>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Mistrz Polski 2015/16

Status
Zamknięty.
R 4,1K

robson1416

Forum VIP
W tym temacie wybieram ekipę, która naszym zdaniem zostanie mistrzem Polski.

Zapraszam do krótkiego opisania, dlaczego akurat ta ekipa.

ZAPRASZAM DO DYSKUSJI!​

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Wybieram Legie dlaczego??
Mają naprawdę mocny skład i rezerwowi którzy wchodzą w meczach tak naprawdę nie odstają od pierwszej jedenastki.
Nareszcie Legia ma napastnika który od początku zaczął sezon rewelacyjnie i jeśli tylko utrzyma swoją formę to Legia będzie miała z niego niesamowity pożytek. Dodatkowo linia pomocy też wygląda bardzo solidnie i uważam,że brak Vrdoljaka a zastąpienie go Furmanem to dla Legii spory plus gdyż Dominik potrafi pociągnąć akcje do przodu i oczywiście ambicji i woli walki nie można Mu odmówić. Obrona też jak na naszą lige bardzo mocna,środek to Rzeźniczak i Pazdan którzy tworzą moim zdaniem najlepszy duet środkowych obrońców w lidze. Co do boków tu można trochę narzekać bo ja przynajmniej ani za Broziem i Brzyskim nie przepadam. Fajnie że póki co został Duda bo to jeden z lepszych ofensywnych pomocników do tego Gilherme Kucharczyk Żyro i naprawdę to jest skład na Mistrza. Wiadomo sezon długi kontuzje itd wszystko jeszcze się może zdarzyć ale na tą chwile to Legia prezentuje się najlepiej.

ramon3101 18,8K

ramon3101

Użytkownik
Wybrałem Legię , myślę że w tym roku wygrają i to z łatwością, widać że są w gazie i do tego mają kompletny skład jak i ławkę...

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ja również wybrałem Legię, ławka rezerwowych + snajper strzelający bramki na zawołanie.
Ale no właśnie wszystko ładnie pięknie wygrywają póki co, a czy Lech waszym zdaniem ma szansę dotrzymać kroku liderowi? A może ktoś inny?
Lech w poprzednim sezonie też dołował na początku. I jako ciekawostka powiem, że w poprzednim sezonie w 3 kolejce przegrali u siebie z Wisłą Kraków 2:3, żeby w tym sezonie przegrać w Krakowie 2:0, jak się potem sezon skończył wszyscy pamiętają, jak będzie teraz zobaczymy, na dzień dzisiejszy to Legia zdecydowanym faworytem.

radula 5,4K

radula

Użytkownik
Gdyby Legia grała tylko w naszej lidze sądzę że by było ciężko znaleźć kogoś równie dobrego żeby się przeciwstawił Warszawiakom. Jednak pamiętajmy,że Legia będzie grała w IV rundzie eLE tam liczę że przejdą kolejnego rywala i wejdą do rozgrywek grupowych i teraz jest pytanie?
Jak Berg to rozegra? Czy właśnie kosztem ligi będzie wszystko co najlepsze trzymał na LE czy może wyciągnie wnioski z poprzedniego sezonu i nie będzie aż takiej rotacji składem... Właśnie przez LE Legia może stracić najwiecej pkt w naszej lidze a wtedy pozostale kluby beda goniły tak sądzę.

gystlik 14,5K

gystlik

Użytkownik
Gdyby Legia grała tylko w naszej lidze sądzę że by było ciężko znaleźć kogoś równie dobrego żeby się przeciwstawił Warszawiakom. Jednak pamiętajmy,że Legia będzie grała w IV rundzie eLE tam liczę że przejdą kolejnego rywala i wejdą do rozgrywek grupowych i teraz jest pytanie?
Jak Berg to rozegra? Czy właśnie kosztem ligi będzie wszystko co najlepsze trzymał na LE czy może wyciągnie wnioski z poprzedniego sezonu i nie będzie aż takiej rotacji składem... Właśnie przez LE Legia może stracić najwiecej pkt w naszej lidze a wtedy pozostale kluby beda goniły tak sądzę.
Myślę, że będzie grał każdy mecz o zwycięstwo. Moim zdaniem bardzo ważnym aspektem do którego Legia będzie musiała być na bieżąco przygotowana to sprzedaż Ondreja Dudy - i właśnie wypromowanie go przed transferem - oraz jednocześnie obserwowanie następcy, którego będzie można za pieniądze do 1 miliona euro - wyjąć z innego klubu.

Chyba, że jeszcze do końca tego okienka transferowego ktoś się trafi i sprawa ta będzie zamknięta w ciągu kilku tygodni. Co do wartości Słowaka - to moim zdaniem - oferty poniżej 5 milionów euro - powinny być odrzucane. Ondrej ma jeszcze nad czym pracować, jest mały - jedyne do czego się mogę u Niego przyczepić to łapanie tych żółtych kartek z głupoty czy cwaniactwa.

Faza grupowa LE i sprzedanie Ondreja Dudy jeszcze w tym roku - będzie wiązało się z moim zdaniem - sporym pieniądzem, który może przybliżyć klub do Ligi Mistrzów - bo zaplecze finansowe będzie wtedy bardzo dobre. Chyba, że ktoś wyda szmalec na ewentualnie przyszłego Króla Strzelców - Nikolica i Gui - i wtedy znowu karuzela będzie kręciła się od nowa - ale na to władze klubu nie powinny pozwolić przed ewentualnym atakiem na LM.

freddy-krueger 490

freddy-krueger

Użytkownik
Wszystko zależy od Berga mam cicha nadzieje że zacznie rotować zrobi sie gorąco i straci posadę bo nie trafie łysola. Uważam że mimo potknięć Lecha na starcie ligi wejdą w odpowiedni rytm i szybko zminimalizują straty do zespołu z W-wy. A wtedy potoczy sie to tak jak w zeszłym sezonie i Kolejorz zdobędzie po raz kolejny Mistrzostwo.

L 0

luboleo

Użytkownik
Moim zdaniem Lech Poznań zdobędzie Puchar Polski (będzie walczył do końca), bo będzie chciał znowu grać z europa, a dotychczasowym startem raczej ciężko będzie myśleć o miejscach zapewniających grę w europejskich pucharach. Polska liga jak zawsze pełna niespodzianek.

W 2

wykrywacz

Użytkownik
Lech. Gdy zaskoczy to odrabianie strat będzie następowało szybko. Sam sezon zasadniczy jeszcze o niczym nie decyduje, bo to ostatnie 7 kolejek weryfikuje sprawę tytułu. Poznaniacy od zawsze zaczynają fatalnie rundę a tzw. świeżość przychodzi na 2. połowę rundy i wiosnę.

W 0

wreckers

Użytkownik
Wydaje mi się, że Legia, jeśli Berg nauczy ich grania czegoś więcej niż prostopadłej piłki na Nikolicia i długiej &#39;gały&#39; na kucharczyka. Ale, że jest on uparty to niewiadomo.

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Zastanawiające jest jedno forma Piasta który domyslam się w styczniu się wyprzeda. Niestety nie można ukrywać że każdy zespół potrzebuje gotówki i tutaj wszystko zależy od działaczy czy zrobią to z głową, jeden lub dwóch graczy czy pójdzie masówka co idzie. Jedno jest pewne Piasta mistrza nie zdobędzei ale namieszał i to jest najważniejsze.

TommyTSW 53,1K

TommyTSW

Forum VIP
Do końca sezonu zasadniczego jeszcze 19 kolejek potem dzielenie punktów, do tej pory to się jeszcze mogą cuda porobić.Jedno co jest pewne to że żadne rewelacje nie utrzymają wysokiego poziomu przez cały sezon, dawanie z siebie wszystkiego w tym etapie rozgrywek jest błędem dobrze wiedzą o tym hokeiści :]

R 4,1K

robson1416

Forum VIP
Ankieta zakończona.

Zdecydowanie ponad 50% głosów zebrała Legia Warszawa - 59 na 118.
Drugie miejsce z 12 głosami Lech Poznań, około 9.9 %

Jak widać forumek zgodny, Legia w tym roku mistrzem ;).

Zobaczymy. Zapraszam do głosowania na spadkowiczów.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom