>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Meridianbet Freebet 2 EUR

prof 56,6K

prof

Użytkownik
UU to chyba mam lipe bo nie mam zadnego kuponu , ani nie mam 2 euro na końcie . ;/

Edit . NIe jesdank mam . ALe coś tu nie gra , bo przy tym spotkaniu mam status Cancelled , ty też tak masz przy spotkaniu przy kursie 1,30 ??O co loko
tak????

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
Tak jest dobrze piszesz . Mószą być co najmniej 2 spotkania , po kursie minimum 2,00 . ALe widać , że porządny buk , ponieważ nic do nich nie pisząc zwórcili mi 2 eURO . Wielki ✅ dla nich .

prof 56,6K

prof

Użytkownik
Tak jest dobrze piszesz . Mószą być co najmniej 2 spotkania , po kursie minimum 2,00 . ALe widać , że porządny buk , ponieważ nic do nich nie pisząc zwórcili mi 2 eURO . Wielki ✅ dla nich .
Mi tez zwrocili 2 Euro ✅

krycha18 16

krycha18

Użytkownik
NO chyba jasne masz napisane przy spotkaniu &quot; Cancelled &quot; . A wiec kupon anulowany po jakiś czasie zwrócą Ci 2 Euro .

vde 119

vde

Użytkownik
Masz racje PROF zakładamy ewentulanie tylko 1 konto.A dzieci poniżej 18 lat i dzieci NEO wogóle pzd
Nie, to ja mam rację bo to mój tekst, napisany na innym forum ???? Prawda prof ?
:zoltakartka: dla Ciebie ???? Ale dobrze że skopiowałeś ten apel, bo powinno się go do każdej promocji wstawiać by uświadomić multikontowcom że szkodzą nam wszystkim... Sobie również..
Życzę powodzenia ;]
PS: Przy pierwszym zakładzie dostajemy tylko czysty zysk na konto i te pieniądze są już nasze :spokodfhgfh:

Edit:
PS #2 : Jak macie jakieś wątpliwości, buk ten dysponuje Live Chatem... Jest on na dole strony

M 86

masarro1

Użytkownik
Załóżcie sobie pocztę na gmailu i po kłopocie maile w kilka sekund po wysłaniu dochodzą na skrzynkę.
Też nie doczytałem warunków obrotu i zagrałem 4 overy, tylko przy moim zakładzie jest napisane lost a nie cannceled, napisałem maila do nich zobaczymy czy zwrócą...

prof 56,6K

prof

Użytkownik
Nie, to ja mam rację bo to mój tekst, napisany na innym forum ???? Prawda prof ?
:zoltakartka: dla Ciebie ???? Ale dobrze że skopiowałeś ten apel, bo powinno się go do każdej promocji wstawiać by uświadomić multikontowcom że szkodzą nam wszystkim... Sobie również..

Życzę powodzenia ;]

PS: Przy pierwszym zakładzie dostajemy tylko czysty zysk na konto i te pieniądze są już nasze :spokodfhgfh:

Edit:

PS #2 : Jak macie jakieś wątpliwości, buk ten dysponuje Live Chatem... Jest on na dole strony
NO i co z tego ze twoj czy nie twoj tekst.. troche go zmienilem i tyle a niebylo tej promocji tutaj napisanej:spokodfhgfh:

Do góry Bottom