coinspinner
Forum VIP
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 15:26 przez adamo80
Jak chciałem odpowiedzieć w jednym temacie takie coś mi się pojawiło:
Poprawione
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 15:26 przez adamo80
Jak chciałem odpowiedzieć w jednym temacie takie coś mi się pojawiło:
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 15:32 przez coinspinner
Poprawione
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 17:07 przez wiadro
Witam
Przez zmiany stracilem nicka przez znaki
ale co gorsze znikly wszystkie zalaczniki z mojego tematu wgrane,dodane na to forum
w dziale programy
Da sie je odzyskac ?
Tak czy ,,Nie ?
Bo chce wiedziec czy warto tu jescze wracac na to forum
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 21:46 przez santoro86
Jako wieloletni użytkownik Forum Bukmacherskiego postanowiłem wyrazić swoje zdanie...
Zmiany hucznie zapowiadane, czekałem niecierpliwie na kwiecień aby ujrzeć nową odsłonę najlepszego miejsca związanego z bukmacherką w sieci (do tej pory)...nie sposób docenić chęci, pomysłu, a przede wszystkim pracy Ekipy zaangażowanej w każdy aspekt tego forum...
Ale idzie to w zupełnie innym kierunku. Wygląd forum mnie odrzuca od razu od przeglądania czegokolwiek...dodawanie nawet takiej prostej rzeczy jak reputacja za dobre typy obecnie jest co najmniej dziwna i niezby czytelna jak to forum...od dawna obserwuję w jakim kierunku to wszystko zmierza..."Wyjadacze" od których młodzi mogliby sie uczyć dawno opuścili to miejsce, wielu z nich jest ale nie udziela się...a szkoda bo ich wiedza z danych dyscyplin była tutaj niepodważalna. Dlatego nie zajmujcie się zmianami wyglądu czy skryptu na forum a zadbajcie o ludzi, którzy tworzą to miejsce i dzielą się wiedzą z innymi.
To jest sens działania dobrego forum a nie nowe emoty czy nowe logo...
Obecnie w większości multikonta, Admini bawią się w zmiany, które nie wpłyną na poprawę funkcjonalności czy też popularności tego miejsca...
Przepraszam...możecie mnie zbanować nawet ale te ostatnie rewolucje na dobre odpychają mnie od tego forum.
Aha i forum wcale nie działa szybciej, u mnie wręcz przeciwnie ????
Pozdrawiam wszystkich wytrwałych, którzy oprócz walki z bukami będą walczyć z tym super ekstra bezpiecznym skryptem ????
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 22:36 przez mjaurvcein
Czy nowy silnik ma w ogóle możliwość wprowadzenia opcji ignorowania i czy zostanie ona wprowadzona?
Do tej pory modteam na prośby o banowanie trolli i bajkopisarzy odpowiadal "wrzuć do ignorowanych i nie będzie problemu" i to było dobre rozwiązanie.
Niektóre tematy (np Typy Na Żywo) są regularnie zasmiecane przez bezsensowne posty pewnych użytkowników, którzy grają u buka za 600 tys zł na zakład (wiadomo o kogo chodzi). Do tej pory opcja ignoruj i spokój. Teraz przeglądanie tego tematu jest męczarnią, bo 3/4 to posty tego osobnika i nie da się ich ukryć...
cytat z dnia 2 kwietnia 2019 21:28 przez coinspinner
Wdrożyliśmy numerację wpisów, znajdziecie ją nad każdym wpisem w temacie na niebieskiej belce po prawej. Link w niebieskiej belce przekieruje Was bezpośrednio do adresu www danego wpisu.
cytat z dnia 1 kwietnia 2019 22:44 przez jozzy22
Póki co to forum to dramat. W wersji mobilnej nie da się na to patrzeć. Powiedzcie ze to jednak tylko żart
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 18:22 przez ragz0
dobrze by bylo gdyby ostatnie posty z np. jak dzisiaj jest 3 kwietnia byly oznaczane jako "dzisiaj" a posty z 2 kwietnia jako "wczoraj" tak bylo na poprzedniej wersji i znacznie ulatwialo to przegladanie forum
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 13:12 przez lucaxx95
Sorry, jeśli już było, ale jak wyłączyć powiadomienia?
cytat z dnia 3 kwietnia 2019 20:15 przez jozzy22
Jak wyczyścić pocze z wiadomości?