Nie chce sie spierac ale zgadzam sie z poprzednikami ze ta metoda nie jest dobra.
Nie pomny treści mojego wpisu #183 do moderacji, z prośbą o usunięcie wpisów tego samego oszołoma, który pod kilkunastoma wtedy specjalnie doraźnie zarejestrowanymi nickami dokonywał takich seryjnych idiotycznych i fałszywych wpisów w moich kilku wątkach, robiąc to jedynie dla wywołania zamętu - zachowujesz się
ATP_open jak dziecko błądzące we mgle, bo powołujesz się na te same "
bukmacherskie autorytety" ???? w osobach nowych pseudouserów
@Bermundez i @Hamer.Hamerski
https://forum.bukmacherskie.com/members/bermundez-u151960.html
https://forum.bukmacherskie.com/members/hamer-hamerski-u151965.html
którego (liczba pojedyńcza, bo autorem jest ta sama patologia tego forum) jedyny cel z jakim pojawił się na forum pod tymi nickami, jest widoczny w "ich" dorobku na forum, od czasu zamieszczenia swoich produkcji, bo chyba nie wierzysz w taki zbieg okoliczności że nagle w tym samym czasie rejestruje się 2 obcych ludzi, jedynie po to aby podzielić się w tym samym wątku swoją "opinią" i od tego momentu obaj tak samo jak zaczęli to i kończą swoją aktywność na FB, choć nie zostali zbanowani... zaś dziwnie głębokim milczeniem pomijasz zawartość komentarzy odnośnie tej metody zacytowanych przeze mnie we wpisie #185, co stanowi dla mnie dowód iż jesteś niestety manipulantem, skoro tak wręcz nikczemnie wybiórczo odnosisz się do tego, co w tym wątku o tej metodzie zostało dotąd zamieszczone.
Bukmacherka to powazny biznes, i bez sensu pisanie trzeba przegrac zeby wygrac.
Bez sensu to jest jedynie pisanie takiego niemerytorycznego komentarza, w którym całkowicie pomijasz fundament tej metody, czyli wygrywanie pomimo popełniania błędu/błędów - a o co chyba nie jest trudno - od 1 do 2 wśród 3 granych zdarzeń, w zależności od ew. wybranej przez gracza opcji, wynikającej z jego własnych doświadczeń i historii gry.
Oczywiście można oba te warianty (na 1 lub na 2 błędy) w ramach metody MpAW grać równolegle, w niezależnych liniach będących na swych oddzielnych rozrachunkach.
..............
ATP_open >> pisałem to kilka razy, ale napiszę i Tobie abyś wiedział, że dotąd nie istnieje ustawowy obowiązek grania którąkolwiek z kilkudziesięciu zaprezentowanych przeze mnie metod czy technik gry, zaś sam odnośnie tej metody MpaW przekazałem w jej opisie i udzielanych wielu nią zainteresowanym w polskim necie bukmacherskim na wielu forach wyjaśnieniach to, co zebrałem jako praktyk który wciąż z sukcesami gra nią kilka lat dłużej, niż Ty egzystujesz na tym forum...
Ale oczywiście akceptuję to, o czym zresztą pisałem przecież od początku - że nie każdemu musi taka metoda gry odpowiadać, w której pomimo błędu/błędów w typowaniu nadal można wygrać.