>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mistrzostwa Świata 2027 - kwalifikacje

movieplk 528,4K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
27/11/2025 14:00 CET
Sudan Południowy - Libia (powyżej 62.5)
1.95 (STS)/1.89 (ETOTO)/1.87 (Betclic)
5/10

Sudan Południowy wykłada się na kwestiach składu. Mamy kolejny camp i kolejny totalnie nowy skład. Ci ludzie przyjechali teraz bez przygotowania jako drużyna grające razem na kadrę i z marszu będą grać. Na papierze skład jest 2-3 razy mocniejszy, ale Liban ma przewagę, że zrobił sobie małe przygotowania i tym składem grali wielokrotnie. Uważam, że to nadrobi w jakimś stopniu kurs/linię, która jest źle wystawiona i niedoceniany jest fakt zgrania słabszej grupy ludzi, a niezgraniem talentu.

27/11/2025 17:00 CET
Katar - Liban powyżej 159.5
1.82 (STS)/1.81 (ETOTO)/1.78 (Betclic)
5/10

Wysoki poziom na warunki Azji i obie ekipy zgrane już między sobą, bo grali w Asia Cup. Widzę tutaj dużo USA sznytu i szybkiej gry. Myślę, że linia pójdzie przez to.

Ostatnia edycja:
movieplk 528,4K

movieplk

Znawca - Polska Koszykówka
Ups, 0-2 i tragiczny początek, ale wiara, walka i idziemy dalej.

29/11/2025 14:00 CET
Gwinea - Nigeria powyżej 145.5
1.95 (ETOTO)/1.88 (STS)
5/10

Z meczami kadr z Afryki jest taki problem, że tam prawie zawsze są przeładowane na wysokim poziomie pozycje podkoszowe, a tragedia jest na obwodzie. Tutaj mamy odwrotnie i obie ekipy swoją siłę mają na niskich pozycjach i jest wielu graczy, którzy potrafią rzucać i trafiać za trzy, co też jest ogromnym problemem w Afryce. Linia jest dość niska, a Stan Okoye, Ike Nwamu, Souley Boum czy Shannon Evans na warunki afrykańskie są na wysokim poziomie. Mecz też powinien być szybki.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +225
R 2,9M

rjastrzab

Mistrz Typów Dnia 2024
Dyscyplina: Koszykówka MS kwalifikacje
Godzina 18:00
Spotkanie: Cypr - Niemcy
Typ Niemcy Handi – 28,5 pkt
Kurs: 1,48
Bukmacher Fuksiarz
Post w dziale:
Analiza:

Nowy miesiąc zaczynamy od koszykówki międzynarodowej. Nie jest to ani mój sport i bardziej pasują mi rozgrywki ligowe, gdzie łatwiej zauważyć zależności, tendencje i H2H, ale nic według przyjętych przeze mnie schematów na poniedziałek nie znalazłem i dlatego taki wybór. Proponuję zwycięstwo Niemców z bardzo wysokim handi. Ale Niemcy to przecież aktualni Mistrzowie Europy, a Cypr to ekipa szorująca po dnie europejskiej koszykówki. Warto przypomnieć rozmiary porażek Cypryjczyków z mcze=ów rozgrywanych w 2025: - 60 z Chorwacją, - 35 z Włochami, - 62 z Gruzją, - 44 z Hiszpanią, - 27 z Grecją, - 27 z Bośnią i Hercegowiną- 67 z Serbią, - 40 z Izraelem, - 37 z Chorwacją – 46 ponownie z Bośnią i Hercegowiną. Każdy mecz i srogie lanie. Mam nadzieję, że Niemcom będzie się chciało i zagrają na poważnie, i pokryją zaproponowane handi. Najniższe handi znalazłem w Fuksiarzu.

Do góry Bottom