>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Temat z analizami Mistrzostwa Świata Mężczyzn - Chorwacja, Dania, Norwegia [14.01 - 02.02.2025]

chamberlain 648,1K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Dania - Niemcy
Dania Handicap -5.5 bramek @ 1.85 Lvbet

Idę dzisiaj w stronę Duńczyków, według mnie w tej chwili tylko Francja może powstrzymać Danię, która gra niesamowicie. Duńczycy mieli łatwą grupę, w której sporo rotowali, wygrywali i tak bardzo zdecydowanie, bo różnicą 25 bramek z Algierią, 11 bramek z Tunezją i 19 bramek z Włochami, a mogło być jeszcze wyżej. Dzisiaj najtrudniejsze spotkanie Danii, a później czekają już tylko Szwajcarzy i Czesi, także według mnie dzisiaj zobaczymy ich pełne skupienie na tym spotkaniu. Niemcy nie zachwycili jakoś w grupie, długo męczyli się z naszymi zawodnikami i odjechali dopiero w końcówce, Szwajcaria również postawiła im trudne warunki, a z Czechami również mocno się męczyli, odjeżdżając dopiero w 2 połowie. Na Danię to może być za mało, nie można również zapominać, że ich rywale grają u siebie, przed własną publicznością. W ostatnich latach Dania często pokonywała Niemcy i zazwyczaj były to spore różnice, ostatni mecz to przecież finał Igrzysk, które dania wygrała 13 bramkami, tu może aż tak dużego pogromu nie będzie, ale myślę, że tymi 6 bramkami są w stanie tu wygrać.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3396
chamberlain 648,1K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Węgry - Francja
Francja Handicap -3.5 bramek @ 1.70 Lvbet

Dalej uważam, że Francja to jeden z głównych kandydatów do końcowego triumfu, którzy mogą zagrozić Danii, mieli dość łatwą grupę i przeszli ją celująco, teraz przed nimi starcia z Węgrami, Holandią i Macedonią Północną, gdzie według mnie powinien być kolejny komplet punktów. Węgrzy nie prezentują się do tej pory jakoś nadzwyczajnie, w pierwszym meczu z Macedonią tylko zremisowali, co było wielką sensacją, w następnym łatwo ograli Gwineę, ale już z Holandią wcale tak łatwo nie było, mimo prowadzenia przez całe spotkanie, mecz był ciągle w kontakcie i wcale nie musiał się skończyć ich wygraną. Francja jest o wiele lepszą drużyną i sądzę, że dzisiaj to potwierdzą, na ostatnich Igrzyskach Francja grała bardzo słabo, a i tak ograli Węgrów 4 bramkami, dzisiaj według mnie szanse na to są większe niż w tamtym meczu.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +3027
B 13,9K

bunio

Użytkownik
Egipt - Islandia
Egipt [email protected]

Ja to swiezak, wiec sie sprawdze w tej dyscyplinie. Z moich obserwacji wychodzi, ze Egipt powinien byc faworytem w tym meczu taki wniosek wysnuwam :) z sparingow przed MS i juz samych gier na tych MS.

C 264,8K

czary-mary

Użytkownik
Austria vs MACEDONIA PÓŁNOCNA
MACEDONIA PÓŁNOCNA @2.37

No kompletna pomyłka bukmachera.
Austria w dramatycznej formie. W turnieju przed MŚ porażka ponad 10 pkt z Polakami, którzy zajęli ostatnie miejsce w swojej grupie na trwających MŚ, porażka z Japonią, która przegrała z Chile i zajęła ostatnie miejsce w swojej grupie, wymęczone zwycięstwo z Tunezją, która również była ostatnia. Na MŚ porażka z Francją, wygrane z Kuwejtem i Katarem, czyli to co mieli zrobić to zrobili.
MACEDONIA PÓŁNOCNA przed MŚ walka jak równy z równym z Chorwacją ostatecznie zakończona 2 pkt przegrana. Na MŚ świetny wynik remis z Węgrami, wygrana z Gwinea, porażka z Holandią. Wyniki bardzo dobre, z Węgrami byli o włos od zwycięstwa.
Hala zdecydowanie będzie macedońska, gdyż znowu będzie najazd kibiców. Forma zdecydowanie przemawia z Macedonią. Austria bez swoich najlepszych ogniw to już nie to samo co na ubiegłorocznych ME.

C 264,8K

czary-mary

Użytkownik
Polska dziś bez dwóch najważniejszych graczy: Arka Moryto i Kamila Syprzaka.
Samo przez się rozumie, że obowiązki zdobywania bramek musi zabrać na siebie Olejniczak z Vive Kielce. Uważam, że spokojnie pokryje linie 2,5 bramek
Kurs 2.0 Superbet

lukas88 685,9K

lukas88

Forum VIP
Dania - Niemcy
Typ: Gidsel under 8,5
Kurs: 1,90
Superbet

Jeszcze jeden typ na dzisiejszy hicior na mistrzostwach świata, mianowicie typuję iż fenomenalny Duńczyk nie rzuci Niemcom 9 bramek, w moje ocenie bardzo wysoka linia na Matiasa, może w meczu ze słabszym rywalem byłaby to opcja do gry aczkolwiek i tak wysoki pułap, to w meczu z Niemcami gdzie spodziewam się twardej gry i silnej wysuniętej defensywy Niemców do rozgrywających reprezentacji Danii + należy dodać aspekt Wolfa w bramce, dość nisko oceniam szanse Gidsela na 9 trafień. Do tej pory na MŚ rzucał 4 z Włochami, 9 z Tunezją, 10 z Algierią.
Na igrzyskach co prawda rzucił Niemcom 11 bramek ale nie wierzę że Niemiaszki pozwolą sobie dziś na stratę 39 bramek, w mojej ocenie jak Duńczycy mogą dziś nie przekroczyć 30 trafień. Poza tym na Igrzyskach Gidsel rzucił Słoweńcom 4 bramki, Szwedom 4, Norwegom 3, Węgrom 8 Argentynie 13, Egiptowi 8, Francji 11.
Zatem tylko dwukrotnie przekroczył linię i to w meczach szybkich z dużą ilością bramek bo Argentyna straciła 38 a Francja 37. Dziś jak dla mnie marne szanse na taki dorobek strzelecki Gidesla, tym bardziej że Dania ma bogactwo na rozegraniu i ten ciężar rozkłada się na kilku świetnych zawodników jak Gidsel, Pytlik, Andersson czy Arnoldesn.

Ostatnia edycja:
chamberlain 648,1K

chamberlain

Moderator
Członek Załogi
Szwecja - Portugalia
Over 58.5 bramek @ 1.83
Over 62.5 bramek @ 3.35
Fortuna

Ode mnie dwie propozycje na dzisiaj, choć miałem jeszcze w głowie typ na wygraną Hiszpanii z Norwegią, ale kursy tak mocno poleciały w dół, że odpuszczam. Na pierwszy ogień spotkanie Szwecji z Portugalią, gdzie typuje over. W meczach obu drużyn pada spora ilość bramek, Szwecja wygrała z Japonią i padło w meczu 60 bramek, choć nawaliła tam mocno Japonia, bo sami Szwedzi zdobyli 39 bramek, w meczu z Chile mieliśmy 72 bramki i znowu aż 42 w wykonaniu Szwecji, z Hiszpanią padł remis 29:29 i tu Szwecja niestety dała sobie wyrwać dość pewne zwycięstwo. Już od pewnego czasu można u Szwedów ujrzeć tak wysokie wyniki, które widzieliśmy również na poprzednich Igrzyskach. Portugalia również przyzwyczaiła nas do ofensywnej gry, gdzie grę ciągną bracia Costa, w grupie tych bramek za dużo nie było, ale i rywale jakoś mocno nie sprzyjali ku temu, wyjątkiem był mecz z Norwegią, gdzie padło tylko 59 bramek, ale był potencjał na więcej. Dzisiaj dość niskie linie na to spotkanie, co lekko mnie zdziwiło, bo obie mają potencjał na 30+ bramek, rok temu na Mistrzostwach Europy w ich meczu padły 73 bramki, dwa lata temu na Mistrzostwach Świata oglądaliśmy 62 bramki, dzisiaj widzę również potencjał na 60+.

Wyspy Zielonego Przylądka - Chorwacja
Wyspy Zielonego Przylądka Handicap +13.5 bramek @ 1.85
Wyspy Zielonego Przylądka Handicap +11.5 bramek @ 2.38
Fortuna

Wysokie linie na Wyspy Zielonego Przylądka, które aż tak słabą drużyną nie są, 2 lata temu na Mistrzostwach Świata przegrywali 7 bramkami ze Szwecją, 2 bramkami z Brazylią, 10 bramkami z Islandią, 12 bramkami z Portugalią czy 12 bramkami z Węgrami. W tym roku mieli ciężką grupę z Islandią i Słowenią, z pierwszymi przegrali 13 bramkami z drugimi 12 bramkami. Chorwaci w grupie przejchali się po Bahrajnie 14 bramkami i Argentynie 15 bramkami, ale w najważniejszym meczu w grupie z Egiptem przegrali 4 bramkami. Nie sądzę, że dzisiaj Chorwacja będzie cisnąć przez całe spotkanie, WZP to najłatwiejszy przeciwnik z pozostałych, które muszą pokonać, bo na ich drodze jeszcze Słowenia i Islandia i na tych drużynach muszą się skupić. Myślę, że Chorwacja dzisiaj wygra, ale wynik powinien oscylować w granicach +10 bramek różnicy na ich korzyść.

Ostatnia edycja:
C 264,8K

czary-mary

Użytkownik
Chile powyżej 12.5 bramki do przerwy
Kurs. 2.12

Chile w każdym mecz pierwszej fazie rzucało więcej bramek niż 12. Warto zaznaczyć, że w dodatku zazwyczaj mierzyli się z lepszymi obronami
Hiszpanii strzelili 13 bramek
Szwedom 19 bramek
Japończykom 14 bramek
Jest Feuchtmann są Salinas x 2
Powinni zdobyć 14-15 bramek do przerwy

Do góry Bottom