pestka7
Forum VIP
W meczu Robbo z Hawkinsem ciągle wisi linia over 2,5 na setki w meczu. Póki co jedna seta Robertsona zaksięgowana (break 115) a i Hawkinsowi nie wiele zabrakło (podejścia kolejno 96 i 98 punktowe), więc tak na dobrą sprawę over mógł być pokryty już po dwóch wczorajszych sesjach. Oboje smykałkę do wbijania mają bardzo dużą, gramy do 13 wygranych freamów i coś czuję, że tutaj może dojść nawet do decidera przy takiej dobrej grze Barrego.
Rakieta tego meczu nie przegra. Nie teraz. Wczoraj bardzo dobre trzy podejścia o których wspomniał psotnick. Strata dwóch freamów to różnica mała, szczególnie na tak długim dystansie i nie wiem co by się musiało stać, żeby Rakieta tego meczu nie wygrał. Szczerze wątpię, że Bingham utrzyma wczorajszą dyspozycję. Kurs super i w połączeniu daje nam bardzo przyjemne AKO i ja wchodzę w to "mocniej".
Hawkins - Robertson @ over 2,5 setki @ 1,53
Bingham - O'Sullivan @ 2 @ 1,44 KO ????
AKO: 2,21 bet365
Rakieta tego meczu nie przegra. Nie teraz. Wczoraj bardzo dobre trzy podejścia o których wspomniał psotnick. Strata dwóch freamów to różnica mała, szczególnie na tak długim dystansie i nie wiem co by się musiało stać, żeby Rakieta tego meczu nie wygrał. Szczerze wątpię, że Bingham utrzyma wczorajszą dyspozycję. Kurs super i w połączeniu daje nam bardzo przyjemne AKO i ja wchodzę w to "mocniej".
Hawkins - Robertson @ over 2,5 setki @ 1,53
Bingham - O'Sullivan @ 2 @ 1,44 KO ????
AKO: 2,21 bet365