>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
  • Przypomnienie i prośba o zapoznanie oraz stosowanie się do wymienionych wytycznych odnośnie rozliczania swoich typów na forum!
    TUTAJ!

• Nowy projekt na forum!
    Podziel się swoim kuponem!

• Zaobserwuj nasze profile na Insta, X oraz FB i zgarnij gwarantowaną nagrodę!
    SOCIAL MEDIA!

• Zapraszamy do dołączenia do naszej grupy na Facebooku
    👉 TUTAJ 👈

Fortuna bonus

"mieć mogłem więcej mam za to dziś mniej nie bój się wystarczy nam" by (L)egionista87

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 16

FC Utrecht - Excelsior Rotterdam

Typ :
1
Kurs :
1,40
Feyenoord Rotterdam
- VVV Venlo
Typ :
1
Kurs :
1,55
Dinamo Moskwa - CSKA Moskwa
Typ :
2
Kurs :
1,85

Ako :
4,01
Stawka :
3 PLN
⛔ 3 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 17

Ajax Amsterdam - SC Heerenveen

Typ :
handicap 0-1
Kurs :
1,55
TSG 1899 Hoffenhaim
- FC Ingolstadt 04
Typ :
handicap 0-1
Kurs :
1,60

Ako :
2,48
Stawka :
4,50 PLN
⛔ 4,50 PLN

Kupon 18

Offenbacher Kickers - Borussia Dortmund

Typ :
2
Kurs :
1,45
Newcastle United
- Arsenal Londyn
Typ :
2
Kurs :
1,85

Ako :
2,68
Stawka :
4,00 PLN
⛔ 4 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 19

BK Hacken - Malmo FF
Typ : 2
Kurs : 1,95

Ako :
1,95
Stawka :
5,50 PLN
✅ 5,23 PLN
Łatwo i przyjemnie wszedł mój pewniaczek dnia.Szkoda tylko że nie za konkretne pieniądze bo sam nie potrafię sobie odpowiedzieć czemu za tak mało ???? może dla tego że kupon nr 10 w grze.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Do kuponu 10
A więc będę szybszy od Niemieckiej i Polskiej prasy i śmiało napiszę że Robercik Lewandowski pomógł w wywalczeniu awansu zespołowi z Offenbach.Stało się to dzięki jego nadzwyczajnym umiejętnością marnowania doskonałych okazji dzięki wspaniałemu spowalnianiu każdej zapowiadającej się ciekawie akcji oraz dzięki jego fenomenalnym wykonywaniu rzutów karnych!!!!Nie wiem jaką szkołę skończył trener zespołu z Dortmundu ale ja jako zwykły obserwator piłki kopanej nie znalazł bym miejsca w składzie dla naszego &quot;napadziora&quot; już po 45 minutach.Ten jednak święcie przekonany do umiejętności Robercika konsekwentnie robił zmiany zapominając o naszym rodaku który chwilami nie wiedział gdzie jest i co robi.Sytuacja z 90 minuty będzie mu się śniła po nocach a byle jaki trampkarz w podobnej sytuacji strzela gola.Kolejny raz zapytam po jakiej szkole jest trener Borussi bo jego decyzja o strzelaniu przez Robercika karnego jest co najmniej nie zrozumiała.Od razu wiedziałem że chłopak typu Robercik tego karnego nie strzeli bo to przecież nadmuchana gwiazda która przed strzałem widzi już piłkę w bramce.Gdybym miał w 3 słowach określić Robercika z dzisiejszego spotkania to napisał bym : beznadziejny nie potrzebny i krótko &quot;LEWY&quot;.Troche sympatyzuję za zespołem z Dortmundu ale żeby było lepiej muszą koniecznie Robercika sprzedać najlepiej z powrotem do Lecha gdyż tam teraz drużyna z Poznania gra na jego poziomie.A może Robercik nie zdążył się jeszcze dobrze z Poznaniem rozstać i jego forma jak forma Lecha czyli do dupy!! I tak oto po takim mało interesującym spotkaniu przybył nam kolejny (po Mariuszu Pudzianowskim i zespole Lecha) bohater narodowy.Już go dopisuję do swojej krótkiej listy nieudaczników sportowych i kibicuję drużynie z Offenbach która pokazała dzisiaj jaja czyli coś czego Robercik nie ma.
Z racji tego że wpisuję tutaj swoje wszystkie kupony wpiszę też ten zagrany na live na zwycięstwo Offenbach po rzutach karnych
Kupon 20 Offenbacher Kickers - Borussia Dortmund
Typ :
Offenbach awansuje
Kurs :
1,75

AKO : 1,75
Stawka : 10,73 PLN
✅ 8,05 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 21

HK Orange 20 - MSHK Zilina

Typ :
over 5,5
Kurs :
1,55
Clijsters
- Azarenka
Typ :
1
Kurs :
1,40
Wozniacki
- Schiavone
Typ :
DW 2-0
Kurs :
1,40

Ako :
3,04
Stawka :
3,78 PLN
⛔ 3,78 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 24

Bayern Monachium - SC Freiburg

Typ :
1
Kurs :
1,30
Benfica Lizbona
- Pacos Ferreira
Typ :
1
Kurs :
1,20
Jagiellonia Białystok - Polonia Warszawa
Typ :
1x
Kurs :
1,26

Ako :
1,97
Stawka :
15 PLN
✅ 14,48 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 26

FC Valencia
- Real Zaragoza
Typ :
1
Kurs :
1,40
Olympique Lyon - FC Sochaux
Typ :
1
Kurs :
1,45

Ako :
2,03
Stawka :
15 PLN
⛔ 15 PLN

Kupon 27

Vfl Wolfsburg
- Vfb Stuttgart
Typ :
1x
Kurs :
1,30
Werder Brema - FC Nurnberg
Typ :
over 2,5
Kurs :
1,50
Glasgow Rangers
- Inverness Caledonian
Typ :
1
Kurs :
1,20

Ako :
2,34
Stawka :
4,48 PLN
⛔ 4,48 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 28

Vfl Wolfsburg
- Vfb Stuttgart
Typ :
1
Kurs :
2,10

Ako :
2,10
Stawka :
1 PLN
✅ 1,10PLN

Kupon 29

Schalke 04
- Bayer Leverkusen
Typ :
x
Kurs :
3,20

Ako :
3,20
Stawka :
1 PLN
⛔ 1 PLN

Kupon 30

Manchester United
- Tottenham Londyn
Typ :
over 3,5
Kurs :
2,50

Ako :
2,50
Stawka :
1 PLN
⛔ 1 PLN

Kupon 31

Lechia Gdańsk
- Korona Kielce
Typ :
1
Kurs :
2,20

Ako :
2,20
Stawka :
1 PLN
⛔ 1 PLN

Kupon 32

Cracovia Kraków
- Polonia Bytom
Typ :
2
Kurs :
3,20

Ako :
3,20
Stawka :
1 PLN
✅ 2,20

Kupon 33

Ruch Chorzów
- Arka Gdynia
Typ :
1
Kurs :
2,05

Ako :
2,05
Stawka :
1 PLN
⛔ 1 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 34

Wolverhampton
- Manchester City
Typ :
2
Kurs :
1,65
Motherwell FC - Hamilton Academical
Typ :
1
Kurs :
1,70

Ako : 2,81
Stawka :
2 PLN
⛔ 2 PLN

Kupon 35

FC Toulouse
- RC Lens
Typ :
1
Kurs :
1,70
PSV Eindhoven - Twente Enschede
Typ :
1
Kurs :
1,80

Ako : 3,06
Stawka :
2 PLN
⛔ 2 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
I tak oto się dzieje.Buki &quot;ruchają&quot; jak chcą.Jak zawsze jeden mecz pada i powoli zaczyna mi się to nudzić.Postanawiam grać mniej typów a konkretniej.Wpłacam dzisiaj 40 PLN i zaczynam z kontem ✅ 43,20 PLN.Co piątek nie zależnie od stanu mojego konta wpłacał będę kolejne 40 PLN.Gram teraz tylko i wyłącznie swoje typy nie sugerując się tymi z tego forum czy innych źródeł.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Kupon 36

Legia Warszawa
- Górnik Zabrze
Typ :
1
Kurs :
1,60
Atletico Madryt - UD Almeria
Typ :
1
Kurs :
1,55

Ako : 2,48
Stawka :
20 PLN
⛔ 20 PLN

Legia przed własna publicznością musi udowodnić że ostatnie zwycięstwa nie były przypadkiem i musi zmazać plamę po ostatnim blamażu przed własną publicznością z Lechią.Górnik to beniaminek wygrane z Lechem i Wisła muszą coś znaczyć jednak nie wydaję mi się żeby zanotowali kolejne 3pkt i to w Warszawie.
Atletico Madryt ostatnio przegrało w lidze z Villareal jednak szybko o tym zapomnieli i 3 dni później gładko ograli w pucharze 5-0 Las Palmas.Almeria również wygrała spotkanie pucharowe w Sociedad.Według mnie Atletico powinno zgarnąć łatwe punkty gdyż jeśli myślą o miejscu pucharowym na koniec sezonu to punkty z takimi drużynami powinni zbierać zwłaszcza grając u siebie.

Kupon 37

FSV Mainz
- Borussia Dortmund
Typ :
1x
Kurs :
1,49
Lech Poznań - Wisła Kraków
Typ :
x2
Kurs :
1,59

Ako : 2,37
Stawka :
20 PLN
⛔ 20 PLN

Zespół z Mainz podejmie na własnym stadionie słaby ostatnio zespół Borussi trapiony licznymi kontuzjami.Zespół z Dortmundu jest już trochę wyczerpany graniem na trzech frontach co było widoczne w ostatnim beznadziejnym spotkaniu z Offenbach.
Obciążenia sezonu nie wytrzymali Patrick Owomoyela, Jakub Błaszczykowski, Tamas Hajnal, Sebastian Kehl, Florian Kringe i Mohamed Zidan. Zdolni do gry są za to pozostali polscy piłkarze - Łukasz Piszczek i Robert Lewandowski - co według mnie jest plusem Mainz ???? .Według mnie Mainz tego spotkania nie powinno przegrać
I na koniec hit naszej ekstraklasy czyli pojedynek przereklamowanego Lecha z odradzającą się Wisła.Lech przed spotkaniem pucharowym z City i po spotkaniu pucharowym w Krakowie.U nich też widać lekkie zmęczenie graniem od lipca praktycznie co 3 dni.Mecz prestiżowy dla obu drużyn wydaje mi się że padnie remis.Ja jednak jestem bardziej bezpieczny i typuję x2 bo całkiem fajnym kursie.

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
PODSUMOWANIE PAŹDZIERNIKA

Kupony zagrane : 38
Kupony trafione : 11
%28,94
Typy podane : 70
Typy trafione : 40
%57,14
Kwota przegrana : 151,51 PLN (plus 300 PLN kupon toto-mix)
Kwota wygrana : 73,61 PLN(na czysto)
⛔ 77,90 PLN

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
Po głębszym namyśle postanowiłem sobie dać kolejną szansę.Z racji tego że zaczynamy dzisiaj nowy miesiąc wpłaciłem 40 PLN i pasuje coś wreszcie wypłacić na konto.Celów nie obieram najważniejsze to to żeby trafiać nie ważne ile.​

legionista87 65

legionista87

Użytkownik
LISTOPAD
Kupon 01

IF Brommapojkarna
- Malmo FF
Typ :
2
Kurs :
1,35
RCD Mallorca - UD Levante