mieszcz
Użytkownik
W temacie moje typy z tenisa. Sport ten jest moją pasją. Sam gram regularnie w wolnych chwilach. Od czasu do czasu napewno pojawi się coś ze sportów amerykańskich. Sporadycznie coś z lig europejskich. Pasja i ciężka praca poświęcona analizie pozwalała mi do tej pory osiągać zadowalające zyski. Teraz chciałbym podzielić się moimi typami i doświadczeniem z Wami. Stawkę zakładu dobieram proporcjonalnie do jego ryzyka. Swoje typy będę starał się poprzeć krótszą lub dłuższą analizą. Z braku czasu na pisanie może czasami pojawić się jakiś suchar. Mogę jednak zagwarantować, że wszystko zostało gruntownie przemyślane. Zgodnie z regulaminem działu zaznaczam, że nie życzę sobie zaśmiecania mojego tematu. Proszę wszystkie pytania i uwagi kierować na priva lub GG. Statystyki będą prowadzone regularnie. Gorąco zachęcam do odwiedzania mojego tematu.
Kupon 1
Janko Tipsarevic - Milos Raonic ???? 1:2
AKO: 2.15
Stawka: 150j.
Wygrana: 172,50j.
Expekt
Kupon 2
Thomaz Bellucci - Rui Machado ???? 2:0
Carlos Berlocq - Filippo Volandri ????
Michael Venus - Santiago Giraldo ???? 0:2
AKO: 2.02
Stawka: 240j.
Wygrana: 244,80j.
Bwin
Krecz Filippo pod koniec 1 seta. Jeden punkt w meczu został rozegrany. Zgodnie z regulaminem Bwin rozlicza Carlosa jako zwycięzcę.
Janko Tipsarevic - Milos Raonic ???? 1:2
AKO: 2.15
Stawka: 150j.
Wygrana: 172,50j.
Expekt
Kupon 2
Thomaz Bellucci - Rui Machado ???? 2:0
Carlos Berlocq - Filippo Volandri ????
Michael Venus - Santiago Giraldo ???? 0:2
AKO: 2.02
Stawka: 240j.
Wygrana: 244,80j.
Bwin
Krecz Filippo pod koniec 1 seta. Jeden punkt w meczu został rozegrany. Zgodnie z regulaminem Bwin rozlicza Carlosa jako zwycięzcę.