>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mini-ankieta (Gry & Sport)

picia 13

picia

Użytkownik
Jak pewnie nieliczni wiedzą tworzę stronkę o grach i sporcie i mam taką małą prośbę:

Co powinno się znaleźć na stronie (w poszczególnych działach), abyście wracali na tą stronę?

Z góry dziękuję o długie, poważne wypowiedzi ;)
Picia

doberman 4,8K

doberman

Forum VIP
Picia widze chcesz stworzyć Strone niestety te dwie tematyki według mnie się nie łączą o Sporcie jest bardzo duzo Stron tak samo jak o Grach więc masz małe szanse chyba że będzie to super strona szybko nowe Newsy itd.

P 0

piotrekj

Użytkownik
Myślę że powinne być to gry wyłącznie sportowe, bo inaczej chyba nie ma to sensu... Może jakieś dobre opisy przejścia, ciekawostki na temat gier... Ale najbardziej dopracuj oprawę graficzną, dużo stron upada tylko dlatego, że są po prostu brzydkie. Powodzenia życzę :spokodfhgfh:

malkolm 2

malkolm

Użytkownik
Na takiej stronce oczywiście jak najszybciej newsy powinny się pojawiać. Może dokłądny opis gier ( o jakiekolwiek tutaj chodzi). No i jak już piotrekj, wspomniał, musi mieć miłą dla oka szatę graficzną...

edyyy 0

edyyy

Użytkownik
jak o grach to powinny być jakieś serwy do wspólnej gry on-line np. w CS&#39;a czy ET... i oczywiście dużo ciekawych i szybko pojawiających się new&#39;sów ;-)

Do góry Bottom