>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Michigan Assassin & El Testosteron - w drodze po sławe

A 1

assassinm

Użytkownik
Witam!

Wraz z moim kolegą jesteśmy młodymi, ambitnymi typerami którzy wiele godzin spędzają na analizach spotkań. Chcielibyśmy z naszego tematu zrobić temat chętnie odwiedzany, który pomoże w ogrywaniu buków. Najbliższe typy już wkrótce.

Otrzymane punkty reputacji: +1
A 1

assassinm

Użytkownik
Na dobry początek :
OB Odense v Lyngby BK 3-1
over 1.5 1.20
FK Teplice v Sigma Olomouc 1-0
under 3.5 1.25

ako 1,50
stawka 10j
+5j
Poniższe mecze zgodnie z przewidywaniami, under ani przez chwile nie zagrożony a over wszedł już do przerwy.
Dzis kolejne typy ????

A 1

assassinm

Użytkownik
Auxerre - Real Madrid
under 3.5 1.25
Basel - Bayern
over 1.5 1.22

ako: 1.53
stawka : 10j

Real z Mourinho pamięta o obronie. Bramek nie traci ale też wiele ich nie strzela. Myśle że wygrają 0-1; 0-2.
Basel to zespol ktory lubi strzelac gole, często jednak traci ich - aż za dużo.

M 0

maarcin07

Użytkownik
Inter M. - Werder
Inter 1.6
Schalke 04 - Benfica
over 1.5 1.4

AKO 2.24
Stawka 7j

+15.68
Werder słaba forma w lidze, a do tego poważnie osłabiony
Schalke- Benfica pojedynek niesamowitych snajperów Raul - Saviola. Schalke pod presją bo musi ten mecz wygrac, spodziewam sie otwartego meczu i wielu bramek.

A 1

assassinm

Użytkownik
na dziś Palermo 1 + Borusia-Sevilla over 1.5 za 10j ... Potem poprawie bo pisze z telefonu. Powyższy kupon udało się znów wygrać. El Testosteron zaś pokazał jak dobrać typ i przyprawic mnie nim o zawał ???? dziękuję za uwagę

A 1

assassinm

Użytkownik
Palermo 1 1.20
Borusia over 1,5

-10j

Jako, że jestem w trakcie przeprowadzki do Poznania nie mam dostępu do neta - teraz w week jak najbardziej a później jakoś czwartek/piątek. Temat będzie na pewno nadal prowadzony. Pozdrawiam i przepraszam za zwłoke.

A 1

assassinm

Użytkownik
Wrzesień :
Wkład: 47j
Wygrane: 60,62
Profit: +13,62
Kupony zagrane : 5
Wygrane : 4

Kilka słów komenatarza:
Był to dla nas krótki miesiąc ponieważ dopiero pod jego koniec zaczęliśmy podawać kupony. Liczymy, że październik będzie równie owocny aczkolwiek bardziej intensywny ???? .

Jak na razie -10j. Ale z tego co widze po meczu Holendów zapowiada się dziś wygrana ????

ps dostawałem wiadomości aby poprawić estetyke tematu : oczywiscie wpisy na pewno będą bardziej uporządkowane i estetyczne aczkolwiek tak jak wspominałem zainteresowanym : jestem w trakcie przeprowadzki i mam mocno ograniczony dostęp do neta a to dość pokaźny problem - przynajmniej do czwartku/piątku, może nawet poniedziałku - później sytuacja powinna się zmienić.

A 1

assassinm

Użytkownik
Mołdawia - Holandia under 3,5 1,43
10j

+4,3j
Bezproblemowo. USA to samo a typ z tenisa który pobrałem [zresztą tak samo jak USA] od znajomych niestety średnio - śledze ten mecz i jest mega dziwny - Naso przegrywa wygrane gemy w kluczowych momentach :/ szkoda - teraz widze że już 1-4 w drugim secie także powoli moge sobie przyznać -5j. Może to nauczka, aby nie pobierać typów od innych tylko grać własne przemyślenia bo to póki co skutkuje całkiem nieźle.

A 1

assassinm

Użytkownik
Na dzis:
Arsenal 1 1.25
Manchester 1 1.22
10j

Bayern 1 1.4
Schalke 1x 1.25
10j

Lech 1 1.5
10j

S. Briggs 8.50
2j

Ok, internet na stałe podłączony - wszystkie sprawy pozałatwiane - możemy przejść do odrabiania strat i regularnych typów.

Izrael U19 - Litwa U19 1 @1.57
sport888.com
stawka: 15j

Poki co to październik jest fatalny , a wszystko to przez brak czasu i mało przemyślane typy - jak widać po stylu gry który zdecydowanie różnił sie od tego wrześniowego. Dziś wracam do bardziej defensywnej taktyki która przyniesie nam duży profit.

A 1

assassinm

Użytkownik
City (-1) - Lech 1 1.65
15j
Besiktas - Porto 2 1.33
10j

Izrael U19 - Litwa U19 1 @1.57
sport888.com
stawka: 15j

Ok, internet na stałe podłączony - wszystkie sprawy pozałatwiane - możemy przejść do odrabiania strat i regularnych typów.
Dziękuje dobranoc ????
powyższe kupony : +21.6
październik : -42,1

Myśle że po weekendzie już będzie zielono po stronie października.

Do góry Bottom