>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata - mężczyzn (12.09.2025 - 28.09.2025)

K 33,1K

kretmmz

Użytkownik
Dorzucam jeszcze od siebie:
+16.5 Kanada 1.82
+13.5 Holandia 1.45
Powyżej 44.5 w 1 set Tunezja - Czechy 1.54

Wygramy z Kanadą, ale nie spodziewam się prostej gry, w której bijemy przeciwnika do 17 w każdym secie, mamy swoje problemy i spodziewam się podobnego spotkania co z Holandią.

Jeśli chodzi o Holandię to tak jak pisałem już przy innym kursie, wygrali z nami seta grając bardzo dobrą siatkówkę, myślę, że na spokojnie będą w stanie rywalizować z Turcją pytanie któremu z zespołów będzie lepiej funkcjonować zagrywka.

Tunezja - Czechy, myślę, że Tunezja jest bardzo niedoceniona przez bukmacherów, a również widzę szansę na wyrównane spotkanie i nawet wygraną Tunezji w tym meczu, stawiam jednak na punkty w 1 secie, dla obu drużyn ten set będzie wyjątkowy, pełen stresu, gdyż niecodziennie są te drużyny w fazie pucharowej. Stąd też liczę na dużą ilość błędów na zagrywce z obu stron, które nie pozwolą na zbyt duże serie w końcówce, a w związku z tym, że ten wynik w okolicach 5 punktów będzie zachowany

Ostatnia edycja:
versa 1M

versa

Typer
Belgia - Finlandia
Dokładny wynik 1:3
Fortuna @12.00
Nie ma czego tu analizować, po prostu chodzą mi po głowie najwięksi underdodzy w 1/8 finału tacy jak Holandia czy właśnie Finlandia., bo Kanada, Portugalia czy inne Tunezję moim zdaniem są bez większych szans, tutaj natomiast te szansę uważam na dość wysokie.
Już sam argument, że Finlandia w trzech ostatnich bezpośrednich spotkaniach z Belgią była lepsza daje do myślenia, mimo że dwa z nich odbyły się dawno temu, to trzeba przyznać, że zwycięstwo 3:0 w 2024 roku w złotej ludzie europejskiej robi dobre wrażenie przy mojej propozycji. Belgia jest zdecydowanym faworytem tego spotkania dzięki zdobyciu aż 8 punktów w grupie z Ukrainą, Włochami i Algierią i zajęciu pierwszego miejsca. Finlandia natomiast moim zdaniem miała grupę trudniejszą, o ile Włochów można porównać do Francji, to Algierię do Korei czy Ukrainę do Argentyny nie bardzo.
Na tych mistrzostwach jest mnóstwo niespodzianek, mocnych niespodzianek, wydaje mi się, że Finlandia jak najbardziej jest w stanie sprawić kolejną przechodząc do ćwierćfinałów, gdzie niestety będzie musiała polegnąć z rąk prawdopodobnie Włochów.

Ostatnia edycja:
L 8,2K

luis11

Użytkownik
Bez analizy, bo przy takich okazjach nie ma na to czasu. Kto pierwszy ten lepszy.

Top 3:
Bułgaria @ 10 Totalbet
Belgia @22 Totalbet
Serbia @17 Totalbet
Czechy @ 100 Totalbet

Olbrzymie value. Warte rozważenia jeszcze kilka opcji, np Argentyna @8. Natomiast ja zagrałem te 4 powyżej. Wszystko w Totalbecie. Pozdrawiam i miłego wieczorku!
Nie widzę kompletnie sensu w tych typach, jedynie Bułgaria jakakolwiek szansa na medal, ale reszta? Przecież dół drabinki to będzie półfinał Polska - Włochy, a góra trzeba pokonać USA/Słowenia, bo w meczu o brąz znowu mecz z kimś z dwójki Polska/Włochy. Znowu szukanie na siłę dużych kursów, bo "fajnie wyglądają", a szansę na wejście bliskie zeru i stąd takie kursy

pinio1111 389,8K

pinio1111

Użytkownik
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
W. Leon over 1,5asa 1,75 załatwione w pierwszym secie💵

Wilfredo pewnie trochę podrażniony słabym występem w ostatnim meczu i szybkim zjazdem na ławkę.
Myślę, że dziś będzie chciał udowodnić że to był tylko wypadek przy pracy i z pełną mobilizacją rozpocznie mecz z Kanadą.
W dwóch pierwszych spotkaniach pokrywał over asów, mimo że to były spotkania trzysetowe i dodatkowo w trzecich partiach Grbić dawał odpocząć Leonowi.
Wiadomo że Wilfredo jest jednym z najlepszych na świecie w elemencie zagrywki. Potrafi zdobywać punkty seryjnie z pola zagrywki.
Dziś powinno być bombardowanie z serwisu z obu stron i sądzę że Leon bez problemu zdobędzie 2+ punkty w tym elemencie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1449
BanksyGA 275,3K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Polska - Kanada over 29,5 błędów serwisowych @1,80 - 22bet

Nikt tu ręki wstrzymywać nie będzie.

Kanada w 4 setach z Libia 15 błędów, w 3 setach z Turcją i Japonia po 19 błędów.

Polska z Holandia w 4 setach 17 błędów, z Katarem w 3 setach 12 błędów, z Rumunią w 3 setach 19 błędów.

Moim zdaniem nawet w 3 setach będzie tutaj 30+, a gdyby Kanadzie udało się ugrać seta to już mamy bank, bo obie drużyny będą szły all-in na zagrywce

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1307
K 33,1K

kretmmz

Użytkownik
Handicap +18.5 Kanada po 1.50 [/ICONMINUS]

Dla bezpieczeństwa obniżam linię ale gram grubiej :)

Ostatnia edycja:
C 342,7K

czary-mary

Użytkownik
Sharone Vernon Evans więcej pkt od Bartka Kurka kurs @1.97 Superbet
✅ 23 pkt vs 15 pkt
No i czas na faze Play off turnieju docelowego w roku 2025
Oczywiście Polska jest faworytem, ponieważ zawodnicy na każdej pozycji to światowy top. Kurek, Semeniuk, Leon, Kochan, Kurek - Komenda może spokojnie grać wszystkie opcje i rozkładać atak. Po drugiej stronie tak dobrze już nie ma. Jest gwiazda na ataku Vernon Evans, jest tez leciwy Hoag na przyjęciu i mocny środkowy McCarthy. Reszta to już nie ten level. Kanada będzie mieć problem z przyjęciem, więc będzie wiele świeczek do lidera na ataku. W Polsce również Sasak spokojnie może zmienić Kurka. W mojej opinii spokojnie więcej punktów nazbiera lider Kanady Sharone Vernon Evans✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1377
T 4,7K

tommyjohnson

Użytkownik
Nie widzę kompletnie sensu w tych typach, jedynie Bułgaria jakakolwiek szansa na medal, ale reszta? Przecież dół drabinki to będzie półfinał Polska - Włochy, a góra trzeba pokonać USA/Słowenia, bo w meczu o brąz znowu mecz z kimś z dwójki Polska/Włochy. Znowu szukanie na siłę dużych kursów, bo "fajnie wyglądają", a szansę na wejście bliskie zeru i stąd takie kursy
Nie zmuszam nikogo do grania swoich typów. Doświadczeni gracze na pewno wyłapali o co chodzi. Kto chciał i zdążył to skorzystał. Tyle.

Otrzymane punkty reputacji: +640
pinio1111 389,8K

pinio1111

Użytkownik
Gość Ci wytłumaczył, że może oprócz Bułgarii te typy są kompletnie bez sensu a Ty wyskakujesz z tekstem, że doświadczeni gracze wiedzą o co chodzi.
Właśnie to był głos doświadczonego gracza, który potrafi wyłapać takich naganiaczy na bezsensowne zakłady.
Nie no rozbawiłeś mnie🤣🤣🤣
Kurs na Bułgarię 10 gdzie w tym momencie wszędzie był na poziomie 2,50 to istna promocja. Na Belgów, którzy ograli Włochów kurs 22 gdzie wszędzie około 6,00!!! Tu chodzi o value kursowe i faktycznie jeśli ktoś jest ogarnięty to to zrozumie😉

Otrzymane punkty reputacji: +170
S 1,7K

Szkielko2

Użytkownik
Skoro tak twierdzisz to pokaż mi choć jeden twój racjonalny typ, albo choć post, bo do tej pory robisz tu z siebie jedynie idiotę, misiu o małym rozumku
Pinio - nie przegadasz takich znawców. Matematyka na poziomie podstawówki i tyle.
Widać po Twoich postach kto się zna.
A co do kursów to ile jest na np BUL - POR ?? 1.05.
To dalej że Słowenią czy USA będzie max 1.8.
A w półfinale czy Serbia, Iran, Czechy to max 1.4 więc niech będzie że Bułgaria finał to kurs 3. A tu było 10 za medal!!
Żadna promocja 😅
Frank - nie kompromituj się. Idź na jakiś dział z bierkami lepiej...

Otrzymane punkty reputacji: +170
K 33,1K

kretmmz

Użytkownik
Powyżej 182.5 Argentyna - Włochy 1.79
Powyżej 178.5 Belgia - Finlandia 1.84

Dzisiejsze spotkania były 4-setowe, jutrzejsze wydają się jeszcze bardziej wyrównane. Argentyna przyzwyczaiła mnie do tie-breakow a Finlandia wygrywając 2 sety z Argentyną i 3 z Francją też zasługuje na złapanie seta z Belgami. Linie nie są wysokie stąd też atakuję :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +149
C 342,7K

czary-mary

Użytkownik
Włochy (-1,5seta) kurs @2.02 Superbet ✅
Spotkanie o być albo nie być, czyli odpuszczania nie będzie. Włosi zagrali jeden słabszy od długiego czasu i od razu kursy rosną. A jednak dwa inne pojedynki grupowe wygrali do 0. Po drugiej stronie Argentyńczycy, którzy zagrali jeden świetny mecz, który wygrali z Francją. Do tego dwa bardzo przeciętne spotkania, czyli stracone dwa sety z Finlandią i mecz z Koreą Płd, gdzie również nie uniknęli straty seta. Moim zdaniem Włosi są murowanym faworytem do awansu i zrobią to prawdopodobnie bez straty seta. Nawet jeżeli zdąży się potknięcie to góra w jednym secie. Mają mocarny i szeroki skład. Ze składu przed MŚ wypadł Magia, ale znakomicie zastępuje do Bottollo. Do tego gwiazdy światowego formatu Michieletto, Giannelli, Romani, Rychlicki, Sbertoli, Gallassi. Argentyńczycy to skład solidnych graczy, ale to nie ten poziom. Według mnie zdecydowanie wygrają Włosi i zrobią to minimum różnicą dwóch setów.

Piękny poranek Włochy 3:0 ✅

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1620
pinio1111 389,8K

pinio1111

Użytkownik
H2H więcej pkt:
Kukartsev - Vicentin 1,85

W tej parze idę w stronę atakującego Argentyny.
W meczu z Francją to Luciano był ojcem zwycięstwa, a Pablo rozegrał słabsze zawody. Jednak nie wydaje mi się by Vicentin był w stanie rozegrać kolejne tak perfekcyjne spotkanie, a z kolei Kukartsev tak słabe.
Na przestrzeni całego sezonu reprezentacyjnego, to Pablo jest zdecydowanie najlepiej punktującym zawodnikiem Argentyny. Tutaj w dwóch pozostałych meczach gromadził na swoim koncie najwięcej pkt z drużyny. Ogólnie gra swój najlepszy sezon w reprezentacji. Został wybrany MVP Memoriału Wagnera, gdzie grał naprawdę świetnie. W VNL grał w rotacjach z Gomezem, gdyż Mendez chciał ogrywać młodego. Jednak gdy już grał to również grał świetnie i przeważnie był najlepiej punktującym w swojej drużynie.
Vicentin również gra fajny turniej. Jak pisałem wyżej, to on wraz z Palonskim pociągnęli grę Argentyny w meczu z Francją, który decydował o awansie. To świetny przyjmujący, ale czy zagra tak dobre zawody dwa razy z rzędu?
Ja prawdę mówiąc bardziej wierzę w przełamanie po słabszym meczu Pablo, niż w drugi świetny mecz Luciano. Do tego dziś pewnie będzie sporo gry na wysokiej piłce i siła ataku Kukartseva może być decydująca.

Futurolog 26,3K

Futurolog

Użytkownik
Bułgaria - Portugalia, Bułgaria wygra 1 seta i under 46,5 pkt w 1 secie @ 1,50 Superbet

Bułgarzy grają bardzo dobrze w tym turnieju.Blengini poukładał ten zespół. Nieźle się przetarła ta drużyna w Lidze Narodów. W fazie grupowej uporali się ze Słowenią, Niemcami i Chile. Grają pewnie. Mocna pierwsza akcja, moc na serwisie, blok.Nikolov kończący trudne piłki i dający coś ekstra na serwisie. Generalnie chodzi wszystko, gra przez wszystkie strefy boiska. Portugalia zaskoczyła pozytywnie z Kubą, przegrała 0:3 z USA, wygrała 3:2 z Kolumbią. Mecz z Kolumbią pokazał, że mają problem gdy dochodzi do meczów o stawkę. Bułgarzy mocno wchodzą w spotkania. Każdy dotychczasowy set otwarcia wygrany. Portugalia przegrała I set z Kubą, USA. Z Kolumbia zaczęli grę od 3 seta. Biorąc pod uwagę, że wchodzą długo w mecze, jest wątpliwość co do utrzymania nerwów związanych ze stawką meczu uważam, że Bułgarzy mocno zaczną to spotkanie, wygrają I seta zdecydowanie, a Portugalia jeśli wogóle podejmie rękawice to wydarzy się to w dalszej części spotkania.

Do góry Bottom