>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata Kobiet - Niemcy, Holandia (26.11 - 14.12.2025)

P 291,9K

Plamiacz

Użytkownik
Dyscyplina: Piłka ręczna ŚWIAT: Mistrzostwa Świata - Kobiety
Godzina: 20:30
Spotkanie: Niemcy K - Wyspy Owcze K
Typ: 2
Kurs: 14,00
Bukmacher: fortuna
Analiza:
Wyspy Owcze przystępują do tego spotkania po bardzo solidnych występach w turnieju, pokazując dojrzałą grę w obronie i skuteczne wykorzystywanie kontr. Ich wygrana nad Paragwajem oraz dobre momenty w meczach grupowych udowodniły, że potrafią utrzymać intensywność przez pełne 60 minut. Niemki prezentują wysoki poziom, jednak w starciach z teoretycznie słabszymi rywalkami często rotują składem, co może wprowadzać wahania rytmu i otwierać przeciwniczkom okienka do zbudowania serii bramkowych. Wyspy Owcze grają bez presji, z dużą determinacją i pewnością siebie po historycznym awansie, co czyni je zespołem zdolnym do sprawienia niespodzianki w tym pojedynku.

zibi16 2M

zibi16

Moderator
Członek Załogi
Czechy vs Angola 25:28

Obie drużyny trafiły do kolejnej fazy turnieju do bardzo ciężkiej grupy z Norweżkami, Szwedkami i Brazylijkami, które sa w bardzo dobrej formie. Jest jeszcze Korea ale jest to drużyna zdecydowanie najsłabsza.
Czeszki przeszły do kolejnej rundy z 2-oma porażkami 23:31 ze Szwedkami i 22:28 z Brazylijkami. Do przerwy w meczu z Brazylijkami Czeszki radziły sobie bardzo dobrze prowadząc 15:12. Druga połowa już słabiutka.
Angola z 2-oma oczkami po zwycięstwie 34:23 z Koreą i porażka 19:31 z Norweżkami.
Według bukmacherów to Angola jest zdecydowanym faworytem jednak ja uważam, że to będzie dość wyrównane starcie. Owszem Angola podniosła poziom żeńskiej piłki ręcznej ale czy powinny być aż takim faworytem? W tamtym roku obie drużyny spotkały się ze sobą w turnieju Golden League gdzie padł remis 31:31.
Uważam, że to będzie dość szybkie i ofensywne spotkanie dlatego idę w gole. Uważam, że całkiem realnie Czeszki mogą zdobyć co najmniej 28 bramek jeżeli tylko zagrają dwie solidne połowy.

Czechy powyżej 27,5 2,15

Ostatnia edycja:
elkaraso0o 37,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Spojrzałem na kursy dzisiejszych spotkań i nie mogłem przejść obojętnie obok kilku z nich.

Wrzucę tutaj swoje propozycje na mecze bez analizy, a później dorzucę coś na bramki zawodniczek.

Japonia vs Szwajcaria Typ: Japonia wygra @1.72 FORTUNA Japonki gładko 27:21

Brazylia vs Korea Płd. Typ: 1.połowa +4,5 gola Korea @1.58 FORTUNA Niestety minus... tak jak napisał kolega saek, do 20 minuty 11:11 i się zacięły już do końca połowy.

Węgry vs Rumunia typy: Rumunia wygra @5.20 i Rumunia handicap +4,5 @1.79 i Rumunia 1.połowa handicap +3,5 @1.50 FORTUNA Rumunki przegrały i nie pokryły handi meczowego. Rumunki na pewno żałują tego spotkania, bo był moment w drugiej połowie, gdzie przegrywały tylko dwoma bramkami i dwa razy wybroniły się przed atakiem Węgierek, ale niestety wyrzuciły dwa razy piłkę w trybuny... i Węgierki odskoczyły.
Na mały plusik handi do przerwy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +200
elkaraso0o 37,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Węgry vs Rumunia Typ: Sorina Grozav over 6.5 @1.60 FORTUNA 7/8 - Over 5.5 i over 6.5 pokryty.
Sorina to lewa rozgrywająca swojej reprezentacji. Na tym turnieju jest najskuteczniejszą zawodniczką Rumunii. Oddaje bardzo dużo rzutów z 9 metra, a do tego rzuca karne. Jest motorem napędowym swojej reprezentacji. Jeśli Rumunki mają tutaj sprawić sensację i pokonać Węgierki, to Sorina musi zagrać bardzo dobre spotkanie i na to liczę.

Czechy vs Angola typ: Albertina Kassoma over 3.5 @1.70 STS 7/11 kolejny świetny występ tej zawodniczki.
Albertina to kołowa mierząca 1.94 m. Podania do niej to stały element gry Angolek. Bardzo trudno gra się na taką zawodniczkę, i jeśli udaję się ją zatrzymać to nierzadko kończy sie to rzutem karnym. W meczu na klasowego rywala jakim są Norweżki, nie rzuciła bramki przy jednej próbie, ale zagrała tylko 20 minut. W starciu z rywalem z podobnej półki jakim jest reprezentacja Korei południowej rzuciła 9/12 i zagrała 50 minut.
Myślę, że w starciu z Czeszkami 9 nie rzuci, ale swoje okazje do zdobycia bramki powinna dostac i linię pokryć.
Warty rozważenia typ: Vilma Nenganga over 3.5 @1.75 FORTUNA 8/11 Aż tylu trafień to się nie spodziewałem. Miła niespodzianka.
Vilma to środkowa rozgrywająca, która w ważnych meczach gra po 45+ minut. Z Korea 5/9 z Norwegia 1/2. Uważam, że będzie jej bliżej do wyniku 4-5 bramek niż tylko jednego trafienia jak to miało miejsce z Norweżkami.

3/3 dzisiaj z typami na gole zawodniczek!

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +2173
S 3,7K

saek

Użytkownik
Spojrzałem na kursy dzisiejszych spotkań i nie mogłem przejść obojętnie obok kilku z nich.

Wrzucę tutaj swoje propozycje na mecze bez analizy, a później dorzucę coś na bramki zawodniczek.

Japonia vs Szwajcaria Typ: Japonia wygra @1.72 FORTUNA Japonki gładko 27:21

Brazylia vs Korea Płd. Typ: 1.połowa +4,5 gola Korea @1.58 FORTUNA

Węgry vs Rumunia typy: Rumunia wygra @5.20 i Rumunia handicap +4,5 @1.79 i Rumunia 1.połowa handicap +3,5 @1.50 FORTUNA
ale pech po 11-11 i od 20 minuty korea 0 bramek Brazyle 5 i uwaliły typ :(

T 30,8K

trynek85

Użytkownik
Casasola ov. 2,5 1,7
Brnovic ov.2,5 1,7
Taki dubelek z Superbet. Średnio ogarniam piłkę ręczną,ale sugeruję się analizami z poprzednich dni co do tych zawodniczek.

elkaraso0o 37,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Dzisiaj bez analizy, bo nie mam czasu i piszę z trasy. Wrzucam to co zagrałem:

Micaela Casasola(ARG) over 2.5 @1.60 FORTUNA (Już jest na fortunie 3.5 linia, więc łapcie na superbecie tak jak kolega trynek85)

Tatjana Brnovic(MNE) over 3.5 @1.70 FORTUNA
(Jak macie gdzies 2.5 linie to tym bardziej do łapania)

Emily Vogel(GER) over 2.5 @1.70 FORTUNA

Próba za drobne:
Serbia vs Wyspy Owcze typ: 1.połowa/mecz 2/1 @7.20 FORTUNA

Szybki edit: Dzisiaj linia na Pernille 6.5 wysoka. Odpuszczam granie tej lini, ale gdybym miał zagrać to under.

M 0

Marych@

Użytkownik
Dzisiaj bez analizy, bo nie mam czasu i piszę z trasy. Wrzucam to co zagrałem:

Micaela Casasola(ARG) over 2.5 @1.60 FORTUNA (Już jest na fortunie 3.5 linia, więc łapcie na superbecie tak jak kolega trynek85)

Tatjana Brnovic(MNE) over 3.5 @1.70 FORTUNA
(Jak macie gdzies 2.5 linie to tym bardziej do łapania)

Emily Vogel(GER) over 2.5 @1.70 FORTUNA

Próba za drobne:
Serbia vs Wyspy Owcze typ: 1.połowa/mecz 2/1 @7.20 FORTUNA

Szybki edit: Dzisiaj linia na Pernille 6.5 wysoka. Odpuszczam granie tej lini, ale gdybym miał zagrać to under.
Jak uważasz. Jaki wynik Polek? Ile bramek? Jakieś handli?

elkaraso0o 37,5K

elkaraso0o

Użytkownik
Świetny mecz Farerek i mamy pierwszy remis na tych MŚ. Ktoś może oglądał końcówkę spotkania i słyszał jakie było wytłumaczenie w ostatniej akcji Serbek? Jovana była sam na sam z bramkarką, nie popełniła kroków, ani podwojnego kozlowania, a została jej zabrana piłka i podyktowany rzut karny dla Wyspiarek o_O. Sędzina cos sprawdzała na var, ale nie wiem co. Byłbym wdzięczny gdyby ktoś napisał o co chodziło.

Do góry Bottom