dopiero jutro sa albo juz jutroKoledzy, nie dostalem dzisiaj zadnych spinow niestety. Ktos wie jaki jest tego powod?
dopiero jutro sa albo juz jutroKoledzy, nie dostalem dzisiaj zadnych spinow niestety. Ktos wie jaki jest tego powod?
fakt z tym się zgodzę , w lost city nie nie wybiera lin tam jest inaczej... czyli pewnie jutro jedna lina będzie. chyba ze dadzą lost city jeszcze raz ale wątpięA ja was troszke zahamuje bo jestem zdania ze jutro bedzie jedna linia. Na lost city nie ma czegos takiego jak aktywna linia tylko jesli wpadna niezaleznie w jakim miejscu od lewej strony przynajmniej 3 takie same symbole to jest wygrana. Dali tak bo inaczej nie dalo sie po prostu zmienic ????
kolo 2 w nocy zawsze są! lepiej do jutra poczekać;p! ale nie nastawiajmy się ze na to co było wczoraj! żebyśmy się nie rozczarowali! czekamy i tyle;pPanowie warto czekac do 12 na spiny czy raczej dopiro jt dodadza?>
heheh ????Panowie ja już jestem tak podjarany tymi darmowymi spinami ze juz nie moge wytrzymac :zy3ou: Moze w koncu wpadnie chociaz te 50 euro a moze wygram fortune? :-D Oby!!! Razem bedziemy czuwac do switu, gdy przyjdzie czaaaaas...
nie graj ,nie ma sensu obrócenie tego graniczy z cudem, nikt z forum nie obrócił tego!! możesz kręcić i kręcić i tak cały czas będziesz miał kasę w bonusie,szkoda sensuA ja mam pytanie gdyż nie mam czasu na przegląd tego tematu.
Obrót bonusa 25 euro 20 razy ? i na czym ten obrót, tylko SLOTy ?