Kupon 36
Legia Warszawa - Górnik Zabrze
Typ : 1
Kurs : 1,60
Atletico Madryt - UD Almeria
Typ : 1
Kurs : 1,55
Ako : 2,48
Stawka : 20 PLN
20 PLN
Legia przed własna publicznością musi udowodnić że ostatnie zwycięstwa nie były przypadkiem i musi zmazać plamę po ostatnim blamażu przed własną publicznością z Lechią.Górnik to beniaminek wygrane z Lechem i Wisła muszą coś znaczyć jednak nie wydaję mi się żeby zanotowali kolejne 3pkt i to w Warszawie.
Atletico Madryt ostatnio przegrało w lidze z Villareal jednak szybko o tym zapomnieli i 3 dni później gładko ograli w pucharze 5-0 Las Palmas.Almeria również wygrała spotkanie pucharowe w Sociedad.Według mnie Atletico powinno zgarnąć łatwe punkty gdyż jeśli myślą o miejscu pucharowym na koniec sezonu to punkty z takimi drużynami powinni zbierać zwłaszcza grając u siebie.
Kupon 37
FSV Mainz - Borussia Dortmund
Typ : 1x
Kurs : 1,49
Lech Poznań - Wisła Kraków
Typ : x2
Kurs : 1,59
Ako : 2,37
Stawka : 20 PLN
20 PLN
Zespół z Mainz podejmie na własnym stadionie słaby ostatnio zespół Borussi trapiony licznymi kontuzjami.Zespół z Dortmundu jest już trochę wyczerpany graniem na trzech frontach co było widoczne w ostatnim beznadziejnym spotkaniu z Offenbach.Obciążenia sezonu nie wytrzymali Patrick Owomoyela, Jakub Błaszczykowski, Tamas Hajnal, Sebastian Kehl, Florian Kringe i Mohamed Zidan. Zdolni do gry są za to pozostali polscy piłkarze - Łukasz Piszczek i Robert Lewandowski - co według mnie jest plusem Mainz ???? .Według mnie Mainz tego spotkania nie powinno przegrać
I na koniec hit naszej
ekstraklasy czyli pojedynek przereklamowanego Lecha z odradzającą się Wisła.Lech przed spotkaniem pucharowym z City i po spotkaniu pucharowym w Krakowie.U nich też widać lekkie zmęczenie graniem od lipca praktycznie co 3 dni.Mecz prestiżowy dla obu drużyn wydaje mi się że padnie remis.Ja jednak jestem bardziej bezpieczny i typuję x2 bo całkiem fajnym kursie.