Nie wiem czy w dobrym dziale piszę, ale nie chcę zaśmiecać głównych tematów
SEC. Jakby co proszę przenieść i ewentualnie nałożyć słowną chłostę
Parę propozycji na dzisiejsze półfinały kwalifikacyjne do
SEC. Kursy szału nie robią, ale można coś chyba z tego ukręcić.
Mikkel Michelsen - Peter Kildemand @ 1,6 STS
Mikkel w dobrej formie. Wyrasta na lidera zespołu Wybrzeża. Biegów słabych w jego wykonaniu można policzyć na palcach jednej ręki. Pod tyłkiem dobrze przygotowany sprzęt. Szybki na starcie, mądra jazda na dystansie.
Po przeciwnej stronie zagubiony Kildemand. Liczono na jego odrodzenie w Tarnowie, ale na tą chwilę jest dramatycznie słaby.
Renat Gafurov - Oliver Berntzon @ 1,4 STS
Rosjanin bardzo dobrze zaaklimatyzował się w drugoligowej Ostrovii. Chłopak ma niesamowite starty, które od paru sezonów są jego atutem. Dodatkowo niesamowity walczak. Wkłada głowę tam gdzie inni nie włożyliby palca. Jedyny mankament to "kolekcjonowanie literek" - nie jest sobą jak w program zawodów przynajmniej jednej mu się nie wpisze...
Rywal jeździ ligę wyżej tylko w teorii. Nie łapie się do składu Startu Gniezno i w rytmie meczowym za bardzo nie jest. Nie sądzę aby sprostał Renatowi.
Anders Thomsen - Piotr Protasiewicz @ 1.52 STS
Jakich to czasów dożyliśmy, że na młodego duna z Protasiewiczem takie kursy są wystawiane... Protas nie może wejść coś w sezon. Najpierw stracił pozycję prowadzącego parę z młodzieżowcem, wczoraj zmieniany w trakcie meczu. Thomsen prawdopodobnie ostatni sezon na zapleczu
EL. Gdyby jeszcze poprawił starty to byłby świetnym zawodnikiem. W parze z Piotrem powinien dać radę. Myślę, że Protasiewicz ma teraz większe problemy na głowie i nie będzie za bardzo przykładał się do
SEC.
Dodatkowo już bez opisywania bo zaraz pierwszy turniej
Woryna - Pavlic @ 1,4 STS
Krcmar - Bellego @ 1,6 STS
Thorssell - Kildemand @ 1,75 STS
Lindbaeck - Andersen @ 1,62 STS
Powodzenia