chamberlain wcześniej opisywałeś Pietrasika i polecałeś jego over w meczu z Francją. Myślisz, że dziś również warto? W poprzednich meczach gdzie mieliśmy na koncie 23 i 24 bramki to rzucał on 2 bramki. Dziś powinniśmy mieć na koncie ok. 33 więc szansa na rzucenia 3 bramek wzrasta no i potencał rywala zdecydowanie mniejszy.
Myślę, że warto spróbować też dlatego, że we wcześniejszych spotkań dostawał raptem 17 min z Francją i 12 min ze Słowenią, a dzisiaj trener powinien więcej rotować, boję się tylko, że może za szybko się spalić, z Francją 1/4 z 9 metra i gdyby nie widowiskowa indywidualna akcja, pewnie by nie pokrył tego overu 1.5 bramek.
Brazylia - Wyspy Zielonego Przylądka
Wyspy Zielonego Przylądka over 26.5 bramek @ 2.21
Fortuna
Myślę, że warto pograć coś w stronę Wysp, ja zaatakuje ich over. Decydujące spotkanie o tym kto zabierze do następnej rundy punkty, bo jak wiadomo Urugwaj bez szans na awans. Czy
Brazylia jest aż tak wielkim faworytem? No nie powiedziałbym, słabo prezentowali się w meczach przedsezonowych, nie zagrali też jakoś znakomicie przeciwko Szwecji, czy nawet Urugwajowi, gdzie gdyby nie seria z 12:10 na 19:10 w pierwszej połowie, to wynik nie wyglądałby tak okazale. Wyspy też trochę męczyły się z Urugwajem, ale też z dobrej strony ofensywnej pokazali się ze Szwecją, trafiając 27 bramek, a więc Wyspy dzisiejszą wystawioną linię przekraczały już dwa razy, za to
Brazylia traciła 26 bramek ze Szwecją, ale był to bardzo defensywny mecz, oraz 24 bramek ze słabym Urugwajem. W meczach sparingowych przed MŚ
Brazylia traciła 31 bramek z Portugalią, 30 z Norwegią, 22 z
USA, 31 z Polską, 29 z Tunezją i 28 z Koreą Południową, co tylko pokazuje na jak słabym poziomie jest ich defensywa. WZP trafiały sporo bramek w sparingach, oprócz spotkania z Japonią, oraz sporo rzucali w dwóch pierwszych spotkaniach, w tym z tak defensywną Szwecją, na poprzednich MŚ mimo zagrania tylko jednego spotkania, też potrafili trafić 27 bramek Węgrom, dlatego moim zdaniem kurs dość wysoki na co najmniej 27 bramek w dzisiejszym meczu przeciwko Brazylii.