>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata PDC 2026 (11.12.2025 - 3.01.2026)

vsky 186,3K

vsky

Użytkownik
Beveridge - Razma
Razma wygra, @1.90
superbet

Już teraz podaję bet, bo to będzie pierwszy mecz dzisiejszej sesji. Tak jak pisałem ostatnio - Razma to solidny darter, który nie schodzi poniżej pewnego poziomu, rzuca wolno, lubi przymulić, a Szkot moim zdaniem jest niewiadomą. Co prawda wygrał z VdB, ale to raczej Belg przegrał przez różne swoje prywatne problemy. Bardziej ufam Łotyszowi i liczę, że Beveridge zostanie zjedzony przez stres.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +812
N 27K

najtmar

Użytkownik
Darren Beveridge - Madars Razma

Edit: Jednak 4 sety były. Myślałem, że Szkot zrobi comeback, ale się nie udało. Razma zagrał świetny mecz trzeba przyznać, jak na niego.

Szkot w poprzedniej rundzie w zasadzie nie miał przeciwnika, bo Dimitri wykręcił 5.88% na zamknięciu co jest najgorszym wynikiem jak do tej pory na MŚ, mimo to Darren sam uzyskał 47.37% c/o. Łotysz w swoim meczu miał podobną średnią co Szkot, tylko gorzej zamykał niż jego dzisiejszy rywal. Jeżeli spojrzymy na cały mijający rok, to panowie mieli prawie identyczne statystyki. Ja tu widzę w miarę zacięty mecz, gdzie będą minimalnie 4 sety, ale ja idę w lepszy kurs.

Liczba setów powyżej 4,5@ 2.50 Betclic

Wessel Nijman - Gabriel Clemens

Holender w pierwszym meczu miał świetną avg, prawie 101 i 50% na zamknięciu. Niemiec miał niższą średnią, prawie 91 i również 50% c/o, z tym, że miał gorszego zawodnika, który w żadnym stopniu nie zagroził Gabrielowi. Kursy mocno faworyzują Wessela, ale ja tu widzę bardziej zacięty mecz, bo Clemens potrafi naprawdę dobrze rzucać, bez wątpienia stać go na wygranie seta, bo będą ku temu okazje.

Liczba setów powyżej 3,5@ 1.55 Betclic

Edit: 0:3,. Holender dziś masakrycznie słaby, tylko 20 procent c/o.
Obydwaj zawodnicy dobrze rzucają t20, do tego jeśli będą 4 sety to siłą rzeczy:

Łączna liczba 180 powyżej 9,5@ 1.75 Betclic

Edit: 8 maksów, zabrakło tego jednego seta. Chociaż było dużo 140, na dobrą sprawę w tych trzech setach powinno wpaść, ale nie dziś...
David Munyua - Kevin Doets

W mojej opinii, kończy się piękny sen Kenijczyka. Do tej pory jego średnia w Afryce była w okolicach 75, a w meczu z Belgiem zagrał na 80.78 i wygrał, co pokazuje poziom spotkania. Nie wierzę, że drugi raz powtórzy taką avg, moim zdaniem będzie podobnie jak z Indusem, który w pierwszym meczu zagrał na 87.30, by z Buntingiem zagrać na 75.18.

David Munyua średnia punktów poniżej 79.50@ 1.85 Betfan

Edit: 0:3 ale miał średnią 83.60. Rzucił 5 maksów, nie wiem czy to nie najwięcej w jego karierze w oficjalnym meczu. Ciekawe jakie kursy na to były, bo tym razem nawet nie sprawdzałem...

Gian van Veen - Alan Soutar

Krótko: obydwaj rzucają dużo maksów. A coś czuję, że Szkot trochę postawi się faworytowi, wtedy będzie dłuższy mecz i większa szansa na over maxów, ale ta linia jest spokojnie nawet w 3 setach do zrobienia jak będą rzucać na swoim poziomie.

Łączna liczba 180 powyżej 8,5@ 1.68 Betclic

Do tego:

Alan Soutar suma checkoutów 100+ powyżej 0,5@ 2 Betclic

Alan w meczu z Finem zaliczył cztery razy c/o 100+, ale to wynik z pięciu setów. W pierwszych trzech zaliczył 2 razy porządane dla mnie zejście, a nawet dokładnie: zrobił to w pierwszym secie. Dziś okazje będą i mam nadzieję, że Soutar przynajmniej jedną wykorzysta.

Luke Humphries - Paul Lim

Paul ma 71 lat, ale witalności, może mu pozazdrościć wielu darterów 15 czy 20 lat młodszych. Ale do rzeczy, liczę, że Lim będzie miał okazję na wyższy zamek i ugranie seta, bo co do tej pory pokazują te mistrzostwa, bardzo często to się zdarza.
Myślę, że Luke będzie miał przestój, tak jak podczas swojego pierwszego meczu w turnieju, który mam nadzieję, wykorzysta darter z Singapuru. Kursy kuszą więc nie byłbym sobą gdybym tego nie zagrał.

Set handicap Paul Lim +2,5@ 3.70 Betclic

Paul Lim suma checkoutów 100+ powyżej 0,5@4 Betclic

Ostatnia edycja:
vsky 186,3K

vsky

Użytkownik
Aspinall - Gates
Gates +2.5, @2.00
superbet

Moim zdaniem jest to promka dnia i gram to grubo. Przecież seta z Aspinallem może wygrać każdy na takim dystansie, a już na pewno amerykański showman Gates, który uwielbia MŚ. Seta z Anglikiem wygrał ostatnio Ilagan, a rok temu na tym samym turnieju właśnie 55-letni Leonard z USA (mógł zgarnąć nawet dwa). Lubię Gatesa, bo poniżej pewnego poziomu nigdy nie schodzi i uważam, że taki kurs na przynajmniej jednego seta z chwiejnym Aspinallem to spore value.

Otrzymane punkty reputacji: +169
P 9,7K

PitaRajt66

Użytkownik
Moim zdaniem Mandby gładko Sevada zagrał piach w 1 rundzie, i dla mnie Mandby to bierze, bardziej bym grał jego niż Wade-a, który tez powinien wygrać. Lecz większe szanse na win daje Mandby-iemu.

Do góry Bottom