A
12,1K
Anonymo1995
Użytkownik
Zabawne, że gdy czytam tego posta to na drugim ekranie Hood ma 7/7 na doublach na razie xd Ot całe obstawianieA wg mnie dobrze wystawione. Ratajski powinien już odpaść i to zdecydowanie z Holendrem. Ale ten Woodhouse co pokazał? Bardzo dobrze zagrał z solidnym Barrym, ale z Gildingiem szału nie było i był strasznie chwiejny podczas tego meczu. Szczerze to na mnie Plaisier zrobił większe wrażenie. Turniej nieprzewidywalny, a raczej zawodnicy nieprzewidywalni bo ze średniej 80 potrafią wskoczyć na ponad 100 i na odwrót, ale dla mnie Krzychu jest faworytem. I to gram po dobrym kursie na Admiralbet.
Woodhouse, Luke - Ratajski, Krzysztof
Zwycięzca: Ratajski, Krzysztof @ 1,88 Admiralbet
Poza tym kradnę:
Kevin Doets set handicap +3,5@ 1.45 Superbet
Od siebie dodaję:
Hood, Justin - Rock, Josh
Zwycięzca: Rock, Josh 1.3 Admiralbet
Justin Hood - Josh Rock
Handicap +1.5 / -1.5 Josh Rock (-1.5) @ 1,6 BETFAN
Kurs mały, ale wydaje mi się to pewne. Hood jest zbyt cienki na podwójnych. Może dzisiaj będzie inny dzień, ale na Rocka to nie starczy, jest po prostu zbyt dobry. Hood wgl miał wiele szczęścia bo rywale dawali mu handicap na początku, a potem gonili. Nie wierzę w kolejny taki scenariusz.
van Gerwen, Michael - Anderson, Gary
Liczba 180-tek: Powyżej 14,5 @ 1,51 Admiralbet
Tutaj już kurs może faktycznie nie warty ryzyka, ale czemu nie? Zacięty mecz i dajmy nawet na to 10 180 jednego plus 5 drugiego zawodnika. Całkiem realne. Poszedłbym w stronę Andersona bo jest rewelacyjny i jaki oni dali mecz z Wattimeną to szok, ale dla mnie to MvG jest mistrzem i po prostu nie mogę tutaj obstawić zwycięzcy.
Clayton, Jonny - Harrysson, Andreas
Sety - handicap: Clayton, Jonny (-1,5) @ 1,55 Admiralbet
Clayton co prawda męczył się z Zonneveldem, ale gdzie Zonneveld a gdzie Pietreczko. Chłop cieszył się z jednej potrójnej lotki, a postawił się Szwedowi. Dla mnie różnica klas, jak nic się nie posypie to brodacza będzie stać tutaj na max 2 sety. Z resztą Hooda bardziej cenię i w tym przypadku wydaje mi się to bardziej pewne niż typ powyżej.
A reszta co sądzi o Krzyśku Ratajskim? Przyznam się, że mogę mieć lekko zniekształcony obraz, zawsze kibicuje się swoim na maxa, ktoś na chłodno potrafi ocenić sytuację?