Witajcie
Dziś w necie znalazłem coś takiego.
"Metoda gry na najwyższe kursy [DOWÓD]
W tym krótkim wpisie zaprezentuję Ci najprostszy sposób gry, jaki jest znany w świecie zakładów bukmacherskich. Jest to bardzo dobry sposób, jeśli nie znasz lub nie rozumiesz żadnego innego (bardziej złożonego) systemu gry. Co ciekawe wykorzystując tę metodę w dobrze wyselekcjonowanych ligach, możesz liczyć na zyski.
Metoda jest prosta - wybierasz z oferty wybranych lig najwyższe kursy poszczególnych zdarzeń w danej kolejce. I to wszystko. Do tego sposobu gry nadają się niższe ligi piłkarskie, które są nieprzewidywalne i bardzo wyrównane - Championship, League One, druga liga francuska, polska i włoska. Wybierasz z każdego zdarzenia najwyższy kurs i stawiasz jakąś określoną stawkę (najlepiej płaską, na każde zdarzenie w kolejce). Czy można mieć z tak prostego sposoby gry zyski? Oczywiście, że tak, oto przykład z 6 kwietnia 2013 z ligi Championship i League One:
Zauważ, mamy w tych dwóch wybranych ligach kolejno 12 i 11 zdarzeń, co łącznie daje nam 23 mecze do obstawienia. Załóżmy, że na każde zdarzenie postawimy 100 złotych, czyli cały wkład na dwie ligi wyniesie 2300 złotych. Ile z tego wygramy, patrząc na powyższe kursy i typując tylko te najwyższe?
Poniżej rozliczę kupony trafione z najwyższymi kursami ze stawką 100 zł i podaną wygraną:
Championship
Watford - Cardiff (remis) @ 3,37 :: WYGRANA: 337 zł
Birmingham - Millwall (remis) @ 3,31 :: WYGRANA: 331 zł
Brighton - Leicester (remis) @ 3,26 :: WYGRANA: 326 zł
Derby - Ipswich @ 3,69 :: WYGRANA: 369 zł
Huddersfield - Peterborough (remis) @ 3,36 :: WYGRANA: 336 zł
Suma stawek: 1200 zł (12 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 1699 zł
ZYSK Championship: +499 zł
Yield Championship: +41,58%
--------------------------------------------------------------------------
League One
Coventry - Brentford (remis) @ 3,26 :: WYGRANA: 326 zł
Oldham - Carlisle @ 3,75 :: WYGRANA: 375 zł
Portsmouth - Stevenage (remis) @ 3,31 :: WYGRANA: 331 zł
Walsall - Sheffield Utd (remis) @ 3,19 :: WYGRANA: 319 zł
Suma stawek: 1100 zł (11 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 1351 zł
ZYSK League One: +251 zł
Yield League One: +22,82%
STATYSTYKI CAŁOŚCIOWE
Suma stawek: 2300 zł (21 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 3050 zł
Typy trafione: 9
Typy przegrane: 12
ZYSK: +750 zł
Yield: +32,61%
Jak widzisz, tak prosty zabieg daje Ci jednego dnia zysk o wartości 750 złotych! Bez znajomości ligi, bez żadnej analizy, bez określania prawdopodobieństwa. Typujesz tylko najwyższy kurs.
PAMIĘTAJ - nie w każdej kolejce możesz mieć zyski, ważne by wyselekcjonować kilka najbardziej nieprzewidywalnych lig i dywersyfikować stawkowanie. W jednej lidze możesz być stratny, natomiast w dwóch kolejnych na plus, co w ogólnym rozrachunku i tak daje zyski. Załóż sobie za cel 10% yield i działaj."
Tam jeszcze są dodane fotki ale nie mogę wklejać linków,
Mam pytanie odnośnie tego,
Czy ktoś może przerabiał już to?
Jeżeli tak to może podacie jakimi ligami warto się zainteresować ?
Ja na początek sprawdzę :
England Championship
Polska Ekstraklasa
England L. One
Bundesliga
Rosia Premier
Polska Pierwsza Liga
Francja Druga Liga
Oczywiście nie będę tego stawiał od razu za pieniądze, tylko dla statystyki. Chcę sprawdzić czy to ma w ogóle jakiś sens.
Jeżeli macie pomysł jakie ligi warto by jeszcze sprawdzić w ten sposób to podajcie.
Pozdrawiam
Dziś w necie znalazłem coś takiego.
"Metoda gry na najwyższe kursy [DOWÓD]
W tym krótkim wpisie zaprezentuję Ci najprostszy sposób gry, jaki jest znany w świecie zakładów bukmacherskich. Jest to bardzo dobry sposób, jeśli nie znasz lub nie rozumiesz żadnego innego (bardziej złożonego) systemu gry. Co ciekawe wykorzystując tę metodę w dobrze wyselekcjonowanych ligach, możesz liczyć na zyski.
Metoda jest prosta - wybierasz z oferty wybranych lig najwyższe kursy poszczególnych zdarzeń w danej kolejce. I to wszystko. Do tego sposobu gry nadają się niższe ligi piłkarskie, które są nieprzewidywalne i bardzo wyrównane - Championship, League One, druga liga francuska, polska i włoska. Wybierasz z każdego zdarzenia najwyższy kurs i stawiasz jakąś określoną stawkę (najlepiej płaską, na każde zdarzenie w kolejce). Czy można mieć z tak prostego sposoby gry zyski? Oczywiście, że tak, oto przykład z 6 kwietnia 2013 z ligi Championship i League One:
Zauważ, mamy w tych dwóch wybranych ligach kolejno 12 i 11 zdarzeń, co łącznie daje nam 23 mecze do obstawienia. Załóżmy, że na każde zdarzenie postawimy 100 złotych, czyli cały wkład na dwie ligi wyniesie 2300 złotych. Ile z tego wygramy, patrząc na powyższe kursy i typując tylko te najwyższe?
Poniżej rozliczę kupony trafione z najwyższymi kursami ze stawką 100 zł i podaną wygraną:
Championship
Watford - Cardiff (remis) @ 3,37 :: WYGRANA: 337 zł
Birmingham - Millwall (remis) @ 3,31 :: WYGRANA: 331 zł
Brighton - Leicester (remis) @ 3,26 :: WYGRANA: 326 zł
Derby - Ipswich @ 3,69 :: WYGRANA: 369 zł
Huddersfield - Peterborough (remis) @ 3,36 :: WYGRANA: 336 zł
Suma stawek: 1200 zł (12 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 1699 zł
ZYSK Championship: +499 zł
Yield Championship: +41,58%
League One
Coventry - Brentford (remis) @ 3,26 :: WYGRANA: 326 zł
Oldham - Carlisle @ 3,75 :: WYGRANA: 375 zł
Portsmouth - Stevenage (remis) @ 3,31 :: WYGRANA: 331 zł
Walsall - Sheffield Utd (remis) @ 3,19 :: WYGRANA: 319 zł
Suma stawek: 1100 zł (11 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 1351 zł
ZYSK League One: +251 zł
Yield League One: +22,82%
STATYSTYKI CAŁOŚCIOWE
Suma stawek: 2300 zł (21 zdarzeń * 100 zł)
Suma wygranych: 3050 zł
Typy trafione: 9
Typy przegrane: 12
ZYSK: +750 zł
Yield: +32,61%
Jak widzisz, tak prosty zabieg daje Ci jednego dnia zysk o wartości 750 złotych! Bez znajomości ligi, bez żadnej analizy, bez określania prawdopodobieństwa. Typujesz tylko najwyższy kurs.
PAMIĘTAJ - nie w każdej kolejce możesz mieć zyski, ważne by wyselekcjonować kilka najbardziej nieprzewidywalnych lig i dywersyfikować stawkowanie. W jednej lidze możesz być stratny, natomiast w dwóch kolejnych na plus, co w ogólnym rozrachunku i tak daje zyski. Załóż sobie za cel 10% yield i działaj."
Tam jeszcze są dodane fotki ale nie mogę wklejać linków,
Mam pytanie odnośnie tego,
Czy ktoś może przerabiał już to?
Jeżeli tak to może podacie jakimi ligami warto się zainteresować ?
Ja na początek sprawdzę :
England Championship
Polska Ekstraklasa
England L. One
Bundesliga
Rosia Premier
Polska Pierwsza Liga
Francja Druga Liga
Oczywiście nie będę tego stawiał od razu za pieniądze, tylko dla statystyki. Chcę sprawdzić czy to ma w ogóle jakiś sens.
Jeżeli macie pomysł jakie ligi warto by jeszcze sprawdzić w ten sposób to podajcie.
Pozdrawiam