>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Metoda "Mix z 3 meczów" by edi8

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Odświeżam ????
A - Bahia v Goias
B - Coritiba v Vitoria
C - Flamengo v Botafogo
wkład = 0,60 j

Otrzymane punkty reputacji: +14
edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Aby zainteresowanym tym systemem było łatwiej analizować tę grę , przenoszę z 1.strony wątku jej zasady:

Istotne a nawet podstawowe w tym wyborze 3 meczów jest to, aby były one wybierane spośród takich , w których przewidujemy te ich główne wyniki ( remis , zakres 2-3 bramek , wynik Nieparzysty ) albo te ich 2 pozostałe zamienniki - jako wyniki do nich zbliżone, i tak:

a/ dla głównego typu &quot;remis&quot; zamiennikami są &quot; zakres 2-3 i Nieparzysty
b/ dla głównego typu &quot;zakres 2-3 &quot; zamiennikami są remis i Nieparzysty
c/ dla głównego typu &quot;Nieparzysty&quot; zamiennikami są remis i zakres 2-3 .

Nasze typy mają stanowić mix spośród 3 poniższych wyników FT :

Mecz I. remis - który w oczywisty sposób zawiera w sobie takie wyniki jak 0:0;1:1;2:2;3:3;4:4 itd.

Mecz II. Nieparzysty - który zawiera w sobie takie wyniki jak 1-0;0-1;2-1;1-2;3:0;0:3;3:2,2:3;5:2;2:5 itd.

Mecz III. z przedziału 2-3 bramki - który zawiera w sobie takie wyniki jak 2-0;0-2;2-1;1-2;3:0;0:3;
ale także i remis 1:1

Przy takim doborze tych 3 meczów, w których oczekujemy wyników FT odpowiednich do powyższych założeń, z powyższego widać że mamy tu także możliwość wystąpienia powtórek w ramach rezultatów, czyli te 3 obszary wyników ( I ; II ; III ) posiadają części wspólne.

Są to:

a/ dla remisów i zakresu 2-3 bramki : wynik 1:1

b/ dla Nieparzystych i zakresu 2-3 bramki : wyniki takie jak 2:1;1:2;3:0;0:3;

............

Schemat gry na te 3 wyniki to , czytane w pionie:

mecz / typy od #1 -#6

A ..... x .... x .. 2-3 .. 2-3 .. N .... N
B ... 2-3 .. N .... x ..... N ... x ... 2-3
C .... N .. 2-3 ... N .... x ... 2-3 .. x

mamy zatem 6 układów wyników w obrębie tych 3 meczów.

.....................

I opierając się o w/w zestaw meczów podanych przez @voic3d , gdzie wystąpiły takie wyniki:

A - Bahia v Goias 2:1
B - Coritiba v Vitoria 1:1
C - Flamengo v Botafogo 1:1

widzimy, że weszły tu 2 zakłady ( #5 i #6 licząc od lewej ) :

mecz / typy od #1 -#6 ( czytane w pionie )

ponieważ w meczu A wynik 2:1 to zakres 2-3 i Nieparzysty , w meczu B wynik 1:1 to remis i zakres 2-3 a w meczu C wynik 1:1 to remis i zakres 2-3

Tak więc w meczu A wobec wyniku 2:1 czyli Nieparzystego , oraz wstrzelenie się wynikami remisowymi po 1:1 w meczach B i C w obszary wspólne ( remis i zakres 2-3 ) , dało tu wygraną nie 1 a 2 kuponów :grin:

I stało to się pomimo tego , że choć typami głównymi były:
A / remis
B / zakres 2-3
C / Nieparzysty

to zamienniki :

a/ dla głównego typu &quot;remis&quot; zamiennikami są &quot; zakres 2-3 i Nieparzysty
b/ dla głównego typu &quot;zakres 2-3 &quot; zamiennikami są remis i Nieparzysty
c/ dla głównego typu &quot;Nieparzysty&quot; zamiennikami są remis i zakres 2-3

po ich &quot;zmiksowaniu&quot; z typami głównymi , utworzyły te 6 kuponów:

mecz / typy od #1 -#6 ( czytane w pionie )

gdzie w zakładach #5 i #6 odszukaliśmy trafienia bezbłędne.

Mam nadzieję , że wszystko jest tu jasne i pozwoli to na łatwiejsze analizowanie.

....................

.

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Kolega edi8 powyżej już rozliczył mój zakład ????
Od siebie dodam tylko takie dane:
1,24 + 1,45 - 0,60 = ✅ 2,09 j
Zobaczymy jak dziś pójdzie:
A - Korona Kielce v Wisła Kraków
B - Bochum v Dynamo Dresden
C - Valur Reykjavik v Akranes
wkład = 0,60 j

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
A - Korona Kielce v Wisła Kraków 2:3
B - Bochum v Dynamo Dresden 1:1
C - Valur Reykjavik v Akranes 6:4 wynik z dupy wyciągnięty (bramka w 90+3)

wkład = 0,60 j
wygrana = 0 j ⛔
Przedostatnia próba.

Dinamo Tbilisi v Steaua Bukareszt
FC Nordsjaelland v Zenit St Petersburg
PAOK Saloniki v Metalist Charków

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Przedostatnia próba.

Dinamo Tbilisi v Steaua Bukareszt
FC Nordsjaelland v Zenit St Petersburg
PAOK Saloniki v Metalist Charków
⛔

Podjarany pierwszymi typami miałem jeszcze zagrać coś na noc z brazylijskiej ale ostatecznie się poddałem.
Za dużo możliwych kombinacji jest w takich meczach.

L 13

lukaldo

Użytkownik
@voic3d, zamień x na parzyste, ja tak zrobiłem (@edi wcześniej tak pisał) i jak na razie wszystko wchodzi (odpukać). Dużo tych kuponów nie miałem ale grając z P zamiast X jak wejdzie jeden kupon to podwajasz wkład z górką, a jak wejdą dwa to wkład mnożysz razy 4 z górką. Myślę, że to też jest dobry wynik ;)
E: pytanie do Ediego, czy jakoś specjalnie dobierasz typy? Analizujesz statystyki drużyn?

voic3d 300

voic3d

Użytkownik
Zanim edi8 Ci odpowie to ja od siebie powiem Ci tyle, że najlepiej będzie jak typy będą underowe wystrzegać się drużyn bramkostrzelnych.
Dobrze jest jak faworyt gra na wyjeździe.
Co do zamiany X na parzyste to perfidnie kurs spada:
1.90 x 1.95 x 1.95 = 7.22, wkład = 6 j czyli masz + 1,22 j do przodu, a nie podwajasz.
jak wejdą 2 kupony to już jest okej.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
E: pytanie do Ediego, czy jakoś specjalnie dobierasz typy? Analizujesz statystyki drużyn?
Statystyka sportowa to moje hobby - a w dziale forum FB o nazwie KUPONY, znajdziesz wątek &quot;Dwa łyki sportowej statystyki by edi8&quot;&quot; , w którym - choć nie tylko ja tam piszę , bo wątek ma charakter otwarty - zamieszczam obserwacje i ciekawostki statystyczne wychwycone z aktualnej oferty buków i to też daje mi typy do gry metodą &quot;Mix z 3 meczów&quot;.

M 29

mariuszwyl

Użytkownik
Zastanawiam się, czy nie lepiej w tym systemie gry zastąpić nieparzyste parzystymi, czyli x,2-3,P. Dołoby to możliwość trafienia nawet wszystkich 6 kuponów równocześnie (3x remis 1:1), a to już niezła kasa. Również remis 0:0 rozliczany jest jako parzyste, więc prawdopodobieństwo trafienia P jest nieznacznie wyższe od N. Zresztą buki (przyjajmniej BET365) to potwierdzają często dając nieco niższy kurs na P niż na N (1,9 - 1,95)

enddo 0

enddo

Użytkownik
Jestem ciekaw czy przy ok 87%możliwości trafienia wyniku/ów i zysku mniej wiecej 10-20% jest to oplacalne? Wg mnie tak, ale jestem ciekaw opinii.

S 49

slon89

Użytkownik
Matematyka sie kłania uśredniajac 15% zysku to kurs 1.15 razy 0.87 wychodzi 1 czyli wychodzisz ani na plus ani na minus ps. Ale według znanego użytkownika forum wyjście na zero to też sztuka która udaje sie nielicznym.

edi8 9,1K

edi8

Forum VIP
Wobec już na dobre rozpoczętego sezonu hokejowego śmiało można rozważać grę metodą &quot;Mix z 3 meczów&quot; także w odniesieniu do tej dyscypliny.

I tak, w tym przypadku widziałbym grę na 3 zdarzenia i na 6 kuponów, ale jako typy na remisy w 1. tercji i na Zakres od 4-5 bramek.

mecz / typy

A ...... x x Z Z Z x
B ...... x Z x Z x Z
C ...... Z x x x Z Z

przykładowe kursy na remis w 1. tercji to np. 2.45 a na przedział 4-5 bramek to 2.55

2.45*2.45*2.55= AKO 15.3 przy wejściu 2 remisów w 1/3 i 1 Zakresu

2.45*2.55*2.55= AKO 15.93 przy wejściu 1 remisu w 1/3 i 2 Zakresów

Takie kursy pozwalają na zrobienie jeszcze dłuższej, więc bezpieczniejszej tabelki gry na powoli rosnące stawki - w ramach albo 6 oddzielnych linii , lub też np. do gry na 3 grupy po 2 linie w grupie , ewentualnie nawet na 2 grupy po 3 linie .

..............

.
Tytułem przypomnienia , bo może się przydać...

glorfindel 1

glorfindel

Użytkownik
Witam
Gram tym sposobem juz ponad miesiac i na dzien dzisiejszy jestem zadowolony z efektów. Przy obecnej konfiguracji zamienników x N 23 istnieje mozliwosc wygrania 1 albo 2 kuponów, wiec mam pytanie do autora systemu: czy istnieje mozliwość dobrania takich zamienników aby mozna bylo wygrac wiecej niz 2 kupony? Chodzi mi o poruszanie sie w obecnych bramkowych wynikach ,zeby wykluczyc te przegrywajace wyniki: 1:3, 3:1, 4:0 ,0:4 , 5:1 , 1:5 itp.

Do góry Bottom