>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Minimalna wpłata na bah ?

K 0

krychu90

Użytkownik
Witam, jaka jest minimalna wpłata na bah przelewem bankowym ?
I ile sie czeka gdy dokonam transakcji po przez przelew bankowy aby środki były na koncie bah?
Jak jest minimalna wypłata na konto bankowe ?
Ile się czeka aby były pieniądze na koncie ?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Na stronie bah nic nie pisze o minimalnych wpłatach na bah za pomocą przelewu dlatego przed wpłatą warto się supportu zapytać. Jak kiedyś wpłacałem przelewem czekałem 2-3.
Wartość minimalnej kwoty wypłaty też nie jest podana na stronie bah ale kiedyś jak u nich zaczynałem swoją przygodę z bukmacherką to po 20 zł wypłacałem. Na wypłatę się czeka 2-3 dni jak w weekend zlecasz wypłatę to nawet dłużej. Ogólnie nie polecam wpłacać przelewem bankowym na bah są lepsze i szybsze sposoby wpłaty np przelewy24 karty doładowujące typu paysafecard ukash które można w kioskach kupić.

K 0

krychu90

Użytkownik
ok a te kart doładowujace to ile kosztuja ? i czy to jety szybszy sposób i czy oni cos pobieraja jakąś prowizje ? ile wtedy to idzie? Jaka najlepsza ta karta doładowujaca ?

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
karty ukash i paysafecard mają najmniejszy nominał 20 zł ale na bah wpłata minimalna paysafecard wynosi 0,01 euro a ukash 10 euro więc jak chcesz 20 zł wpłacić to tylko paysafecard. Na tej stronie znajdziesz sklepy gdzie kupisz https://www.paysafecard.com/pl-pl/ https://www.ukash.com/pl-PL/
Pamiętaj że ukash na bah to kartą 50 zł wpłacisz natomiasy paysafecard możesz już 20 zł wpłacić. Wpłata wygląda tak że dostajesz nr doładowujący w sklepie i potem na stronie bah w dziale wpłaty wprowadzasz i od razu kasa na koncie.

mistrzpawel 501

mistrzpawel

Użytkownik
Tak paysafecard lepiej poszukaj sobie sklepu gdzieś w pobliżu gdzie sprzedają. Sprzedawcy nie zawsze wiedzą co to jest to mówię im &quot;takie doładowanie zakupy w necie tym robię&quot;.
Po wpłacie paysafecard wypłaty bezproblemowe na konto bankowe.

Do góry Bottom