chelsea
Użytkownik
kiedy wypłacałes i czemu do 16?U mnie tak tak samo jest status processing wieć prawdopodobnie do 16 bedzie 104 euro na MB.
kiedy wypłacałes i czemu do 16?U mnie tak tak samo jest status processing wieć prawdopodobnie do 16 bedzie 104 euro na MB.
Potwierdzam kasa na koncieKasa na koncie ????
wpłac se na sportingbet i odrazu wypłac na konto, ja tak zawsze robieu mnie również kasa wpłynęła ;-) 447,75 a wiec kurs mieli 4,475
teraz szukam jakiejś osoby która byłaby chętna na wymianę pieniędzy . Z mb na mbank poniewaz nie mam zweryfikowanego konta a potrzebuje gotówki. 30zł więcej dopłacam do biznesu także dla osoby któa chce się wymienić będzie zysku 30zł, aby było bezpieczniej transakcje przeprowadzam na allegro.
kto chetny bardzo prosze o kontakt gg : 6366561
może nie bo to ostanie spiny w miesiącu wiec możne zaszalejąpo takiej serii trafień i wypłat jutro będzie jedna linia
tak to jest być pazernym ale może to cie nauczy! ja teraz byle do 50E i wypłacać!gratuluje wygranym.....ja wczoraj przegralem swoje 97e.....
pisałem żebyś zluzował zwieracze bo ci libido spadnie.......szacunku troche bo to ja promocje znalazłem ???? poprostu dałeś wszystko czarno na białym, jesteś królem tego tematu..no no 14 podstron budzi szacunek z czasem zrozumiesz do czego takie odzywki podchodzą !! no i może to że szacunek należy dawać by go odebraćehh dzieciaku - wykrec swoje , wyplac - i ciesz miche - i szacunku troche - bo tak sie sklada ze to ja ta promocje znalazlem ...