Dziewczyna z komputera a jak dla Ciebie,Ciekawe jak nazywa się ta urocza dziewczyna która pojawia się na powitanym ekranie - niedawno z brazylijską flagą a teraz z gwizdkiem.
Widocznie wprowadzili coś w ostatnim czasie by pobudzić graczy trzymających gotówkę.Powiadomienie o niewykorzystanych środkach na koncie
W przeciągu najbliższych 14 dni upłynie 3-miesięczny termin na wypłatę wygranej.
Utrata prawa do wygranej wynika z § 7 ust. 10 pkt 2-3 Regulaminu internetowych zakładów wzajemnych.
Na podstawie w/w punktu regulaminu, wygrana przepadnie na rzecz Milenium i zostanie odjęta z Twojego konta.
Czy ktos cos podobnego dostal bo nie wiem czy cos sie zmienilo ale nigdy wczesniej nie dostawalem takiego komunikatu a konto mam od samego poczatku instnienia Milenium w necie :-|
Swego czasu szło to do 3-5h teraz zauważyłem że 24h to trwa.Ile czasu gdzieś tak trzeba czekać na weryfikacje konta?
Czy Milenium ma najlepszą ofertę bonusową to bym się spierał, ma ją na identycznych zasadach w każdym razie co Fortuna. Musisz czterokrotnie obrócić depozyt, ale jednak są wymogi, bo kurs ogólny zakładu musi być co najmniej 2,0. I dopiero jak obrócisz depozyt, to Ci dadzą bonus. Dla mnie jest to najgorsza forma bonusowania, bo przy wpłacie nie daje Ci żadnych dodatkowych środków, a wg mnie tak powinien działać bonus, czyli taki standard to np. 100% do 500zł, wpłacasz 500zł, grasz za 1000zł i musisz obrócić depozyt+bonus x3, czyli zagrać łącznie za 3000zł Ogólnie o bukmacherze pisałem w innym temacie:Przyglądałem oferty bonusowe każdego buka w Polsce i to milenium ma najlepszą raczej. Żadnych wymogów do spełnienia, poprostu zagramy za 3 tys to dostaniemy bonus 760 bez wymogów żadnych
Ktoś korzystał z ich usług aktualnie, długo pierwsza wypłaty i czy bez problemów z kapelusza?
I cały czas zdanie podtrzymuje - bukmacher jest niedoceniany, a jak dla mnie całkiem przyjemny, nawet wczoraj tam wpłacałem i całkiem fajne kupony udało się pograć. Jeśli chodzi o wypłaty, to zajmuje im to 1-2 dni, więc całkiem przyzwoicie, choć w większości bukmacherów jednak wypłata na ten drugi dzień jest, tu też zazwyczaj tak jest, ale jednak zdarza się czekać 2 dni np.Milenium
Trochę niedoceniany moim zdaniem bukmacher, prosty, konkretny. Co jest fajnego w nim, to możliwość łączenia kilku zdarzeń z jednego meczu w AKO, np. wynik, ilość bramek, rożnych, kartek, fauli. Tego inni nie mają (kiedyś okazyjnie na Euro, czy Mundial Fortuna wprowadzała). Wpłaty szybkie przez PayU. Kursy jednak nie wybijają się ponad przeciętność innych bukmacherów. No i słaby live moim zdaniem. Bonus startowy na identycznych zasadach jak w Fortunie - obróć swój depozyt 4x, a damy Ci jego równowartość i rób z nim co chcesz, a po 20% obrotu damy 20% bonusu.
Skoro zakończyłeś działalność na tym forum, to co tu jeszcze robisz? Nara.