cytat z dnia 3 września 2019 23:56 przez adams235Angola - Filipiny over 158.5
fortuna 1.76
Gram grubo....dlaczego sam niewiem hmmm wbrew logice,obie ekipy po 2 laniach ale licze ze to bedzie rowny mecz to sa MS tu chce sie kazdy pokazac licze ze bedzie szybka koszykowka,troche fauli???? i Blatche w koncu pokaze szeroki wahlarz zagran...mysle ze to powinien byc ciekawy i wyrownany mecz????
M.Ponitka under 16.5
Fortuna 1.6
Kurs leci na leb na szyje, glowny powod to minuty niewierze ze Ponitka zagra tyle minut na takiej intensywnosci,sadze ze Taylor da pograc zmiennikom w wiekszym wymiarze...
Dubel Nigeria 1.15 plus Portoryko 1.7
Fortuna kurs razem 1.95 hmm widzialem oba mecze tych druzyn i dlatego, chociaz Tunezja sie postawi ale rowniejszy sklad Portoryko i dlatego ich zagram, Nigeria mnie mocno rozczarowala ale licze ze zepna sie chlopaki i pokaza kawalek dobrego basketu...potencjal ludzki jest
Serbia - Wlochy 2 +16.5 kurs 1.5 sts
Hmm biore i licze ze para Galinari i Belinelii beda trzymac wynik,wiadomo
Serbia gra mega...ale takie handi hmm warto sprobowac,to bedzie dobry mecz????
Chiny over 73.5 1.7
Fortuna
Obiektywnie gralbym na wenezuele szukajac niespodzianki...ale przypomnieli mi sie sedziowie i pewnie podraznieni gospodarze na maxa wiec provoje tym bardziej ze nie grzeszyli skutecznoscia wiec moze w 3 meczu...linia nie wysoka a fauli mnostwo bedzie...
Dubel
Rosja +11.5 kurs 1.34 plus Aminu 10.5 Over
Fortuna kurs 1.75=2.34 chociaz do Aminu nie jestem przekonany wiec moze rano cos lepszego znajde narazie nic nie widze...