skuteczność + dobre strzały z dystansu.Meksyk zabójcze kontry,sporo biegają szybki zespół ogólnie ale błędy im się trafiają.Nie jest to łatwe spotkanie ,dla obu drużyn ja znalazłem ładny kurs na over 2.0 myślę ,że lekko zmęczona obrona Brazylii i dosyć dobra ofensywa + rozpędzony Meksyk są w stanie postrzelać ,a kurs zachęca. 2 bramki i mamy zwrot czyli zabezpieczenie jest,a kurs bardzo ciekawy patrząc na grę oby ekip.
Typ:
Over 2.0 1.71 Pinnacle zwrot

kadwa 53

kadwa

Użytkownik
Wie ktoś może dlaczego na Portugalię tak nagle kursy urosły? Niektóre buki już grubo ponad 3,00 serwują.
Ciekawie się to zapowiada, moim zdaniem szanse to 50% na 50%.
I który według Was z tych poniższych typ jest najlepszy:
Francja - Portugalia typ: 2 kurs: 3,40 ✅
Francja - Portugalia typ: under 1,5 kurs: 2,65 ⛔
Francja - Portugalia typ: bez gola w 1 połowie kurs: 2,30 ⛔
Dzięki za każdą opinie ????
edit: mega plus leci do użytkownika Koziol, który wysłał mi PW żebym z tymi underami uważał, bo oglądał drużyny na mistrzostwach, dlatego każdy typ poleciał za jedyne 10zł, co w efekcie dało 14zł na plusie, ale lepsze to niż nic ;)

kapszti 7,3K

kapszti

Forum VIP
Ja tak na szybko jeszcze, chociaż do meczu nieco poand 3 godziny. Brazylia wiadomo, że faworyt i moim zdaniem po wyeliminowaniu Hiszpanii już tylko Francuzi są w stanie zagrozić im w walce o mistrza. Dzisiaj Meksyk, którego co prawda nie widziałem ale z tego co tutaj pisane było to lubią grać z kontry. Jeśli tak to spodziewam się, że coś wpadnie, bo Brazylia w obronie to niestety jedynie bramkarz Gabriel i coś tam próbuje Bruno Uvini. Gabriela Silve mijają jak chcą na lewej stronie, Danilo widać, że bardziej przyzwyczajony do defensywnego pomocnika, gdyż tam go widział w klubie ostatnio Muricy Ramalho. W ataku Henrique i Willian Jose, którzy naprawdę mnie zadziwiają i grają całkiem nieźle. Jednak tutaj najwięcej zależeć będzie od Oscara i Phillipe Coutinho, którzy ciągną grę Canarinhos. No i ja czekam na dobry mecz Casemiro, bo z Hiszpanią był kompletnie nie widoczny, a chyba nie tego oczekuję się od jednego z najzdolniejszych graczy w tej kadrze. Ja biorę overy, bo czuję, że będzie dobry mecz z kilkoma bramkami, gdyż Brazylijczycy nie dadzą się tak zdominować jak z Hiszpanią, a powiem więcej, że spodziewam się odwrotnego spotkania ze strony Brazylii
Moje typy:
Brazylia over 1,5 @ 2,05 Sportingbet✅2:0
Over 2,5 @ 2,20⛔

Otrzymane punkty reputacji: +4
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom