>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Mieszcz Typuje

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
W temacie moje typy z tenisa. Sport ten jest moją pasją. Sam gram regularnie w wolnych chwilach. Od czasu do czasu napewno pojawi się coś ze sportów amerykańskich. Sporadycznie coś z lig europejskich. Pasja i ciężka praca poświęcona analizie pozwalała mi do tej pory osiągać zadowalające zyski. Teraz chciałbym podzielić się moimi typami i doświadczeniem z Wami. Stawkę zakładu dobieram proporcjonalnie do jego ryzyka. Swoje typy będę starał się poprzeć krótszą lub dłuższą analizą. Z braku czasu na pisanie może czasami pojawić się jakiś suchar. Mogę jednak zagwarantować, że wszystko zostało gruntownie przemyślane. Zgodnie z regulaminem działu zaznaczam, że nie życzę sobie zaśmiecania mojego tematu. Proszę wszystkie pytania i uwagi kierować na priva lub GG. Statystyki będą prowadzone regularnie. Gorąco zachęcam do odwiedzania mojego tematu.
Kupon 1
Janko Tipsarevic - Milos Raonic ????✅ 1:2
AKO: 2.15
Stawka: 150j.
Wygrana: 172,50j.
Expekt
Kupon 2
Thomaz Bellucci - Rui Machado ????✅ 2:0
Carlos Berlocq - Filippo Volandri ????✅
Michael Venus - Santiago Giraldo ????✅ 0:2
AKO: 2.02
Stawka: 240j.
Wygrana: 244,80j.
Bwin
Krecz Filippo pod koniec 1 seta. Jeden punkt w meczu został rozegrany. Zgodnie z regulaminem Bwin rozlicza Carlosa jako zwycięzcę.

Otrzymane punkty reputacji: +8
mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Na dzisiejszą noc proponuję taki zakład.

Kupon 3

Jarkko Nieminen - James Duckworth ????⛔ 2:0 (6:2; 6:2)
Typ: James Duckworth +4,5
AKO: 2.02
Stawka: 120j.
Wygrana: 122,40j.
Bwin​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Debel mężczyzn . Nestor i Mirnyj to ścisła czołówka światowego debla. Nestor to gracz leworęczny , co wpływa na dużą liczbę możliwych do zastosowania rozwiązań taktycznych. W tym roku udowodnili już, że są w kapitalnej dyspozycji. Nie powinni mieć problemu z przejściem dzisiejszych przeciwników. Do tego typuję bezproblemowe zwycięstwo słowacko-czeskiego duetu. Inny wynik niż klęska Nowozelandczyków mocno mnie zdziwi.
Kupon 4
A. Sitak/J. Statham - F. Cermak/F. Polasek ????✅ 0:2
J. Isner/R. Sweeting - M. Mirnyi/D. Nestor ????✅ 0:2
AKO: 1.61
Wygrana: 146,40j.
Bwin​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Typ na ilość gemów w meczu. Michael jest tu oczywiście faworytem, jednak nie takim jak sugerują nam to bukmacherzy wystawiając marny kurs na Amerykanina. Fabio to gracz z ogromnym talentem i potencjałem. Uważam, ze możemy być świadkami bardzo wyrównanej konfrontacji, czego odzwierciedleniem będzie duża liczba rozegranych gemów w meczu.

Kupon 5

Michael Russell - Fabio Fognini ????✅ 1:2 (6:2; 2:6; 0:6)
Typ: Więcej niż 21,5
AKO: 1.78
Wygrana: 117j.
Bwin
Brawo Fabio! Idealnie 22 gemy ????

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Szybciutko, bo czas goni.

Kupon 6
Guillermo Garcia-Lopez - Adrian Mannarino ????⛔ 2:0
AKO: 1.55
Wygrana: 66j.
Bwin
Gdy się typer spieszy to się diabeł cieszy ????
Zysk/Strata: +410,70j.

Otrzymane punkty reputacji: +3
mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Ostatnio mniejsza liczba typów. Nie ma co szaleć z typowaniem turniejów typowo pokazowych przed Australian Open. Na szczęście ruszyły już kwalifikacje i jest z czego wybierać. Bierzemy się do roboty. W pierwszym spotkaniu które wziąłem pod lupę, typuje łatwe i szybkie zwycięstwo Rodriguesa. Nick to zawodnik z dziką kartą. Ma zaledwie 16 lat. Na próżno można szukać jego nazwiska na oficjalnej stronie ATP. Rodrigues o wiele bardziej doświadczony zawodnik. W ostatnich latach staczał boje z czołówką. Sklasyfikowany na 212 miejscu zawodnik w zeszłym roku doszedł do ćwierćfinału w turnieju rozgrywanym w Metz, gdzie poległ dopiero z Tsongą. Doświadczenie Francuza napewno będzie w tym spotkaniu widoczne i odegra kluczową role. Kyrgios ma całą karierę przed sobą. Jednak myślę, że dzisiaj będzie musiał ustąpić pola bardziej doświadczonemu zawodnikowi. Na kuponie ósmym typuje zwycięstwo Matta Reida, który wydaje się być ostatnio w bardzo dobrej dyspozycji. Gra przed własną publiką co stanowi dla niego spory handicap. Jego przeciwnikiem będzie wyżej sklasyfikowany Włoch. Trzeba jednak zaznaczyć, że Naso woli raczej inne typy nawierzchni. Twarda nawierzchnia na kortach AO raczej nie będzie mu służyć. Zważywszy na to wszystko stawiam na Reida.

Kupon 7
Nick Kyrgios - Mathieu Rodrigues ????⛔ 1:2
Typ: Mathieu Rodrigues 2:0
AKO: 1.53
Stawka: 180j.
Wygrana: 95,40j.
Bet365
Kupon 8
Gianluca Naso - Matt Reid ????⛔ 2:1
AKO: 1.57
Stawka: 210j.
Wygrana: 119,17j.
Bwin​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Kupon 9
Yuichi Sugita - Ruben Bemelmans ????✅ 2:0 (6:1;6:4)
Typ: Mniej niż 22,5
AKO: 1.80
Wygrana: 120j.
Bet365

Zysk/Strata: +140,70j.

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Gdy Baghdatis ma dobry dzień to może wygrać z każdym. Marcos to gracz bardzo elastyczny. Kurs na zwycięstwo Del Potro to jakaś śmieszność. Moim zdaniem Del Potro jest po prostu graczem przereklamowanym i wcale mnie nie zdziwi jeśli dziś polegnie. Pobieram dodatni handicap na Bagiete +3,5 gema. Na kolejnym kuponie puszczam +1,5 seta na Falle. Stawki adekwatne do ryzyka.
Kupon 10
Juan Martin Del Potro - Marcos Baghdatis ????✅ 0:2
Typ: Marcos Baghdatis +3,5 Gema
AKO: 2.10
Stawka: 90j.
Wygrana: 99j.
Bet365
Kupon 11
David Ferrer - Alejandro Falla ????✅ 2:1
Typ: Alejandro Falla +1,5 Seta
AKO: 4.20
Stawka: 60j.
Wygrana: 192j.
Pinnacle
Kocham ten sport. Mieszcz i tenis to miłość idealna :cool:
Zysk/Strata: +431,70j.

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Dziwne kursy wystawił bukmacher na to spotkanie. Pomimo dość sporej różnicy w rankingu nie stawiałbym tutaj Augustina w roli faworyta. Wręcz przeciwnie. W moich oczach to Polansky powinien wyjść z tego pojedynku zwycięsko. Peter najlepiej czuje się na nawierzchniach twardych, w przeciwieństwie do jego dzisiejszego rywala . Augustin preferuję raczej grę na piasku. W moim odczuciu to Pater jest graczem bardziej utalentowanym i posiadającym więcej argumentów sportowych. Szczerze mówiąc to spodziewałem się, że za jego zwycięstwo bukmacherzy wystawią przelicznik między 1.40, a 1.50. Korzystam z okazji i pobieram znakomity kurs po wysokiej stawce 8/10.

Kupon 12

Peter Polansky - Augustin Gensse ????✅ 2:0
AKO: 1.96
Wygrana: 230,40j.
Bwin​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Goffin w Chennai pokazał się z bardzo dobrej strony, gdzie odpadł dopiero w ćwierćfinale z Tipsarevicem. Porażka ta ujmy na honorze tenisisty napewno nie przynosi. Wcześniej pokonał wyżej sklasyfikowanego Xaviera Malisse i Andreas Becka. W każdym z tych meczy młody Belg serwował więcej asów niż jego przeciwnicy. David bardzo dobrze spisuję sie w obronie. Do tego jest bardzo zwinny i szybko porusza się po korcie. Forma i atuty sportowe przemawiają za Goffinem. Kurs przedni, więc szkoda nie zagrać.
Kupon 13
David Goffin - Guillaume Rufin ????⛔ 0:2
AKO: 1.50
Wygrana: 90j.
Unibet
Zysk/Strata: +482,10j.

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Zdecydowanie zakład numer jeden na dzisiejszą noc. Tutaj nie będę długo zastanawiał się nad stawką i pierwszy raz od początku tematu stawiam 10/10, czyli w moim przypadku jest to 300j. Przeciwnicy zdecydowanie klasę lub kilka niżej. Nie widzę żadnych szans dla Roberto na tej nawierzchni. Berankis musiałby mieć naprawdę słaby dzień i zerową motywacje, żeby dzisiaj przegrać. AO to jednak zbyt prestiżowa impreza, aby mógł sobie na to pozwolić. To samo tyczy się Holendra, który ma ogromny potencjał i myślę, że regularnie będzie szybował się w górę rankingu ATP. Naso? Do teraz nie wiem jakim cudem udało mu się wyeliminować Reida. Co się odwlecze to nie uciecze. Co nie stało się wczoraj, stanie się dziś. Zadanie napewno ma o wiele trudniejsze. Nie ma innej opcji jak księgowanie jutro wygranej.

Kupon 14

Gianluca Naso - Yuichi Sugita ????✅ 0:2
Javier Marti - Thiemo de Bakker ????✅ 1:2
Ricardas Berankis - Roberto Bautista-Agut ????⛔ 1:2
AKO: 2.10
Stawka: 300j.
Wygrana: 330j.
Expekt
Piątek trzynastego :spokodfhgfh:​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Kwalifikacje do AO zbierają krwawe żniwa wśród typujących ten etap turnieju. Osobiście łatwiej było mi przewidzieć zwycięstwo Baghdatisa , czy urwanie seta Ferrerowi przez Falle po wysokich kursach w turnieju w Auckland i Sydney, niż poprawne wytypowanie grubych faworytów po niższych przelicznikach w kwalifikacjach. Narazie nie widzę nic ciekawego i godnego zaryzykowania moich pieniędzy na tą noc. Póki co bukmacherzy wystawili już kursy na turniej główny. Postanowiłem, że kilka kuponów puszczę już dzisiaj. Widzę kilka naprawdę świetnych spotkań, które warto moim zdaniem zagrać. Kursy już lecą w dół, więc nie ma na co czekać. Pierwszy z moich typów to zwycięstwo Paire. Początkowy przelicznik wynosił około 4.25. Teraz spadł do 3.80 i przypuszczam, że spadnie jeszcze bardziej. Moim zdaniem to czyste value. Stawianie Wawrinki w roli tak grubego faworyta , który nic ciekawego nie pokazał w Chennai, to ogromna przesada. Paire spisuję się ostatnio bardzo przyzwoicie i myślę, że można spodziewać się po nim naprawdę wiele.
Kupon 15
Stanislas Wawrinka - Benoit Paire ????⛔ 0:3
AKO: 3.80
Stawka: 90j.
Wygrana: 252j.
Bwin
Zysk/Strata: +92,10j.

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Udało mi się znaleźć dwie pozycje godne uwagi. Guez mierzył się w poprzednich rundach z dwoma Azjatami, którzy swoje najlepsze lata mają już za sobą. Rzadko można ich spotkać nawet na dużych challengerach. Trudnego zadania do tej pory nie miał. Jesse też trzeba przyznać wielkim graczem nie jest. Jednak można zauważyć, że bardzo dobrze czuje się on na kortach AO. Argumentów sportowych też więcej. Przede wszystkim serwis. Myślę, że w tym elemencie gry Holender będzie znacznie lepszy. W drugim spotkaniu ponownie zaufam Thiemo. Od razu zaznaczam, że nie ma co kierować się tutaj statystykami H2H. Po pierwsze mecze były rozgrywane na piasku, a po drugie Holender w tym okresie borykał się z wieloma urazami. Gojowczyk to młody zawodnik. Doświadczenie i ogólna jakość gry po stronie Bakkera. Wszystko to skłania mnie na postawienie dzisiejszej nocy poniższego dubla.
Kupon 16
David Guez - Jesse Huta Galung ????✅ 0:2
Peter Gojowczyk - Thiemo de Bakker ???? ⛔ 2:0
AKO: 2.47
Wygrana: 176,40j.
Bet365​

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Kolejnym typem na AO to zwycięstwo Monaco. Tutaj także nie rozumiem kursów. Philipp to strasznie nie stabilny zawodnik. Jego forma to chorągiewka na wietrze. W meczu z Rochusem pokazał bardzo dobrze czego można się po nim spodziewać. Niemiec często uznaje spotkanie za wygrane już po pierwszy udanym secie. Moim zdaniem to Juan jest tutaj minimalnym faworytem. Po Argentyńczyku można oczekiwać napewno jednego. Walka od pierwszej do ostatniej piłki. Po takim kursie szkoda nie spróbować.
Kupon 17
Philipp Kohlschreiber - Juan Monaco ????⛔ 3:2
AKO: 2.50
Wygrana: 225j.
Bet365
Zacznijmy od spotkania Becka z Prodonem. Tutaj spotka się ze sobą dwóch graczy na podobnym poziomie. W mojej subiektywnej ocenie Niemiec jest lepszym zawodnikiem. H2H to 2:0 dla Francuza. Co czynni więc z Andreasa takim faworytem? Fakt, że Eric zupełnie sobie nie radzi na twardej nawierzchni. Dwa wspomniane wcześniej zwycięstwa miały miejsce na glince. Zważywszy na to jak spisuję się Prodon na takim typie nawierzchni stawiam na Becka. Kolejny zawodnik przeciwko któremu stawiam to Joao Souza. Argumentacja taka sama jak poprzednio. Joao zdecydowanie preferuję grę na glince. Do tego różnica klasy między zawodnikami. Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że to Ebden wyjdzie z tego pojedynku zwycięsko. Ostatnie spotkanie w triplu to konfrontacja Melzera z Karlovicem. Obaj zawodnicy napewno pod formą, jednak Melzer jest lepszym tenisistą. To fakt. Trzeba przyznać, że Karlovic wyjątkowo pasuje Austriakowi. H2H to 5:0. Biorąc pod uwagę same sety jest to 11-0 na korzyść Jurgena!

Kupon 18
Jurgen Melzer - Ivo Karlovic ????⛔ 0:3
Joao Souza - Matthew Ebden ????
Eric Prodon - Andreas Beck ????✅ 1:3
AKO: 2.44
Wygrana: 302,95j.
Bwin
Tutaj nie będę zbytnio się rozpisywał. Faworyci są jedni i widzę tutaj wyniki po 3-0. Szybkie i łatwe mecze. Różnica 2-3 klas napewno będzie widoczna na korcie. Wydaję mi się, że kurs bardzo fajny do zagrania. Polecam!

Kupon 19
Novak Djokovic Paolo Lorenzi ????
Milos Raonic - Filippo Volandri ????
Rui Machado - David Ferrer ????
Tomas Berdych - Albert Ramos-Vinolas ????⛔ 3:1
Typ: Djokovic, Raonic, Ferrer, Berdych 3:0
AKO: 2.26
Wygrana: 187,50j.
Bet365

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Matteo Viola jest 24-letnim Włochem, któremu udał się dostać do turnieju głównego po kwalifikacjach. Każdy mecz zakończony wynikiem 2:1. Viola w swojej karierze rozegrał do teraz 323 mecze na glince i tylko 32 na twardej nawierzchni! Przypadek? Napewno nie. Viola zupełnie nie radzi sobie na tego typu kortach jakie mamy na AO. Rywali w kwalifikacjach nie miał wymagających. Spójrzmy jak Włoch dawał sobie rade w przeszłości z graczami kalibru Giraldo na twardej nawierzchni.
Matteo Viola : Vasek Pospisil, 1:6, 2:6
Matteo Viola : Lukas Rosol 5:7, 2:6
Matteo Viola : Karol Beck 2-6, 0-6
Matteo Viola : Flavio Cipolla 5:7, 4:6
Matteo Viola : Grigor Dimitrov 1:6, 1:6
Matteo Viola : Go Soeda 4:6, 3:6
Matteo Viola : Vasek Pospisil, 4:6, 4:6​
Co do Gilardo, to jest to gracz, który na wszystkich powierzchniach spisuję się podobnie. Bardzo szybki zawodnik i dobrze przygotowany od strony kondycyjnej. W konfrontacji z Violą, który praktycznie nie trafia asów i popełnia dużo podwójnych błędów, powinien wyjść zwycięsko bez straty seta.

Kupon 20

Santiago Giraldo- Matteo Viola ????✅ 3:0
Typ: Santiago Giraldo 3:0
Bet365
W czterech z ostatnich siedmiu spotkań między tymi dwoma zawodnikami doszło do tie-breaka, a w pozostałych trzech było bardzo blisko do jego rozegrania. Head to Head to 5-0 na korzyść Melzera, ale przeważnie zawsze spotkania były dość wyrównane. Myślę, że w tym spotkaniu będą rozegrane co najmniej cztery sety, a przynajmniej w jednym z nich dojdzie do tie-breaka. Zważywszy na wcześniejsze spotkania tych dwóch graczy to bardzo prawdopodobne.

Kupon 21
Jurgen Melzer - Ivo Karlovic ????✅
Dojdzie w meczu do tie-break&#39;u?
Typ: Tak
Bwin

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
19-letni Mitchell podchodzi do turnieju z dziką kartą. W Sydney pokazał się z bardzo dobrej strony. Amerykanin jest zdecydowanie najmocniejszym rywalem Mitchella w tym roku. Napewno Isner jest tutaj grubym faworytem. Myślę jednak, ze dzięki solidnej grze Benjamin będzie mu dotrzymywał kroku do samego końca. Taki scenariusz wydaję mi się bardzo prawdopodobny. Stawka 4/10.

Kupon 22

John Isner - Benjamin Mitchell ????✅ 3:0 (6:4;6:4;7:6)
Typ: Benjamin Mitchell +7,5 Gema
Wygrana: 96j.
Bwin
Krótko i na temat. Marcos pokazał nam w jakiej jest obecnie dyspozycji. Bardzo dobre rozegrane spotkania w Brisbane i Sydney. Wynik końcowy tego spotkania może być tylko jeden. Federer i Nadal zmierzą się z graczami challengerowymi. Pogromy 3-0 i innego wyjścia tu nie widzę. O Becku już pisałem. Gruby faworyt pojedynku. Pradon jeśli ugra coś w tym meczu, to raczej nie będzie to nic więcej jak jeden set.
Kupon 23
Marcos Baghdatis - Benjamin Becker ????✅ 3:0
Eric Prodon - Andreas Beck ????✅ 1:3
Alex Kuznetsov - Rafael Nadal ????✅ 0:3
Alexander Kudryavtsev - Roger Federer ????✅ 0:3
Typ: Marcos Baghdatis, Nadal i Federer 3:0, Prodon nie wygra więcej niż jednego seta
AKO: 2.26
Wygrana: 189,22j.
Bwin
Zysk/Strata: -12,68j.

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Wszystko przemyślane, ale nie mam czasu nic napisać. Potem może coś jeszcze wrzucę.

Kupon 24

Mardy Fish - Gilles Muller ????⛔
Dojdzie w meczu do tie-break&#39;u?
Typ: Tak
AKO: 1.57
Wygrana: 119,70j.
Bet365
Kupon 25
Tobias Kamke - Victor Hanescu ????⛔ 3:0
Typ: Więcej niż 3,5 Seta
Wygrana: 90j.
Bet365

mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik
Już niedługo startujemy z AO! Oto kolejny, myślę całkiem w porządku dubelek.

Kupon 26

Rik de Voest - Yen-Hsun Lu ????✅ 2:3
Tommy Haas - Denis Kudla ???? ✅ 3:1
AKO: 1.96
Wygrana: 144j.
Expekt
Zysk/Strata: -258,68j.

Otrzymane punkty reputacji: +4
mieszcz 17

mieszcz

Użytkownik