Buki spia trzeba grac bo rano sie wszystko zmieni
Narazie bez szalu oferta na
fortunie ale gram
Satoransky 17.5pkt over kurs 1.8
Uwazam ze
Japonia powalxzy a to zwiastuje duzo minut dla Satoranskiego,mecz prawdy dla Czechow linia nie jest niska ale jakos nic ciekawego nie widzialem
D.Schroder 18.5 over 1.75
fortuna
Hmm gram na liderow ,
Niemcy przegrali 1 mecz wiec nie moga sobie pozwolic na chwile slabosci ,ostatnio fatalnie weszli w mecz wiec teraz od poczatku
Niemcy powinni zaczac mocno kurs jeszcze w miare????
Australia over 98.5 kurs 1.67
Krotko Senegal slabiutki ,pytanie jak podejda australijczycy ktorzy sa mega mocni z ogromnymi mozliwosciami w ataku, oni sa w stanie lekko pyknac 105-110 pkt,jak dla mnie glowny faworyt do zlota i ekipa ktora moze zagrozic
Usa
Jako ze troche udalo mi sie zarobic juz na MS szukam jakiejs niespodzianki ....i tak sobie mysle hmmm
Czarnogora-
Nowa Zelandia 2 +6.5 kurs 1.83
Zaryzykuje Czarnogora zagrala bardzo slabo 1 mecz az zaskakujace lanie dostali ,cos nie gra w tym zespole jesli chodzi o atmosfere jesli chodzi o N.Zelandie to tacy troche wesoli i rozbiegani chlopcy ale jak im rzut siadzie to sa w staniec postraszyc mocno inne ekipy...
Mumin89 na Fourniera czy Millsa bym uwazal ze wzgledu na jakossc rywali oni moga zagrac po gora 20 min i bez spiny i nie rzucic tej linii tym bardziej ze czeka te ekipy sporo meczy jeszcze....aaa sorki ty chcesz grac undery doczytalem teraz????????to mysle ze oki????
Jesli chodzi o mecz
Litwa-Kanada to tu odpuszczam raczej kompletnie ,nie czuje tego meczu ani punktow,trudny mecz i kazdy wynik mozliwy,nawet zwyciestwo Kanady by mnie nie zdziwilo...
Myslalem jeszcze nad Osmanem ogranym w nba linia 13.5 kurs 1.96 wiadomo przeciwko
Usa podwojnie zmotywowany bedzie...ale kurs podejrzanie wysoki...z tym sie przespie i zobacze rano ewentualnie zobacze co sts zaproponuje????????