tie-break
Użytkownik
Wiem,wiem temat mega szalony,ale moim zdaniem coś w tym jest,a mianowicie....Jak myślicie czy jest możliwość dowiedzenia się,wywnioskowania, kiedy dana zawodniczka ma "tamte" dni? Wiem,że to jest bardzo osobista i intymna sprawa każdej kobiety. Często my typerzy denerwujemy się na jakąś zawodniczkę ponieważ przegrała w lepszym czy też gorszym stylu,wieszamy na nie psy,a pewnie wielokrotnie było tak,że one przegrywały z bólami menstruacyjnymi. Jak wiadomo najbardziej bolesne są bóle brzucha spowodowane skurczami macicy,następne utrudnienie to wiadomo....leci krew co jest bardzo niekomfortowe dla zawodniczek,muszą to jakoś maskować oraz wiele innych przeszkód takich jak: kiepski nastrój, bóle głowy, migreny, osłabienie i wiele innych. Współczesna medycyna szaleje ze środkami przeciwbólowymi, jednym zawodniczkom pomaga,a innym zapewne nie ponieważ organizmu nie da się oszukać. Reasumując, jeśli istnieje możliwość dowiedzenia się kiedy dane tenisistki mają okres to wtedy grać przeciwko niej.....tylko jak się tego dowiedzieć i czy to jest w ogóle realne :grin: