Multi konto bylo robione? Jakies inne fixy? Takie samo ip na roznych kontach? Grane normalne czy jakies podejrzane nisze? Black list w rankingu SBR tych wszystkich ruskich odpadkow nie wzial sie znikad i sa z tego dobrze znani.Witam,
Jeżeli jest tutaj ktoś z supportu melbeta lub osoba, która ma tam dostęp to bardzo proszę o kontakt ponieważ zostałem pozbawiony 3,7k euro. W uzasadnieniu powołano się na regulamin bez podania konkretnego argumentu na podstawie którego zamknięto mi nieodwołalnie konto. Mało tego. Napisali, że wszelkiego typu zapytania w tym temacie będą przez nich ignorowane co faktycznie ma miejsce ponieważ nie odpisali na moje zapytanie o podanie konkretnej przyczyny tego stanu rzeczy. Niecały miesiąc grania, zarobione na czysto około 3700 euro i finito bez podania konkretnego powodu.Wypłacono mi tylko depozyt 250 euro.
Na tel stronka melbeta Ci chodzic nie bedzie. Na kompie za to dziala bez problemu. Jesli chodzi o tel to tylko apka dziala.Dobry wieczór czy.ma.ktoś aktualną stronę do melbeta ? ???? bo ostatnio tylko apka mi hula ????
cytat z dnia 10 czerwca 2019 23:59 przez muzyksp11Bez problemu wszedłem na stronę ale nie mogę się zarejestrować,strona w języku polskim ale jak chcę zarej...to nie ma Polski wchodziłem z linku beereka.
Melbet nie posiada licencji w Polsce więc według przepisów nie jest legalny. U bukmacherów zarejestrowanych poza Polską na ogół nie ma podatków.cytat z dnia 19 listopada 2019 17:38 przez bethesdaCzy ten Melbet jest legalny w Polsce?
Jak wyglada sprawa z podatkami?
Co to skrill i dlaczego nei warto wplacac bezposrednio z karty bankowej?